mandag 5. desember 2011

Hva gjorde jeg feil?! En historie fra virkeligheten

I dagens innlegg skal dere få ta del i en historie fra virkeligheten... det følgende har jeg nemlig fått på mail fra en gutt på 18 som heter Kristian og er fra Hønefoss (alder, navn og bosted er selvsagt endret). Kristian forklarer detaljert om hvordan han møtte en jente han likte og om hva som skjedde videre.

Joda, Kristian er ung... men jeg har hørt lignende historier fra karer på 40 så jeg tipper de fleste kan lære noe her. Ting gikk nemlig ikke så bra, og Kristian lurer på hvorfor... vi skal gå igjennom hele historien og kommentere underveis.

Men først vil jeg bare si: Kristian, du har et par egenskaper som lover veldig bra. For det første; du har baller nok til å tørre. Du tar kontakt med en jente du liker der de fleste gutter ville ha feiga ut. Dessuten har du selvinnsikt nok til å se at et eller annet ikke gikk helt bra her, og du sender mail for å forstå hva dette var; de fleste gutter har en tendens til å fortsette med de samme gamle strategiene fremfor å forsøke å endre ting til det bedre, så den skal du ha cred for. Alt i alt sier dette mye om deg og mulighetene du har for utvikling! Denne historien endte kanskje ikke så bra, men det er sånn man lærer... det er det som er erfaring. Nettopp derfor kommer jeg til å være brutalt ærlig med deg... fordi det er det som skal til for å lære, og fordi du virker som en fyr som tåler det.

OK, vi setter igang!


***

Hun jobbet i samme bygning som meg, og jeg hadde gått forbi henne flere ganger både ute og i trappene. Det hele begynte med at jeg smilte til henne en dag, og fikk et smil tilbake. Hun jobber i en bokhandel som ligger i samme bygg som der jeg jobber, jeg kunne faktisk se rett over på henne.

Etter å ha stalket henne fra kontorvinduet i kanskje 3 dager, mannet jeg meg endelig opp til å gå bort til henne. Etter jobb en dag, stilte jeg meg "tilfeldigvis" utenfor døren til bokhandelen. Når hun gikk forbi meg skulle jeg etter planen si hei til henne og begynne å snakke. Men jeg ble helt stum, og bena ville ikke bevege seg. Så jeg ble der jeg var når hun gikk forbi meg.

Hey, du skal ha cred for å faktisk prøve her! Det er et ganske høyt nivå du sikter på, det å kunne gå bort til en tilfeldig jente på dagtid og sjekke henne opp... ikke mange gutter er istand til å gjøre sånt! Det ER skummelt, og for å bli flink på det trenger man å øve. Ideelt burde du ha brukt ganske mye tid på å øve på jenter som ikke betydde så mye for deg i forkant av dette, slik at den dagen da du traff denne jenta så hadde du skillsa på plass! Når det er sagt tror jeg heller jeg hadde venta til neste gang jeg traff henne tilfeldig... du skriver jo at det skjer regelmessig. Det å stille seg opp og vente og planlegge for mye har en tendens til å gjøre at man blir veldig nervøs.

Etter hun hadde gått forbi meg, fulgte jeg etter henne inn på det lokale storsenteret og stalket henne fra 2. etasje der i kanskje 1.5 time. Når jeg så hun gikk inn hoveddøren til bygningen vi jobber i, gikk jeg ut igjen. Der ble jeg snakkende med en helt uinteressant mann som mente jorden ville gå under.

Seriøst, 1.5 time?! Hm, høres ut som om denne jenta betyr VELDIG mye for deg allerede... det sier meg noe om hvor ofte du treffer jenter du synes er interessante. Hadde dette vært noe som skjedde ofte hadde du rett og slett ikke giddet å henge på et kjøpesenter så lenge. Det å ha et liv hvor interessante jenter er noe man treffer temmelig ofte er grunnleggende for å bli flink på sjekking, så virker som om du har et forbedringspotensiale hva strategiene dine angår på denne fronten! Og igjen forstår jeg ikke hvorfor du absolutt skulle prate med henne akkurat denne dagen og ikke kunne vente til neste gang du gikk forbi henne tilfeldig.

