torsdag 15. mai 2014

Hvordan spørre jenter om telefonnummeret?

Du har sikkert hørt om "selvoppfyllende profetier"? Et klassisk eksempel er at noen setter ut et rykte om at en bank holder på å gå konkurs. Resultatet er at folk som tror på ryktet begynner å ta ut pengene sine i frykt, som igjen får flere til å tro på ryktet slik at stadig flere tar ut penger og til slutt er banken konkurs, akkurat slik ryktet tilsa.

Kan det hende at du selv er offer for slike selvoppfyllende profetier? Kan det hende at du lager de fleste av dem selv? Jeg mener nemlig at vi lager oss selvoppfyllende profetier nesten hele tiden i omtrent alt vi gjør.

La oss si du tror at en person ikke liker deg. Hvordan oppfører du deg annerledes mot den personen enn mot en person du er overbevist om at liker deg skikkelig godt? La oss si du skal invitere noen til en fest og du ikke tror at vedkommende har så lyst til å komme. Oppfører du deg og legger du det frem på en annen måte enn til en person du vet garantert kommer?

Hvis du har en stor oppgave foran deg du har lite lyst til å gjennomføre: La oss si du er redd for at du kommer til å utsette det, at det kommer til å føles helt jævlig å gjøre det og at resultatet kommer til å bli helt sykt dårlig. Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men jeg har ihvertfall en 100% treffrate på sånne profetier.

Hva slags jenter tror du at du har sjans på? Hvem er du overbevist om at du ikke har sjans på? Hvordan påvirker det måten du oppfører deg rundt de på?

Er det forskjell på å si "Du kan skrive ned nummeret ditt, så tar vi en kaffe en dag" i en selvfølgelig tone og å si "Eh.. Kunne jeg fått nummeret ditt?" med et usikkert ansiktsuttrykk og med skjelvende stemme?

I boka mi, Sjekkeskolen, skriver jeg at "Jenter liker gutter som vet at de kan få jenta", og når jeg lot jenter lese igjennom og gi feedback på førsteutkastet utbrøt de resolutt "JA! Sånn er det!" når de kom til den delen. For selv om Hollywood-filmer ofte handler om at en usikker fyr får drømmedama bare han redder verden først så er det tidenes største turn off for jenter i virkeligheten å oppleve at fyren de egentlig liker plutselig forvandler seg til et usikkert, ryggradsløst bløtdyr som hele tiden trenger bekreftelse på at hun er interessert.

Ta det som en selvfølge. Selvfølgelig er hun keen. Selvfølgelig vil hun gi bort telefonnummeret sitt til deg. Selvfølgelig vil hun være med på date.

-Andreas.

PS: I sommer har vi satt opp tre ekstra bootcamper, slik at vi nå holder bootcamp annenhver helg. Plassene fylles opp raskt, så sikre deg en plass i god tid ved å melde deg på nå. Sjekkeskolen Bootcamp er et tre dagers helgekurs i sjekking, hvor du lærer all teori du trenger for å trigge tiltrekning hos jenter, og vi blir med deg ut på byen fredag og lørdag og demonstrerer live hvordan det gjøres og gir deg råd og feedback fortløpende mens du snakker med jenter. Påmelding skjer her.

3 kommentarer:

 1. "Ta det som en selvfølge. Selvfølgelig er hun keen. Selvfølgelig vil hun gi bort telefonnummeret sitt til deg. Selvfølgelig vil hun være med på date."

  Da tar jeg som en selvfølge at dette kommer til å medføre mye kognitiv dissonans når hun ikke vil gi deg nummeret sitt, hehe. "Forvent suksess"

  SvarSlett
  Svar
  1. Når jeg skriver "ta det som en selvfølge" snakker jeg først og fremst om måten man ordlegger seg på og hva man subkommuniserer om seg selv :)

   Slett
 2. Er det noen gode måter å redde ansikt og starte på nytt om man har oppført seg usikkert og passivt ovenfor en dame i en situasjon der hun har vist en del interesse først. Si man har flørtet en del gjennom dagen og hun har vist ganske tydelig interesse, deretter beveger man seg til en klubb hvor hun blir litt furt og avvisende fordi jeg har vært altfor passiv i forhold til å gjøre noe med de signalene hun har gitt. Etter dette fikk jeg en kjip følelse fordi jeg innså at jeg burde handlet lenge før og bare stakk. Men antar dette viser enda tydeligere at man tar avvisningen personlig og derfor ødelegger tiltrekningen? Er det bare å gå videre eller kan man rette opp dette på noen måte siden kjemien i utgangspunktet var bra?

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...