mandag 10. juni 2019

DING DING DING DING! Ny bok på vei!


Se hva katta har dratt inn! En GIGANTISK bok på over 500 sider med de beste artiklene fra 0330, nøysommelig kuratert og formatert til bokform. Vi har til og med tatt med noen tidligere UPUBLISERTE artikler, som ikke har tålt dagens lys før nå.

Anders har allerede anmeldt boka til terningkast 6.

Jeg har skrevet et superhemmelig bonuskapittel hvor jeg avslører tidenes hemmeligste supersjekketriks.

Lars har luket ut lavkulturelle språk-faux pas'er.

Andy har spilt Minecraft.

Sondre har dyttet de lavkulturelle språk-faux pas'ene inn igjen.

Resultatet er tidenes mest underholdende og lærerike bok om dating, sjekking, tiltrekning og kommunikasjon mellom kjønnene.

Den kommer KUN til å bli tilgjengelig i papirformat. Slippdato, tid og sted for lanseringsfest kommer senere på bloggen!

- Andreas

4 kommentarer:

 1. Så morro ! Denne kommer garantert til og havne i bokhyllen, Men en ting jeg lurer på, i denne boken . Har du sørget for at dere instruktører ikke sier forskjellige ting ? Jeg har blant annet lest en post der Andy sier ikke snakk om følelser , vis dem heller i positiv adferd, mens Andreas sier at jenter elsker når gutter prater om følelser.

  SvarSlett
  Svar
  1. Den er skrevet sånn at der hvor teksten motsier seg selv, så er det de senere kapitlene som gjelder. Og dessuten så vet alle at det Andreas sier går foran det Andy sier.

   Men fra spøk til alvor: Det høres ikke helt ut som noe Andy har skrevet. Sikker på at du ikke har missforstått?

   Slett
  2. Jeg tror jeg kanskje forstår hvor missforståelsen kommer fra. Det stemmer at man ikke burde prate om "følelsene man har for dama", vis de istedet. Det er jeg 100% enig i. Når jeg skriver om å prate om følelser så mener jeg "følelser du har rundt ting som skjer deg i livet generelt". Som i å glede seg til 17-mai eller grue seg til eksamen.

   Slett
  3. Igjen svarer du som en fuckings trollmann :D Var nok det han mente ja !

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...