Da jeg så henne gå ut av storsenteret gikk jeg med raske skritt etter henne. Da jeg endelig hadde fått avstanden til at hun kunne høre meg, ropte jeg "Frøken!!" etter henne. Hun snudde seg og smilte sjenert. Jeg sa jeg hadde sette henne så mange ganger i samme bygning og syntes hun virket søt, så følte for å si hei. Jeg rakk frem hånden og sa "Jeg heter Kristian, hva heter du?" mens jeg hold hånden hennes i brysthøyde og ventet på svar. Hun sa hun het Betina. Mens jeg fikk navnet hennes så jeg henne dypt inn i øynene mens jeg forsiktig slapp hånden hennes mens jeg gled fingertuppene mine over håndflaten hennes.

Personlig hadde jeg som nevnt droppa hele stalker-greia og heller venta til neste gang jeg tilfeldigvis traff henne i bygningen der dere jobber, for så å hilse og prate noen setninger... det ville vært alt i første omgang. Neste gang jeg traff henne tilfeldig hadde jeg spurt om hun ville joine for lunsj... som i "men du, jeg har begynt å spise lunsj på XXX... bare å joine hvis du vil!" Ikke bedt henne med på date, men foreslått lunsj siden vi tilfeldigvis jobba i nærheten av hverandre. Ta ting gradvis.

Hør på podcasten om dagtidssjekking, det som er alfa og omega her er å være en normal, vanlig fyr og ikke bli "sjekkete"... høres ut som om du går litt over grensa der med den "jeg har sett deg rundt her og synes du er søt"-greia, og ikke minst med hvordan du beskriver at du hilser på henne. Du skal ikke være player på dagtidssjekking, det er creepy! Joda, du kan begynne å småflørte litt alt her... men fysisk flørting blir for heavy i denne settingen. Det holder lenge å se på henne på en litt lur måte nå og da, kanskje bruke littegrann godhjerta erting. Vi snakker om de mildeste teknikkene fra artikkelen om flørting.


Vi gikk videre og etter en lite prat, sa jeg "Jeg trenger nye sko, og det virker som du har en god smak, kunne du ha hjulpet meg?". Hun svarte ja, og smilte. Så vi gikk inn på storsenteret og hun valgte ut et par sko. Så jeg kjøpte dem, og vi gikk ut igjen. Etter å ha gått ut av døren og snakket litt, sa jeg noe sånn som: "Jeg kjeder meg litt, blir du med på en kaffe?". Hun sa nei pga. hun hadde en avtale med en venninne, men sa at hun gjerne ville ta det en annen dag, uten å foreslå noe konkret dato.

Dette hørtes dyrt ut! Målet ditt per nå er å få litt tid på tomannshånd med henne så dere kan bli kjent og begynne å småflørte litt... for all del, du oppnår det med "skogreia", men det hadde vært bedre å gå å spise en is eller ta en kaffe. Det siste forsøkte du; hun blir ikke med på en kaffe , men sier at hun kan bli med en annen dag. På dette tidspunktet er det vanskelig å vite om dette er noe hun virkelig mener eller om hun bare sier det for at ting ikke skal bli kleint.

Så jeg latet som jeg ikke hørte det og snakket videre. Da vi var framme ved busstoppet hennes begynte jeg å eskalere... jeg tok først i armen hennes, og sa at det virket som hun var moteinteressert pga. jakken (bare noe bullshit jeg sa for å ta på henne). Så tok jeg i hånden hennes og sa noe annet bullshit. Etter det tok jeg i håret hennes, og strøk det bortover hånden min og sa noe sånn som "siden du har mørkt hår er du sikkert ganske smart". Hun reagerte positivt på alle touchene mine.

Dette blir for mye! Ton det ned et par hakk, du trenger ikke på død å liv ta på henne så tidlig som mulig på dagtid! Dette med at man skal ta på jenter så tidlig og så mye som mulig er en misforståelse som "sjekkefolka" har fått for seg. Synes nesten dette høres ut som om det er på grensa til å bli klåing!

