fredag 4. september 2015

Hvordan kysse bedre enn 90% av andre gutter

Å være dårlig til å kysse kan være en skikkelig dealbreaker for mange jenter. Selv om jenta i utgangspunktet liker deg godt, kan mangelen på kysseferdigheter være en så kraftig turn-off at jenta begynner å lure på hva i all verden det er hun holder på med. Og motsatt: Er du overnaturlig flink til å kysse kan jenta omtrent bli forelska av det alene. Hvis du er gjennomsnittlig flink eller helt elendig til å kysse så har du kommet til rett sted, jeg skal nemlig lære deg alle triksa.

Jeg skal først gå igjennom de STØRSTE feilene du kan gjøre, deretter de VANLIGSTE feilene gutter gjør, og deretter gi deg noen tips som gir deg en FORDEL fremfor 90% av andre gutter. Kyssing er litt som en pardans, og det er enklere hvis den ene leder. Og mange jenter vil forvente at du som mann "styrer" hvordan dere kysser, samtidig som hun har ganske stort spillerom til å improvisere og variére hvordan hun kysser deg tilbake. Kyssing, gjort riktig, er ganske seksuelt ladd, og har mye å si for kjemien dere føler for hverandre.

Største feil du kan gjøre:

 • Kysse med vidåpen munn. Hvis du har vært så heldig å unngått denne typen kyssere så kan du slå deg selv på ryggen. Å bli kysset av noen som bare holder munnen på vidt gap er en helt absurd opplevelse. Hvor vedkommende har fått ideen om åpen-munn-kyssing fra vet jeg ikke, men jeg kan jo kanskje tippe at de har sett råklining på film uten å skjønne at det er en tunge inni der et sted. Jeg vet ikke. Men munnen skal altså ikke stå på vidt gap, den skal være halvåpen, nesten lukket.
 • Kysse med stive lepper og lukket munn. Ved mindre du har tungefobi er det ingen grunn til å ikke slappe av i leppene og åpne munnen litt.
 • Tro at "tungekyss" betyr å voldta den andres munn og hals med tunga. Denne er egentlig ganske vanlig. Veldig mange, spesielt gutter, tror at å være god til å kysse betyr å grave dypest inn i den andres munn med tunga og leke tungewrestling. Det gjør det ikke, i bestefall er det bare litt slitsomt, i verstefall er det skikkelig ekkelt.

Vanlige feil mange gutter gjør:

 • Kysse med åpne øyne. Å oppdage at den man kysser har hatt øynene åpne hele tiden kan føles litt creepy.
 • For mye tunge, for fort. En av de vanligste feilene gutter gjør er å dytte inn tunga med en gang og omtrent kvele jenta. Ofte kan du vente med å introdusere tunge til jenta gjør det, og bruk bare bittelitt tunge i begynnelsen. Etterhvert kan du bruke mer tunge, men pass på at det er gjensidig.
 • For hard og stiv tunge. Dette er feil nummer EN gutter gjør. Jeg vil nesten tippe godt over halvparten av alle gutter kysser med for stiv tunge. Slapp av og ta det slooow.
 • For aggressiv for fort. Igjen, slapp av. Ta deg god tid. Vis at det ikke er første (eller at det virker som du tror det er siste) gang du kysser. Gi heller litt for lite enn for mye. Gi noen småkyss først, trekk deg unna og smil, før du kysser henne igjen. Sakte bevegelser med tunga, sakte kyss.
 • For lite variasjon. Det kjedeligste (og dessverre noe av det vanligste) som finnes er folk som kysser på EN måte, HELE tiden. Mange gutter dytter inn tunga og lar tunga gå som en vaskemaskin rundt og rundt og rundt uten å endre noe som helst. Variér heller mellom små lette kyss, dype kyss, tungekyss osv. Det er ikke så farlig HVA du gjør, bare du hele tiden varierer. Uforutsigbarhet er sexy. 

Kyssing for viderekommende:

Nå som du kan The Basics så er det på tide at du lærer deg triksene som skiller deg fra alle de andre kjedelige guttene der ute.


 • Erting. Stopp opp midt i kysset, trekk deg noen centimeter unna og smil lurt. Gå inn for kysset igjen, men stopp en millimeter unna munnen hennes. Trekk deg unna igjen og bit deg i underleppa. Se på at jenta holder på å klikke i vinkel av frustrasjon.  
 • Hånd i bakhodet. Mens dere kysser legger du en hånd i nakken hennes og stryker fingrene opp gjennom håret i bakhodet. Ta et godt tak i håret hennes og kyss henne varsomt. 
 • Stryking under haka. Mens dere kysser kan du stryke henne lett under haka med siden av pekefingeren din. Du kan også stryke hånda opp i håret på siden av ansiktet hennes og stryke henne på kinnet med tommelfingeren din.
 • Slikke på leppene hennes. Ikke noe du bør gjøre hele tiden, men å slikke henne lett på overleppen eller underleppen kiler litt og kan være gøy som variasjon.
 • Suge på tunga. Ikke noe du introduserer første gang dere kysser, men hvis hun har lang nok tunge kan det være godt (og veldig uventet) om du suger tungen hennes inn i din munn.
 • Nølende/aggressiv. Det kan være en veldig turn-on om du veksler mellom å være "nølende"/ertende og mer "på". Du kan for eksempel kysse henne veeeldig sakte, og se litt nølende på henne, for deretter å gi henne et raskt og realt tungekyss, for deretter å trekke deg unna igjen. 
 • Øyekontakt. Pass på at dere har blikkontakt mellom kyssene, og at det er tydelig at du er trygg og komfortabel i situasjonen. Å kysse en ny gutt føles litt som å hoppe tandemhopp i fallskjerm for jenter, og da har de lyst til å gjøre det med noen som er trygge i situasjonen og helst har erfaring med et par hopp fra før. Blikkene dine bør kommunisere noe sånt som "Slapp av, det her går bra. Jeg liker deg".

