torsdag 10. desember 2015

Podcast: Må du ha stort nettverk for å sjekke jenter?


Hvor mange venner må man ha for å sjekke jenter? Og hvordan klarer man å slå seg til ro med en jente når det finnes så mange andre jenter der ute?

0330 Sjekkeskolen er tilbake med ny episode og Anders og Tom har svart på spørmål fra dere som leser bloggen.

Du kan høre på rett fra bloggen ved å trykke play på denne spilleren:
Hvis du har iPhone/iPod/iPad, eller iTunes installert på datamaskinen din kan du abonnere, og da blir nye episoder automatisk lastet ned. Det kan du gjøre ved å trykke på denne linken.

Hvis du har Android-telefon kan du høre på oss (eller laste ned programmet som mp3) herfra, eller du kan du benytte denne RSS-feeden.

-0330

PS: Still oss spørsmål i kommentarfeltet under eller på mail (post@godevibber.no) slik at vi kan svare på de i neste episode! 

8 kommentarer:

 1. Jeg føler han jeg nylig har blitt sammen med, er veldig (nesten barnslig) opptatt av å ha mange kompiser- og påpeker ofte hvor stor kompisgjeng han har (20stk +) og hvor mye gøy de har hatt det/ og skal ha det. Dette får meg til å bli litt klein, siden jeg har bare to (forskjellige) små (4-5 stk) vennegjenger, som for tiden er spredd rundt omkring i Norge/utland. Tror dere han synes det er dumt at jeg ikke har en like stor venninnegjeng, som han har kompisgjeng? Jeg synes dette venne-problemet fører til en litt unaturlig stemning i forholdet, for jeg føler jeg hele tiden må bevise at jeg har venner/ er like opptatt som han. Jeg kvier meg også for å være alene en dag, for jeg er redd han spør om jeg ikke har noen å være med og jeg dermed blir mindre attraktiv i hans øyne. Tidligere f.eks trivdes jeg godt i eget selskap, og hadde ikke noe problem med å være alene en fredagskveld og se på serie, nyte en god bok å drikke te, men nå føler jeg at jeg heletiden må "bevise" noe, og blir sliten av å legge avtaler for å være opptatt hele tiden.

  SvarSlett
 2. Bra og kul podcast, men det er nesten så jeg vurderer å gi dere en ny mikrofon til jul.

  SvarSlett
 3. Har lært veldig mye av dere som jeg har tatt med meg videre. Nå er det min tur til å stille et spørsmål og håper dere har tid til å svare meg.

  Det har seg da slik at jeg har datet en fyr i ett år nå. Vi gjorde også det for tre år siden, men da gikk det litt skeis kan man si. Han havna i samme seng som ei venninne av meg. Snakket ikke siden det.

  Etter ett år tok han kontakt via SMS. Skrev at han elsket meg og at han savnet meg. Jeg hadde sletta nummeret og spurte hvem det var. Da ble det stille.

  Den dag i dag virker han mye mer moden. Men vi møtes bare ett par ganger i måneden. Han sender heller ikke så ofte meldinger, selv om det jo hender oftere nå enn den gangen. Da var det vel forsåvidt bare jeg som sendte. Ble vel litt mas. Vi har det veldig fint når vi først og fremst er sammen. Men så blir det stille i over lengre tid uten at jeg helt vet hvorfor. Jeg lurer på om han egentlig er interessert i meg på den måten. Er han bare usikker? Hva burde jeg gjøre? Burde jeg bare dra? Har jo ikke møtt vennene hans. Kan det være på grunn av at han er usikker på hva jeg hadde kommer til å si om han?

  Dette gjør meg lettere frustrert for jeg begynner å bli virkelig glad i han... Av og til hadde det kanskje vært greit å skru av følelsene sine....

  // M

  SvarSlett
  Svar
  1. Alle kan forandre seg. For meg er livet noe helt annet på alle måter fra et halvår til et annet. Har du prøvd å spørre han om dere skulle gått på en date, siden ting kanskje har forandret seg? Jo mer moden man blir, jo mer seriøst blir livet.

   Sms får jeg sjelden, med mindre jeg begynner med å sende en. Hadde ei jente sendt meg sms og jeg var litt interessert, ville jeg prøvd meg, selv om erfaringen er at jeg ikke gidder å gjøre så mye mer enn bare venner. Lærerikt er det ihvertfall å eskalere (tror jeg de sier i podcastene), ta det til det neste steget og prøve ut mer.

   Slett
 4. Hei
  Jeg er en gutt i ungdoms årene og liker ei jente som går i klassen min. Hun har gått i klassen min i 2 år nå, men jeg har ikke tatt kontakt med henne før nå i høst. Jeg synes hun er sjukt fin, men er ikke sikker på om hun er interessert i meg. Vi er liksom i begynnelsen av vennestadie. Har ikke lust på noe forhold fordi jeg skal bytte skole til sommeren og kommer nok ikke til å se henne så mye da, men har lust på en vårflørt.

  Trenger tips på hvordan jeg fort kan begynne å flørte med henne uten at det blir rart og kleint.

  SvarSlett
 5. Hei
  Jeg er en gutt i ungdoms årene og liker ei jente som går i klassen min. Hun har gått i klassen min i 2 år nå, men jeg har ikke tatt kontakt med henne før nå i høst. Jeg synes hun er sjukt fin, men er ikke sikker på om hun er interessert i meg. Vi er liksom i begynnelsen av vennestadie. Har ikke lust på noe forhold fordi jeg skal bytte skole til sommeren og kommer nok ikke til å se henne så mye da, men har lust på en vårflørt.

  Trenger tips på hvordan jeg fort kan begynne å flørte med henne uten at det blir rart og kleint.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tror jeg ville spurt om hun liker meg og vil ha meg på overnatting. Gode minner er alltid godt å ha med seg videre i livet. Skal du bytte skole, så kan det være du sjelden ser henne igjen. Hvis det hadde blitt aktuelt, så ville jeg spurt henne når jeg var på besøk. Kjenner til det å være nervøs for et nei, men kan være greit å få vite om jentene liker oss eller ikke.

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...