Greia er at dere er ikke "der" ennå... du må bygge opp mot fysisk eskalering med mildere flørteteknikker, ikke bare hoppe rett uti det og smøre tjukt på! På byen kan du gå noe hardere ut... men på dagtid må man ta det roligere. Hvis du skal eskalere fysisk med en jente i denne situasjonen bør det være noe alá å ta hendene hennes mens dere venter på bussen, gjerne mens du står med ryggen mot en vegg og hun står foran deg... men det forutsetter at dere har kommet "dit", klart å lage den riktige stemningen med annen flørting først.


Bussen kom, og vi gikk på den. Etter et par stopp skulle jeg av, og det sa jeg til henne. Hun sa da at jeg kunne få nummeret hennes så kunne jeg ringe henne en dag for kaffe.

Etter at jeg gikk av trikken hadde jeg en supergod følelse.

Kvelden etter skrev jeg SMS til henne "Hey Betina, sover du? :-)".

Ingen svar fra henne.

Dette blir gutter ofte forvirra av, og med god grunn. Hun ga deg nummeret sitt, til og med på eget initiativ... det må da bety at hun er hypp? Ikke nødvendigvis. Noen ganger gir jenter nummeret/kommer med løse antydninger om at de vil finne på noe en dag bare fordi de vet at det er det du vil og de vil unngå å lage klein stemning. Det er litt som når man, etter en dårlig date, automatisk lyver og sier "men vi må treffes igjen en gang da!" eller "jeg ringer deg!" fordi man har dårlig samvittighet for at man inni seg tenker "dette var kleint, hun der vil jeg ikke treffe igjen!"

Så bottom line er at like etter at hun ga deg nummeret kan du ikke vite hva det egentlig betydde. Det som blir avgjørende er hvordan hun reagerer når du foreslår å finne på noe. Jenter som er hypp svarer på meldinger og finner tid til å bli med på noe... gjør hun ikke det er det et dårlig tegn.


Dagen etter det igjen så jeg henne på jobb, men tok ikke kontakt med henne. Etter jobb "ventet" jeg på henne utenfor bygget. Ventet der i kanskje 1 time før jeg begynte å gå mot bussen, plutselig dukket hun opp ut av det blå, og gikk forbi meg mens hun overså meg TOTALT. Selv etter at jeg ropte "Betina!" til henne, reagerte hun ikke. Hun pratet riktignok i mobilen, men jeg ble veldig skuffet. Så jeg sendte mld. "Du gikk forbi meg :-)".

Ikke noe svar.

Nå er jeg dessverre redd du har kryssa grensa til "desperat". Det hun driver med her er å forsøke å sende deg signaler om at hun ikke er hypp... hun tør ikke si det rett ut, så hun gjør det ved å unnvike og håpe at du tar hintet.

Jeg hadde avtalt middag med noen venner samme kveld og tenkte derfor ikke noe mer over det. Jeg hadde en skikkelig god samtale med en venninne den kvelden... hun anbefalte meg å ringe Betina.

Hvis hun har fått samme informasjon som det vi har fått aner hun ikke NOE SOM HELST om jenter:) Eller hun bare forteller deg det hun tror du vil høre for å være snill.

Så etter at jeg forlot dem prøvde jeg å ringe. Det kom ingen pipetone, men jeg så at etter en liten stund så begynte minuttene å gå uten at jeg hørte henne. Jeg mistenker egentlig at det var noe feil med mobilen min. Jeg prøvde på nytt 30 min etter, men fikk ikke noe svar da heller.

TOGET ER GÅTT FOR LENGE SIDEN!!! Du skulle ha vært på byen for å treffe andre jenter du nå, denne jenta skulle du forlengst ha glemt!!!

To dager senere ringte jeg henne rundt 16 tiden og hun tok tlf. Samtalen gikk ikke helt som planlagt og jeg klusset det litt til.

Hvorfor tok hun telefonen? Vel, hun kan ikke ignorere og ignorere, da blir det kleint igjen. Men hun var tydligvis ikke så interessert i å prate heller... og på dette tidspunktet er du nok så opphengt i henne at du vil ha en tendens til å sabotere deg selv også, så kan se for meg at samtalen ikke ble så fet ja.

