tirsdag 21. juli 2015

Podcast: Trenger man muskler for å sjekke jenter?Er du nødt til å pumpe jern for å sjekke jenter?

Det er klart for ny sesong av Podcast-suksessen vår, 0330 Sjekkeskolen. Anders og Tom starter opp med en lav-budsjett-versjon innspilt på laptopen til Tom.

Du kan høre på rett fra bloggen ved å trykke play på denne spilleren:
Hvis du har iPhone/iPod/iPad, eller iTunes installert på datamaskinen din kan du abonnere, og da blir nye episoder automatisk lastet ned. Det kan du gjøre ved å trykke på denne linken.

Hvis du har Android-telefon kan du høre på oss (eller laste ned programmet som mp3) herfra, eller du kan du benytte denne RSS-feeden.

-0330

PS: Still oss spørsmål i kommentarfeltet under eller på mail (post@godevibber.no) slik at vi kan svare på de i neste episode! 

4 kommentarer:

 1. Yeay! Ny podcast!

  SvarSlett
 2. Endelig ny podcast, dette har jeg savnet! Digger bloggen og podcastene, har fått masse uvurderlig informasjon fra disse. Jeg har følgende utfordring: Jeg bor på en måte som gjør at jeg ikke kan ta med meg en jente hjem. Dette får jeg først endret på om tidligst et halvt år og trenger noen tips på hvordan man kan få jenta til å invitere hjem til seg i steden. Gleder meg til neste episode =)

  SvarSlett
 3. Hei kjekkaser :)

  Veldig kjekt med en ny podcast. Håper virkelig det kommer flere. Jeg sliter for tiden med at jeg er i vennesonen, og blir i vennesonen. Skal komme med et eksempel. Jeg inviterte en jente ut på kaffe som jeg har kjent lenge. Midtvis i kaffen fortalte hun meg at hun hadde truffet en fyr som hun holdt på med. Andre ting som er litt plagsomt er at jeg ofte blir kjent med nye jenter, men så ender andre i min omgangskrets ut på å bli sammen med de. Har ikke konfrontert de om dette da de forsåvidt ikke har samme bakgrunnen som meg. Hadde vært kjekt med en liten kommentar hva dere tenker om min situasjon i neste podcast. Peace!

  SvarSlett
  Svar
  1. Største problemet ditt, er at du er gutten jentene tenker er lett og få, og sammenlignes med de normale gutta. Ofte derfor det er veldig lett og kaste deg i friendsonen. Du må være gutten som er vanskelig å få. Du må være en gutt jenter vil prøve og endre på. Du må rett og slett være litt bad og ikke brutal.

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...