søndag 22. juli 2018

Sommerflørt

Hun dyttet tallerken sin til side og kysset meg kilende på halsen, mens hun sa «Jeg kunne trengt en sommerflørt»


Jeg var sent ferdig på jobb denne juli kvelden, det fristet aller mest å legge seg å sove. Jeg hadde allerede avtalt å gå ut med to kompiser, så en powernap fikk holde. Ute på gaten kom vi tilfeldigvis i snakk med noen jenter, og det var da jeg så henne. Christine hadde langt blondt hår, en søt sommerkjole og så litt ensom ut, der hun sto alene litt forfjamset på gaten.

Jeg gikk bort til henne og sa «Hei! Går det bra?». Hun lyste opp, snudde seg mot meg og sa «Ehm, njaa. Egentlig ikke».

Det viste seg at det hadde oppstått en situasjon i vennegjengen, og hun trengte en liten pause for seg selv. Jeg ga henne etterhvert en klem og foreslo at hun kunne bli med oss. Allerede inne på utestedet flørtet vi ganske intenst, øyekontakten vi hadde var det ingen som kunne feiltolke. Vi kjøpte drikke og satt oss ned i sofaen. Jeg gledet meg allerede til å kysse henne, samtidig som det var fristende å vente enda litt lenger og la flørtingen bli enda mer intens (jeg liker å flørte). Jeg tok en slurk av glasset, snudde meg mot henne og så henne dypt inn i de vakre blå øynene hennes. Det føltes som det varte i mange minutter.

Før jeg skjønte det satt hun over meg i sofaen og jeg la fort merke til hvor flink hun var til å kysse.

«Hva skal du senere ikveld?» spurte jeg. Hun sukket. «Jeg må få snakket ut med vennene mine. Jeg liker ikke når det er dårlig stemning i gjengen.»

Neste sekund ringte venninnen hennes og ville at de skulle møtes.

Jeg fulgte henne ut, vi utvekslet telefonnummeret og jeg kysset henne lykke til.

Noen dager senere fikk jeg invitasjon til å komme hjem til henne. Det var en stor flott leilighet, jeg beundret utsikten på terrassen mens hun lagde drinker til oss.

Vi satte oss ved siden av hverandre i sofaen, og jeg la merke til at hun hadde allerede drukket opp drinken. Hun tok tak i hånden min, og førte den nedover låret sitt..

Neste morgen våknet jeg av det skinnende lyset som slapp inn på soverommet da Christine åpnet døren.

«Jeg har laget frokost til oss. Er du sulten?» sa hun.

Mens vi satt på terrassen å spiste snakket vi om den fantastiske sommeren som har vært hittil. Hun dyttet tallerken sin til side og kysset meg kilende på halsen, mens hun sa «Jeg kunne trengt en sommerflørt»

-Ole (sommerflørter)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...