søndag 8. juli 2018

– Veldig få av mine single venner har ikke hatt klamydia, NRK

Dette er en sak fra NRK i dag. "Seks av ti vil ikke bruke kondom med ny partner". What? Vi i Gode Vibber føler dette er en ukultur og ønsker å dele hva vi anbefaler våre bootcamp deltakere når det kommer til ansvarlig sex.

 • Bruk alltid kondom første gang du har sex med en jente.
 • Ha alltid kondom lett tilgjengelig. Steder som innerlomma i jakka, baklomma i buksa eller steder du kan nå fra senga uten å måtte gå ut av senga, er bra steder å ha kondomer. Gjerne alle stedene på en gang. Gjerne enda flere steder. Tilgjengelighet er stikkordet
 • Det blir ikke kleint å stoppe et forplay for å ta på kondom, om du ikke gjør det til en big deal, noe jeg mistenker personene i NRK reportasjen gjør, når de sier det å ta på kondom er kleint.
 • Ha maks en fast partner du har sex med uten kondom.
 • Test deg og den faste partneren din for kjønnssykdommer før dere har sex uten kondom.
 • Avtal med den faste partneren at dere ikke skal ha sex med andre uten kondom. Om dere skulle være så uheldig å ikke klare å holde den avtalen, skal dere gi beskjed om det til hverandre.
 • Hvis du ønsker å oppføre deg som en mann, og ikke gutt, er det ditt ansvar å ha med og putte på kondom. Bli en mann :)


-Endre (kaller seg mann)

endre@godevibber.no

2 kommentarer:

 1. Støtter dette 100%. Alltid kondom med ny/ukjent partner! Det fremstiller som at man bare kan ta antibiotika, så er man kvitt klamydia. Vel, sorry guys. Min egen erfaring sier dessvere noe annet. Ok, og joda, du bli kvitt klamydiaen. Men du risikerer ettervirkinger. Jeg vet ikke om det var klamydiaen direkte, eller bivirkninger av anitbiotikaen. Men hvertfall, før jeg ble smitter/tok kuren, så hadde jeg "helt grei" svettelukt. Men etterpå, så stinket det så sinnykt jævlig etter jeg hadde trent, særlig i treningsklærne. Det tok mange, mange år før jeg hadde tilnærment normal svettelukt tilbake. Så gutter & menn, på med kondomet. Har aldri opplevd at jenter har reagert negativt på det; heller tvert imot.

  SvarSlett
  Svar
  1. Du har helt rett. En antibiotika kur er mye hardere for kroppen og tarmfloraen din enn de fleste antar.

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...