onsdag 14. februar 2018

Andre date, første kyss


Hun har kommet til resepsjonen på jobben min. Det var her vi skulle møtes.
Hun hadde sendt meg en melding rett før om at hun var der om to minutter med en smiley på slutten. Daten kom til å bli kort, for hun kunne bare før kl 18 og jeg kunne bare etter 16. Gleder meg til å treffe henne igjen.


Hun står lent inntil veggen ved utgangen med hetten på jakken ned i ansiktet mens hun ser ned på mobilen sin. Resepsjonen er stor. Tror ikke hun turte å gå lengre inn. Hun ser meg ikke før jeg kommer bort og gir henne en klem. Hun smiler mens hun ser ned i bakken.


Vi går bortover mot en koselig kafé jeg vet om. Jeg bestiller en kaffe. Hun tar det samme. Jeg skal til å betale idet hun sier: Nei, det er hennes tur nå. Hun glemte lommeboka si da vi traff hverandre forrige gang. Da hadde hun flau spurt om jeg kunne betale for henne.

Hun som ikke engang drikker kaffe, forteller hun meg. Hun ville ikke virke rar, siden jeg hadde bedt henne ut på kaffe. Jeg må le litt samtidig som jeg sier hun bare kan ta noe annet selv om jeg ber henne på kaffe.


Mens vi sitter ved siden av hverandre i sofaen og prater, stryker jeg min høyre hånd gjennom venstresiden av håret hennes. Jeg holder hendene hennes når hun forteller om sine kalde hender. Jeg tar tak i knærne hennes og rister dem når hun erter meg.


Vi går derfra. Hun vil følge meg bort til dit jeg skal kl 17. I et øyeblikk står vi i en rulletrapp. Jeg står i steget over. Hun lener hodet inntil skulderen min. Jeg snur meg mot henne for å holde rundt henne. Jeg ser ned mot henne, løfter opp haken hennes og kysser henne.


-Endre

P.S: Jeg er tilgjengelig for coaching over en kaffe (du kan ta noe annet om du vil) eller ute på byen. Send meg en mail på endre@godevibber.no
 

2 kommentarer:

  1. Hva eksisterte egentlig av sjekketeori i 2001? Og hvordan fant man den?

    SvarSlett
  2. David D og Ross Jeffries holdt på. Samt alt.seduction.fast på newsgroups.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...