-Andreas (glad i å kysse)

PS: Og nå er jeg oppriktig nysgjerrig: Har du tips om andre ting man kan gjøre når man kysser som du vet at jenter liker? Trykk på "Kommentarer" og svar i kommentarfeltet.


PPS: Jenter: Er det ting dere har opplevd at gutter har gjort når dere har kysset som du syntes var bra?

35 kommentarer:

 1. Småbiting (ikke av typen biting du driver med når du spiser) i lepper er noe jeg har erfart at kan funke ganske så bra om det blir gjort riktig..

  SvarSlett
 2. Det er så deilig å lese dette, og kunne krysse av alle de positive tingene. Det eneste er at jeg ikke aner hvor i all verden jeg har det fra.

  SvarSlett
 3. Haha: "Mange gutter dytter inn tunga og lar tunga gå som en vaskemaskin rundt og rundt og rundt uten å endre noe som helst." Veldig grei ting å unngå, som altfor mange gjør. (gjeld for så vidt og for kyssing av andre plassar på kroppen...)

  Annan ting å unngå: Viss du har kraftig skjeggvekst kan det fort bli veldig sårt og ubehagelig på haka/rundt leppene til jenta. Så viss du ikkje er glattbarbert eller har mjukt skjegg, ver ekstra forsiktig med å presse for hardt og konstant.

  Ellers så høyrast dette ut som svært gode råd, fikk veldig lyst til å bli kyssa no :)

  SvarSlett
 4. Dette må være eneste punktet jeg er natural på. Jeg er dritgod til å kline og hadde ingen "trening" i det før jeg begynte med pu. Jeg gjør samtlige av disse ti gene(de positive) uten å nesten ha ofret det en tanke.

  SvarSlett
 5. Bra post! Glad for at jeg kunne krysse av alt på lista.

  Et annet tips er å være litt fuktig på leppa før man begynner. Blir veldig rart hvis begge har tørre lepper når man begynner.

  SvarSlett
 6. Småbiting i leppene til den man kliner med er også sexy. Det er veldig mange jenter som gjør dette og.

  SvarSlett
 7. @Maria: Edru isåfall?

  SvarSlett
 8. bare å legge til et nytt punkt på lista di andreas > suge på overleppa. Hver gang jeg gjør dette når jeg kysser ei jente får jeg positiv respons. Passer perfekt som variasjon, men må ikke overdrives! Flere ganger når jeg har gjordt dette har jenta gjort det samme etterpå. Tolker det som noe hun setter pria på og noe hun vil gjengjelde.

  SvarSlett
 9. Dette må være den beste pickup bloggen av dem alle! Her har Andreas faktisk gått rundt å kysset gutter helt til han fikk et statistisk grunnlag for "Vanlige feil mange gutter gjør," slik at oss lesere kan slippe å gjøre de samme feilene. Skikkelig bra innsats!

  SvarSlett
 10. Haha, han har kysset gutter? ;)

  SvarSlett
 11. @hopeicanchangethislater: Ingen årsak:)

  SvarSlett
 12. Jeg pleier å reflektere det jenta gjør, og sist gang jeg gjorde det fikk jeg høre av jenta at "du må være en av de beste kysserene jeg har møtt", har noen fått liknende respons ved å "speile" det jenta gjør når dere kliner?

  Jeg pleier også og å veksle i ny og ne mellom å småkysse nedover nakken, til skulderen, og småbite henne steder hvor det kiler for hun (noen syns det kiler på halsen, på skulderen, mellom skulderen og halsen etc) og sist men ikke minst, er MANGE som digger å bli slikket i ØRET, selv får jeg nesten orgasme om jenta gjør det :))

  Ang. klining og kyssing, jeg føler at det er viktig å lytte på jenta iform av lyder (stønnelyder) og hvordan hun reagerer når du gjør det du gjør for å få henne så kåt som mulig? :)

  SvarSlett
 13. http://www.youtube.com/watch?v=Q690-IexNB4

  SvarSlett
 14. Steg for steg, og erogene soner:
  http://www.youtube.com/watch?v=rjYZKs5ud94&feature=related

  SvarSlett
 15. Ah, good one!! Mye lærdom å hente i denne artikkelen, gutter:) For øvrig gode tips i kommentarfeltet!

