tirsdag 15. mai 2018

Kunsten å sjekke - lært på en helg?

Vet du hvorfor jeg fremdeles synes det er gøy å lære bort sjekking?
Etter bootcampen i april fikk jeg denne reviewen på mail:

Wow. Jeg får sommerfugler i magen bare av å tenke tilbake på min desidert mest nervepirrende helg i mitt foreløpig 23 år gamle liv. Frem til i dag har en typisk kveld på byen startet med å drikke på seg mest mulig selvtillit. Promillen til tross, har jeg tilnærmet aldri turt å gå bort til hun søte jenta på utestedet for å si «hei». Denne helgen var jeg klin edru. Adrenalinet pumpet. Jeg kan ikke huske sist jeg var så nervøs. Så skjedde det noe. Utover kvelden gikk det gradvis mer og mer opp for meg. GV teorien funker faktisk i praksis. Og den funker med en gang. Allerede den første kvelden var det plutselig mer «spennende» enn «skummelt» å gå bort til to 26 år gamle jenter alene. Wow. Tidligere samme kveld hadde en jente jeg knapt hadde utvekslet to setninger med i baren kysset meg. Både jeg og bartenderen ble like sjokkert (han ga meg faktisk en high five). For første gang på lenge følte jeg mestring på byen. Nervøsiteten dalte sakte men sikkert gjennom hele kvelden, og plutselig stengte utestedet. Jeg kan ikke huske sist jeg gikk hjem fra byen med en så god følelse i magen. På forhånd var jeg nervøs for stort sett alt, men kanskje mest for at jeg skulle bli pushet for langt og for fort. Og selvfølgelig for å drite meg ut. Det hadde jeg ingen grunn til å være. Instruktørene er helt utrolig flinke, og jeg fikk følelsen av at de var på «mitt lag» hele veien. De andre deltagerne ble jeg gode venner med, og da vi fikk en avskjedsklem fra instruktørene søndag ettermiddag var det genuint trist at helgen plutselig allerede var over. Jeg har en lang vei å gå, men det er utrolig deilig å være i gang. Jeg kan ikke annet enn å anbefale GV Bootcamp på det varmeste. Verdt hver eneste krone. Rett og slett fantastisk kult å ha vært med på! Tusen takk Andreas og Endre!

Gøy, hæ? Hvis du ikke er heeelt klar til å bli med på Bootcamp enda, anbefaler jeg at du ihvertfall leser boka vår:


I den lærer du nesten alt du lærer på Bootcamp (bortsett fra kroppsspråk, ansiktsmimikk, klesstil, kvalifiseringteori, og litt andre ting som bør læres ansikt til ansikt).

-Andreas


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...