onsdag 3. desember 2014

Vintersko

Som en mann med over gjennomsnittet store føtter må jeg alltid regne med å bruke litt over gjennomsnittet lang tid på å finne klær og sko som ser bra ut og som passer. Denne gangen fant jeg likvel sko jeg likte allerede første dagen jeg var ute og kikket, og det skjer ikke så ofte. 
Vintersko er også litt vanskeligere å velge, fordi de naturlig er og må være litt mer klumpete enn sommersko, siden det skal være god plass og fôr inni. 

Endte med at jeg falt for disse fra Jean Paul, selv om de egentlig er litt over min prisklasse så tenker jeg at de i alle fall holder litt lenger enn de stusselige 18 månedene mine forrige sko holdt. 


Da var den delen av vintershoppingen gjort unna, da er det bare å finne gaver. 

Har du funnet noen fete vinterklær i år? Svar gjerne i kommentarfeltet, vi vil gjerne høre! 

- Alex 

2 kommentarer:

  1. RM Williams Chelsea boots i chestnut.
    Mørkeblå skinny jeans fra Selected.
    Enkel navy peacoat kort lengde.

    SvarSlett
  2. Og jeg som hadde håper at dette skulle være en artikkel om sko... jeg trenger nye vintersko, type boots som du har postet over. Men det må ikke se for "militær" ut. Jeg liker de du har kjøpt. Har du noen andre stilfulle tips til sko?

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...