  SvarSlett
 16. Romeo, angående det med at jenter stønner; Forskning viser at mesteparten stønningen til jenter fungerer mer som heiarop for at du skal komme deg i "mål". De er rett og slett der for å gjøre deg kåt, og at du skal oppnå klimaks lettere. Tenk over det, når er det lettest å komme, en jente som er helt stille under akten eller en jente som stønner deg (genuint) i øret?

  SvarSlett
 17. Bra at noen tar dette her, så slipper vi jenter kanskje å si ifra så mye til vedkommende, visse dårlige kyssere.

  SvarSlett
 18. Vært en del reposter i det siste, litt kjedelig for oss som har fulgt med en stund, men selvsagt bedre enn ingenting! :)

  SvarSlett
 19. Jeg er enig i alt som står der, bortsett fra én ting. Det er ikke digg når noen suger tunga di. Det er bare rett og slett ikke digg, det er bare rart og det kan dessuten være litt vondt. LItt som å sitte i en fluefelle. Ellers tommel opp. Nå vil jeg kline. Men det er bare onsdag.

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt enig om den suge tunga greia.

   Slett
  2. Syns ikke akkurat det Andreas sa om p suge tunga inn i kjeften er digg men hvis jeg foreksempel stikker it tunga mi er det deilig om gutten suger den

   Slett
 20. Onsdag er en undervurdert klinedag;) Ang. suging på tunga er det sikker individuelle preferanser, min er at det funker hvis det er forsiktig og at det er ubehagelig hvis det er for hardt.

  SvarSlett
 21. Nå liker jenter forskjellig kyssing og mye handler jo om kjemi, men det er lov å være litt strategisk og prøve å lære kyssing fra noen jenter man holde på med, er jo for at hun skal få det bedre, men man tar jo med seg all erfaring.

  SvarSlett
 22. Som kvinne kan jeg si at det absolutt verste som kan skje meg under klining er at han fyller kjeften min med sitt spytt. Jeg brekker meg,og er på sekundet ferdig med alt som kunne ligne på romantiske og/eller erotiske følelser for vedkommende. Det kan han med fordel spare til mine lepper lenger ned ;)

  SvarSlett
 23. ... Husk å ta ut snusen

  SvarSlett
 24. Men hvordan starter man et kyss? Jeg har vært sammen med kj'en min snart 2år men ikke kysset han..

  HJELP..

  SvarSlett
  Svar
  1. jeg har nylig fått kjæreste. vi har flørtet en god del tidligere men vi har ikke kysset enda... hvordan starter man et kyss, og hvordan vet jeg at hun vil kysse meg?

   Slett
  2. Ser det er en stund siden du la inn innlegget, men om det aldri ble noe så kan jeg godt fortelle åssen mitt første kyss skjedde.

   Hadde nettopp blitt samme en jente, og jeg tok ho med på kino. Vi så en romantisk komedie. Og brått da under filmen, så merka jeg at ho på en måte kom nærmere med hode, ho titta ganske ofte/prøvde å få litt øyekontakt og smila til meg, så begynte å skjønne at ho ville kysse. Så brått så bare lena vi oss mot hverandre og kyssa. Jeg var så klein og sjenert på den tia at jeg gikk helt i hundre inni meg. Og jeg følte meg så glad at jeg følte at jeg måtte si noe. Vet du hva som kom ut av meg?...... Takk. Er ikke stolt over den, men følte jeg bare måtte vise at jeg satt så stor pris på det kysset, haha. Men man bør virkelig ikke si takk til noen du kysser for første gang, haha.

   Og hvis kjæresten din også ser på leppene dine uten at dere f.eks snakker om dem elns, så kan det også hende ho vil kysse deg. Men stemninga bør være litt romantisk.

   Slett
  3. Du bare prøver deg fram alle jenter liker å kysse med kjæresten sin, bare at de ikke vil ta første steg👌

   Slett
  4. Alle jenter liker å kysse med kjæresten sin, men de liker ikke alltid å ta første steget, men tar du det første steget å tør er jeg sikker på at det lønner seg

   Slett
 25. Mener jeg gjør det meste riktig, men har et problem når det gjelder klining. Når jeg kliner med andre mer enn 20-30 sek så har jeg lett for å sikle, men istedet for å sikle så begynner jeg å svelge det istedet. Og tenker da at det kanskje er litt ekkelt for jenta hvis ho merker det? Men er vel bedre å svelge det enn at det renner sikkel ut mens vi kliner? haha. Noen som opplever det samme? Noen som vet om det fins noe som gjør at man slutter å sikle sånn? Er ikke så mye altså, men føles nesten ut som det skal renne ut etterhvert, og da får jeg svelgerefleks.

  SvarSlett
 26. Er det bare meg? Jenter som bruker lipsgloss/leppestift med smak er veldig turnoff for meg. Takler bare ikke den kunstige søte smaken.
  Flere som har samme erfaring?

  SvarSlett
 27. Jeg liker når fyren tar kontroll og tar tak i håret og drar bittelitt, slik at hodet blir vippet litt bakover mens man kysser:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...