tirsdag 31. juli 2018

Har du lyst på kjæreste?


Hvis noen vil ha meg til å gjøre noe, så fungerer jeg ganske enkelt. Det er bare å si litt ertende og lystbetont til meg for eksempel:

«Ole, jeg tror ikke du klarer å lage den middagsretten?»

«Tror du at du klarer å montere dette IKEA møbelet?»

«Tør du å gå bort til hun jenta?»

Fellesnevneren er at rullegardina går rett ned, jeg får en sterk følelse på at dette skal jeg få til og før jeg vet ord av det er jeg i gang... De fleste som kjenner meg godt bruker det på meg hele tiden, og kjærestene jeg har hatt har overraskende fort lært meg å kjenne når det er noe de skulle hatt gjort.

«Enten så finner vi en vei, eller så bygger vi en» skal hærfører Hannibal fra Kartago ha sagt da han var på vei til å innvadere romerne godt over 200 år f.Kr.

Så, hva har dette med tiltrekning av jenter å gjøre?

Jo, noe av som jeg tror har trigget meg mest rundt det med sjekking og tiltrekning av jenter er når jeg overhørte en av de andre instruktørene si «Hvis du ikke har noen intensjon selv, så går du rundt og er offer for andre sin intensjon hele tiden»

Ordet intensjon kan forklares som viljen din til å få til noe eller å gjennomføre noe.

Jeg husker setningen festet seg i hodet mitt, jeg leste den for meg selv flere ganger og tenkte «jeg skal da ikke være noe offer for andre sin intensjon»

Først er det viktig å forstå at sosialt samspill er dynamisk og må være kalibrert.

Selvfølgelig skal du ikke trosse sjefen din når han ber deg gjøre en arbeidsoppgave, eller det er rart å hele tiden skulle forsøke å bestemme hva slags aktiviteter du og vennegjengen din skal gjøre sammen. Det må være kalibrert og man skal ta hensyn til andre sine ønsker.

Allikevel tror jeg de fleste gutter har mye å hente på dette området.

Det er noe litt magisk over å bestemme seg for å gjennomføre eller å få det til.

Hvis du virkelig bestemmer deg for, før du går ut på byen, at i kveld skal jeg prate med jenter jeg er interessert i, og jeg skal ta ting videre dersom forholdene ligger til rette for det, så er sjansene store for at du blir overrasket over hva du selv klarer å få til.

Bor du i en leilighet rett ved siden av utestedet så vil du automatisk være mer åpen for at ting kan skje samme kveld enn om du bor tre mil unna og må ta nattbussen en time for å komme deg hjem.

Har du har bestemt deg for at du vil ha kjæreste, så vil du helt automatisk subkommunisere det ovenfor jentene du snakker med på byen.

Uavhengig av hva du ønsker å få til vil menneskene rundt deg bli påvirket av det (bevisst eller underbevisst). Samtidig definerer du utfallet i mye større grad enn hvis du ikke har bestemt deg for hva du vil eller hvis du ikke prøver.

- Ole (Synes det er mandig å ha intensjon)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...