mandag 16. september 2013

Du vinner ikke i Lotto dersom du ikke spiller


Jeg har så sykt lyst på kjæreste, sier han, sittende nedgrodd i den slitte PC-stolen sin. Jeg spør om han kan fortelle om den store planen. Du vet, tiltakene han har tenkt å gjøre for å få ting i sving. Jeg kommer nok i kontakt med ei engang, da. Og forhåpentligvis liker hun meg.

De fleste jeg kjenner, av både gutter og jenter, er hypp på å finne seg noen å dele de tunge tidene med. Men hva gjør de så med denne trangen? Absolutt ingenting. Å håpe på at kjæresten skal komme flagrende inn det åpne kjellervinduet, og umiddelbart forelske seg i deg, kan sammenliknes med sjansen for at Andreas egentlig er hemmelig homofil.

De som har aller mest lyst på kjæreste er de som aldri er blant andre folk. De mest illeluktende og svetteste nerdene. Uansett hvem du er, og hvilket utgangspunkt du har, er det en ting som mest sannsynlig vil få en dramatisk virkning på sjansen for å få seg kjæreste; å gå ut døra. For dere som lukter vondt, eller har en mistanke om at dere lukter vondt, kan det selvfølgelig være en fordel å ta en dusj først.

Ved å gå ut på byen og ta en øl med vennene dine, i stedet for å absolutt måtte spille Fifa eller se Twilight for tiende gang, risikerer du at en person av motsatt kjønn tar kontakt med deg. Ved å få ut fingern og selv ta kontakt med noen er du faktisk garanter å treffe i hvert fall én ny person den kvelden. Jeg vet at det kan høres veldig skummelt ut, men jeg kan garantere at du aldri kommer til å vinne i Lotto dersom du ikke spiller.
Du trenger ikke gå bort for å prate med noen (selv om dette selvfølgelig øker sjansen enda mer), men vær i det aller minste ute blant folk. Sett deg på Kaffebrenneriet når du skriver blogginnlegg, ta med deg laptopen i parken, gjør leksene på stranda eller løs kryssordet i Frognerparken. En ting er i alle fall sikkert. Du kommer ikke til å bli sosialt tilbakestående av det.

- Andy

22 kommentarer:

 1. Jeg liker sitatet fra filmen Buddy godt: "noen ganger må du bare slipp keeperen og angripe med begge henda".
  Ingenting skjer om man ikke gjør noe for det selv. Noen ganger må man få ut fingeren selv og ta det første steget, eller man må hvertfall være åpen for "angrep".

  Forøvrig en fabelaktig blogg, gutter!:) Har lært mye selv og også fått bekreftet et par ting. Noen ting er fint å få rett fra kilden/gutta og svart på hvitt på papiret - harde fakta, en del av livet.

  Og for de som ikke takler ærlighet: Cry me a river, build a bridge - and get over it!

  SvarSlett
 2. hæhæ! I Like! :D Man må ut av døra. Dette fikk meg bare til å tenke tilbake på innlegget mitt for noen dager siden "Hvordan få seg kjæreste" - det er så mange håpløse single der ute.. Men de fleste VET vell at de må gi en liten innsats selv for å oppnå alle slags mål her i livet!

  SvarSlett
 3. Promoterer du for bloggen din Glasskår? Din gris! :)

  SvarSlett
 4. På ingen måte.. Men, jeg er skeptisk til disse "sjekke-kursene" fortsatt... (uten at jeg setter spmtegn ved deres kunnskap og erfaring)

  SvarSlett
 5. Slapp av! Du er en av dem som har lov til å reklamere ;)

  SvarSlett
 6. FETT! Kan ikke du lufte til de andre gutta at jeg kan få lov å komme å observere et kurs :P Med full taushetsplikt såklart ;)

  SvarSlett
 7. Gutter som spiller fifa, det er kanskje det mest stusslige som fins.

  SvarSlett
 8. FIFA kan være artig det, i selskap med noen...

  SvarSlett
 9. @GLASSKÅR: Du er ca. nr 40 av jenter som har spurt om å få lov å være med som "observatør" på kursene våre. Og vi har sagt nei til alle, inklusive en hel haug med journalister. Med andre ord kommer det aldri til å skje. Å delta på "sjekkekurs" er skummelt nok i seg selv:)

  SvarSlett
 10. @ Andreas: Jeg ser den.. Det er lov å prøve seg.

  SvarSlett
 11. Hvorfor ikke utnytte at jenter ønsker å være med på sjekkekursene deres til noe positivt. F.eks bruker Pickup101 med Lance Mason i spissen jenter for å demonstrere ulike teknikker i sine kurs. Tror jeg skulle klart å komme opp med mye nyttig som jenter kunne bli brukt til hvis de var villige til å stille opp som litt mer enn bare observatører. Bare det å få tilbakemeldinger på det dere lærer bort fra så mange forskjellige jenter vil jeg tro ville vært veldig nyttig.

  Sjekkekursene skal være skumle, jeg har vært på bootcamp med dere og teoriundervisningen var altfor komfortabel. Med jenter som deltakere i undervisningen kunne det blitt langt mer ukonfortabelt og lærerikt for en som er lite vant med jenter.

