torsdag 16. desember 2010

Sjekkearenaer


Hvor kan vi møte jenter?
Strengt tatt så kan man møte jenter overalt hvor det ER jenter, som er så å si overalt. Men fortsatt, vi skiller hovedsakelig mellom 4 hovedarenaer for sjekking, og jeg skal si litt om hver av dem.
Jeg kan like gjerne si med en gang at det aller aller beste er å prøve å utilisere litt av alle fire områdene. Da møter man flest mulig typer jenter enklest mulig, og det blir ikke like mye arbeid som det er f.eks av å "bare" dra på byen; det blir en litt mer naturlig flyt over det hele.


1. Utelivet

Den vanligste måten å "dra på sjekker'n" på i Norge er jo på byen. Byen er en enorm ressurs av mange grunner; du har muligheten til å møte mange jenter på kort tid, det er et "sjekkemiljø" slik at det er "lov" å være aktivt på sjekkern, forskjellige utesteder drar ofte klientell utifra stereotypier slik at du kan gå der du finner din type jente og ikke minst, for gutter som ønsker å bli flinkere til å møte de jentene man ønsker; det er mye sinnsykt god trening å hente inn på byen pga nevnte faktorer.

Byen er min absolutte favoritt-arena sånn sett, men også på grunn av ett par ting til: For det første så er det det mest er mest hardcore å mestre. Kan man bysjekking så er alt annet plankekjøring, det er byen som er den skumleste jungelen(og til og med byen er ikke så ille som det kan virke som). For det andre så kan man være mye kjappere på byen og intensiteten er mye hardere; det er hei, masse spenning, småprating, sex i luften, klining, god stemning, hjem til en av oss, og du trenger ikke nødvendigvis å kjøpe en kaffe eller en øl engang.


2. Gjennom venner

Å ha en stor vennesirkel, eller mange kjente som kjenner enda flere vil du der alene ha nesten uendelig tilgang på nye jenter på fester og vors. Ulempen er at det er mer arbeid og mer tidskrevende enn byen og større risiko for "drama" da "alle kjenner alle". Men du får hvertfall åpningen gratis(på bekostning av spenningen og verdien av å åpne en fremmed jente dog) og det er "tryggere" omgivelser enn et utested fullt av fremmede.


3. På dagtid

Det er egentlig litt rart å tenke på hvor mange jenter man ser og går forbi daglig, og ikke minst hvor mange av disse som er utrolig søte og pene. Jeg husker Anders fortalte meg at hvis han så en pen jente på bussen før så tenkte han "faen, skulle ønske jeg møtte henne på byen!", men nå er innstillingen hans noe helt annet. Hva er det som hindrer oss i å ta kontakt på dagtid?
Det kan ikke være noe mer romantisk og sjarmerende for en jente at en gutt kommer opp til henne på dagtid og tar kontakt. Gutten jenta hooker opp med ti på tre natt til lørdag er litt flaut, men gutten hun møtte i bokhandelen eller på veien hjem fra jobben er noe man skryter om til venninnene sine, skriver i dagboka si eller blogger om!
Ikke minst så er det utrolig spennende å hilse på jenter på dagtid. Jeg blir fortsatt litt nervøs når jeg skal til å gjøre det, men det er ikke en ubehagelig nervøsitet, heller en kriblende følelse av spenning som virkelig får en til å føle at en lever og har et godt forhold til jenter.4. Internett

Nettsjekking drev jeg mye med da jeg var mindre, men funket aldri noe særlig for meg. Det var først da Sondre hadde virkelig knekt koden om nettdating og lærte meg det at jeg begynte å høste mye god respons derifra.
Nettsjekking har blitt veldig vanlig i dag, "alle" har prøvd det i en eller annen form, og det er en måte å kunne møte jenter man ikke ville ha møtt ute på byen eller på gata.
Det er mange kvalitetsjenter som sjeldent-til-aldri drar ut på byen, blant annet seriøse studenter, og skal man finne disse utenfor fest og fyll-sammenheng så er nettet en gullgruve. Jeg har også sett en del gutteprofiler, og konkurransen din er mildt sagt håpløs i grove trekk. Som Sondre fortalte meg, du får en spesiel følelse av overflod og selvtilfredshet når du drar på byen for å se om du finner noen interesanne jenter og alt har satt opp 2-3 dates uka etter.
- Lars

3 kommentarer:

  1. Mangler et par arenaer: Fritidsaktiviteter og jobb. :)

    SvarSlett
  2. @Anonym: Det går egentlig under "dagtid", eventuelt "venner", dersom man kjenner jenta fra før:)

    SvarSlett
  3. @anonym joda, om du liker AA drite der du spiser :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...