torsdag 1. desember 2016

5 ting jenter trenger å være trygge på før de kan bli tiltrukket


I boken Sjekkeskolen: En steg-for-steg guide til tiltrekning av fantastiske jenter har jeg gitt deg formelen for tiltrekning av (i teorien) alle jenter. Kort oppsummert begynner ikke jenter å kjenne tiltrekning før de føler at du har personlig verdi for dem (veldig kort oppsummert; har selvtillit) samtidig som de ser at du har en trygg plass i det sosiale hierarkiet (det vi i Gode Vibber-metoden kaller Sosial Verdi).

Den siste, kanskje aller viktigste ingrediensen i tiltrekning er Tillit. Det spiller ingen rolle hvor kjekk jenta synes du er, dersom hun ikke stoler på deg. Å være jente er i utgangspunktet skummelt (jenter har i gjennomsnitt mer angst enn gutter), og noe av det skumleste som finnes for jenter er nettopp gutter. De aller fleste gutter (90%) er temmelig ålreite, problemet er bare de ti prosentene som ødelegger for oss andre.

Det beste sjekketrikset som finnes i forhold til tillit er ærlighet. Både om intensjonen din, om styrker du har, om svakheter du har og til og med om ting man skulle tro ville puttet deg i et dårlig lys. "Du er ihvertfall ærlig" er et kjempekompliment.

Tillit kan brytes opp i 5 hovedkategorier:

1. Tilgjengelighet

Jenta er nødt til å stole på at hun har "sjans" på deg. Ikke nødvendigvis at du har følelser for henne eller at dere kommer til å bli kjærester i neste uke, men at du genuint liker henne og at det ikke er farlig for henne å skulle bli litt betatt. At hun har verdi for deg og at du setter pris på henne. En av de vanligste grunnene til at jenter avviser gutter på byen er at han så åpenbart er "på sjekkern" og ute etter å møte hvilken som helst jente. Jenter trenger å føle at du er interessert i akkurat henne av en grunn.

2. Sosiale koder

Hun trenger å være trygg på at du kjenner til sosiale koder og tar hensyn til de. Førsteprioritet for jenter er å ikke synke i sosial status blant vennene sine. Er du alt for rar og sier og gjør ting som ikke passer med konteksten dere er i blir jenter fort veldig skeptiske. Hvis du gjør rare ting i én situasjon blir hun redd for at du gjøre rare ting i en annen situasjon hvor andre kan dømme henne for at hun "går god" for deg.

3. Empati for henne

Hun må vite 100% sikkert at du faktisk bryr deg om henne og vil henne godt. Hvis hun for eksempel forteller deg at noe er viktig for henne og du avfeier det, eller hvis du forsøker å få henne til å gjøre noe hun allerede har vist tydelig at hun ikke vil, bryter det tillit totalt. Det spiller ikke engang noen rolle om hun faktisk sa ja til å spise Sushi dersom ansiktsuttrykket hennes tydelig kommuniserte at hun syntes tanken var ekkel. Hvis du da insisterer på at hun skal spise Sushi vil hun neppe møte deg igjen.

4. Stole på

Hun må vite at hun kan stole på deg. Når du sier at det hadde vært koselig om hun sover over må hun være sikker på at du ikke har tenkt til å dope henne ned og selge nyrene hennes for bitcoins. Tar hun deg i én løgn stoler hun ikke på noen ting du sier. Og her er en hemmelighet om jenter: Det går egentlig ikke an å lyve til jenter. Joda, de kan "tro på deg" og slutte å plage deg noe mer, men på ett eller annet paranormalt plan vet hun likevel at du lyver. Og underbevisstheten hennes kommer ikke til å slå seg like lett til ro. Jenter merker at noe er galt. Du kan like så godt fortelle sannheten og deale med reaksjonen med en gang. Det er forøvrig helt absurd hva jenter kan tålerere så lenge du er ærlig om det. Dønn ærlige menn er nemlig mangelvare.


5. Kontroll

Hun trenger å føle seg trygg på at du har kontroll. Både over ditt eget liv, men også i situasjoner hun er i sammen med deg. Det diggeste jenter vet om er å kunne slippe kontroll og føle seg 100% trygg på at du har begge hender på rattet. De trenger å vite at du har oversikt (ser og vet om alle viktige faktorer i situasjonen) og at du har en idé om hva du vil i situasjonen og styrer ting i en konkret retning. Det er ikke så viktig for jenter hvor dere skal sammen, så lenge du har en plan du har kommet frem til på bakgrunn av et valg du har tatt. Når jenter spør deg hvilken kjole du liker best er det ikke så farlig hvilken kjole du velger. Det er bare veldig turn off hvis du sier "Jeg vet ikke jeg. Du kan velge selv?"

-Andreas

PS: Hvis du syntes dette var interessant, kanskje du vil like Sjekkeskolen siden den handler om hvordan tiltrekning fungerer for jenter. Det er en E-bok, så du får den direkte på epost slik at du kan bruke innholdet til å tiltrekke jenter allerede i dag.

6 kommentarer:

 1. Jenter liker ærlige gutter, men ønsker ikke å falle i status. Med andre ord kan bare de som er vellykede og høye i sosial status være ærlige?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tror du må lese den om igjen...

   Slett
 2. Dette funker bare for menn med ekstrem sosial status, de andre blir friendzoned.
  Derfor bør de som ikke har sosial status være drittsekk/lyve seg til sengs.

  SvarSlett
  Svar
  1. Du har rett i at det er en forutsetning at jenta tillegger deg sosial verdi for at hun skal kunne føle tiltrekning, men sosial verdi er ikke det samme som sosial status. Jeg har forklart forskjellen i artikler på denne bloggen og i Sjekkeskolen-boka. Les den så garanterer jeg at du får et mer positivt syn på jenter.

   Slett
 3. Veldig bra Andreas

  SvarSlett
 4. Om du ikke er forsiktig med blandingsforholdet i denne oppskriften så ender du i friendzone.
  Kanskje jeg er pirkete eller definerer ordene annerledes men dette har ikke noe med tiltrekning å gjøre, dama må allerede være tiltrukket før disse punktene gir utslag.
  Jeg vil påstå at dette gjelder etter at dama blir tiltrukket men før hun blir forelsket.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...