  Dere må selvfølgelig gjøre en utvelgelsesprosess, da det sikkert er en del jenter som kun ønsker å være med for å bekrefte sitt syn om at dere er noen manipulative jævler som ønsker å lure jenter til sengs.

  SvarSlett
 12. @GLASSKÅR: Største fordelen med disse "sjekkekursene" er at de drar deg brutalt ut av komfortsonen din. Når man så senere har bæsjet nok på leggen med "triksene", så er det plutselig ikke så farlig å gå bort til en jente å si hei og føre en normal samtale lengre.

  God kontakt med jenter fikk jeg ikke før jeg sluttet med "triksene", men de var viktig for å få meg til å gi mer F i hva andre måtte tenke og mene om meg. Og det siste er viktig for å kunne være avslappet (hvem liker å snakke med noen som er stresset og nervøs?).

  SvarSlett
 13. Andy - MSN date ikveld?

  SvarSlett
 14. Er så enig med Anonym oppi her som sier det kunne vært brukt til noe positivt ;)
  Men jeg ser også at gutta vil holde dette "hemmelig" - Men hvor "hemmelig" blir det, jo fler som deltar jo videre spres budskapet... :)

  PS. mulig denne kommentaren kommer flere ganger, sitter på idiotisk nett på jobben der halve verden er sperra :P

  SvarSlett
 15. Ananas: Jeg kommer til å være pålogga fra kl 21 til 23.

  SvarSlett
 16. Hei anonym, kult at du har vært på BC hos oss. Du må være en av få hvis du syntes at BCen var "for" komfortabel; tilbakemeldingene vi får er som regel at deltakerne følte seg presset nok, men ikke for ubehagelig ute på byen og at teorien også fikk dem til å føle en liten kribling. Du må ha vært en av de mer viderekommende da du møtte opp i så fall=)

  Når det gjelder all den positive erfaringen med jenter-argumentet så blir den delen dekket når vi er ute på byen med deltakerne. Mange gutter kan bli stressa å ha jenter i rommet under teoridelen, derfor unngår vi det, punktum.
  Samtidig så har vi veldig lite "triks. Vi har konkrete eksempler på fremgangsmåter som er enkle nok til at instruktørene kan demonstrere på hverandre, samt vi tar deltakerne gjennom noen enkle øvelser. Jenteprøvingen får de ute på byen=)

  SvarSlett
 17. Helt opphengt i deres tanker her på bloggen. Nå skal det læres, og jeg kan forlate en gutt speechless på byen. Gi meg mer!

  SvarSlett
 18. Ai ai ai. 03:30 er virkelig en gullgruve for jenter som ønsker å gi "sjekkasene" der ute noe å jobbe med! *hoppe-opp-og-ned-klappe-i-hendene-av-glede*

  Men én kommentar: Hva slags feedback gir dere kunder/pasienter/deltakere (ja, kall det hva dere vil) som etter en nappløs tur på byen stikker alene hjem? Er det et resultat av vedkommendes inkompetanse på området eller er det rett og slett vedkommendes utkårede som er dyktigere i gamet? (Viktig å påpeke at man ikke skal kimse av egeninteresse i en slik sammenheng)

  Jeg er ingen bloggfølger- men shit man, dere har omvendt meg. Dvs. dere har tydeligvis dasket på de rette knappene.

  Mari

  SvarSlett
 19. @Anonym-Mari: Gode Vibber er ikke noe pulekurs. De lærer bort hvordan man skal gå frem for at jenter skal få lyst på gutten. Om man bruker den kunskapen til å få seg kjæreste eller å pule rundt er jo opp til deltageren.

  SvarSlett
 20. Tatt litt ut av sammenheng, men jeg har et spørsmål jeg håper dere vil svare på!
  Jeg treffer en fyr, vi har jevnlig kontakt. Vi har det veldig hyggelig sammen. Men problemet ligger i komunikasjonen når vi ikke er sammen.. Jo hyggeligere jeg er, desto kaldere er han. Hevnmessig fra min side er jeg kald, dette gjør han hyggeligere igjen.. Hva sier dette om hans tanker/følelser? Hvordan kan jeg snu denne onde sirkelen? :)

  SvarSlett
 21. @Anonym:

  Hyggelig å høre det ikke er et pulekurs, men det jeg mener er at konseptet personlig kjemi ikke kan læres bort. Greit, gode skills er strengt tatt et bedre utgangspunkt og er nok gull for enkelte, men en jente får ikke mer lyst på gutten av den grunn.

  Til anonym: Han holder deg varm. Vis ham konkurrentene hans, så får han kanskje fart på sakene. Lykke til! :)

  Hilsen Anonym-Mari

  SvarSlett
 22. Men den personlige kjemien kommer lettere når gutter tørr å være seg selv, og det krever at man er komfortabel rundt jenter, noe som krever trening;)
  Men "personlig kjemi" i seg selv kan ikke læres bort nei, det er jeg enig i.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...