mandag 23. februar 2015

Reviews fra deltagere på Sjekkeskolen

B.J. sier:


Mine tanker om kurset? Vel.. Dette har ikke bare forandret livet mitt når det gjelder damer, på en helg. Det har snudd livet mitt til det bedre på ALLE områder. Takk.

G.S. sier:


Bootcamp-helgen har blitt en før/etter opplevelse i livet mitt! Før hadde jeg veldig dårlig selvtillit når det gjaldt damer. Drakk meg sykt full før jeg skulle på byen. Turte nesten aldri å gå bort til damer på byen. Men etter kurset har denne frykten og vrangforestillingen endret seg totalt. Selvtilliten min har økt vilt! Jeg kan til og med gå EDRU på byen nå!
I løpet av Bootcamp-helgen har jeg gått bort til masse damer, fått flere telefonnummer, avtalt to kaffe-dates. Helt utrolig! (og gleder meg til hva jeg kan prestere neste helg!)
Guttene som holder kurset i “Gode Vibber” er ytterst profesjonelle og har masse erfaring på området. Utrolige behaglige mennesker som hjelper deg med alt du trenger å vite rundt emnet om sjekking og behandling av damer.
Vil gi en spesiell takk til Egil, som gjennom helgen har vært min coach på byen, både fredag og lørdag. En utrolig dyktig person som jeg har lært masse av. Mannen er for meg en tryllekunstner!

D.G. sier:


For min del satt det langt inne å delta på Bootcampen og jeg tenkte i forkant at dette kom til å bli både kleint, komplisert og var litt usikker på hva slags utbytte jeg kom til å få fra det. Det kan sies at mine bekymringer var rimelig grunnløse, jeg gikk ut fra Gode Vibber sine lokaler på søndag med mer forståelse for jenter og deres tankemåter enn noen gang tidligere. Alt ble lagt opp så man forstår det og man blir forsiktig dyttet ut i det praktiske på byen. I løpet av helgen fikk jeg telefonnummerne til flere supersøte jenter og i etterkant har jeg hatt mer suksess på damefronten enn de siste 2 årene til sammen. All kudos og ære til gutta for opplegget! Endelig slapper jeg av og har det morsomt sammen med jenter! :)

1 kommentar:

  1. Hvor mye sitter man igjen med dersom man allerede er en flink 'sjekker'? Har dere mye å lære bort i alle kategorier? Personlig skulle jeg gjerne blitt bedre på edrusjekking og å lære å holde meg mer edru på byen

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...