Lørdagen etter skulle jeg ut på byen med noen venner. Jeg sendte Bettina mld. "Skal på vors til en venn, for at vi så stikker ut på byen. Bli med! Møtes utenfor [lokalt utested] 20.00".

Ingen svar. Så på vei til vorset prøvde jeg å ringe henne. No answer.

Skjønner at du har lest litt "sjekketeori"... den setningen kjenner jeg igjen fra han som kaller seg David DeAngelo, men den er ikke særlig bra. Seriøst, ta to skritt tilbake og bruk den sunne fornuften din... hvis du var ute med kompiser og fikk en slik melding, hva hadde du syntes om det?

"Møt meg på X kl Y!"

Det er bra å ta ledelsen, men ved å forlange at hun skal møte deg der og der da og da går du altfor langt. Det kommer ikke til å passe, og du virker som en kommanderende dust. Det å FORESLÅ møtested og tidspunkt er nok mtp. det å ta ledelsen... det å FORLANGE gjør imidlertid at du virker du som en gjøk. Nok en gang svarer hun ikke... og det sier mer enn tusen ord. Tenk deg selv; hvis du var hypp på en jente, ville du svart henne? Jepp, det ville du. Hun gir deg nok et knalltydelig tegn på at hun ikke er hypp.


Mandagen kom, og jeg så henne ikke på jobb. På onsdag (en og halv uke etter jeg fikk nummeret) ringte jeg henne. Og til min store overraskelse tok hun tlf. Vi snakket litt, og så ba jeg henne ut med på date neste uke. Hun sa ja, men jeg glemte å spørre etter konkret dato.

Joda, hun tar telefonen nå og da fordi hun er redd for å gjøre ting kleint mellom dere. Hadde du forsøkt å sette konkret tid og sted da dere pratet, hvilket du alltid burde gjøre, ville du nok ha opplevd at hun sa hun ikke visste helt ennå... eller at hun altalte et tidspunkt for så senere å sende mld. og si at hun ikke kunne allikevel.

Så etter at vi hadde lagt på prøvde jeg å ringe henne opp igjen uten svar. Så jeg sendte henne sms: "Etter at vi la på fant jeg ut at jeg er ledig på fredag kl.19, det er derfor jeg var så snill og ringte. Men du? Jeg lurer på en ting".

Du trenger ikke sånne "luremeldinger" (altså si "jeg lurer på en ting" for at hun skal spørre "ok, hva da" slik at du kan være sikker på at hun svarer.) Er hun hypp svarer hun... en sånn luremelding spiller ingen rolle fra eller til. I verste fall blir det rart og irriterende.

"Etter at vi la på fant jeg ut..." virker også som om du forsøker å forklare hvorfor du ikke ga noe tidspunkt første gang dere pratet. Du trenger ikke forklare deg hele tiden, ofte er det bedre å bare komme med forlag uten å forklare eller begrunne. "Hva med fredag kl. 19?" er bedre.

"Det var derfor jeg var så snill og ringte"... hva kan jeg si, det blir en slags creepy greie her hvor du på den ene siden fremstår desperat og uten antenner siden du ikke skjønner at hun ikke er hypp og ringer og ringer selv om hun ikke tar telefonen, og på den andre siden prøver veldig hardt å være selvsikker og cocky. Summen blir dessverre litt usjarmerende!


Hun svarte "Åja, så hyggelig! Hva lurer du på?".

Hun unngår å snakke om tidspunktet. Hun er ikke hypp!!!

Jeg: "Cool! Da har vi et avtale på Fredag, jeg kommer å henter deg rundt 19 tiden. Legg meg til på face (hvis du har da, hehe :P). Kristian V. heter jeg. Syntes etternavnet ditt var så interessant, så lurte på om du er fra Israel?"

Hun: "Nei er ikke fra Israel! På Fredag kan jeg ikke.... Da skal jeg i en 18-års dag"

Først sier du at du lurer på noe, men når hun spør om hva svarer du ikke... isteden begynner du å prate om etternavnet hennes og om Israel? Ser du hvor rar du virker? Disse tingene du sier her fordi du tror de skal ha en sjekke-effekt ødelegger for deg, de får det til å virke rar!

Jeg: "Hmm... da ga du meg noe å tenke på. Etternavnet ditt virker arabisk, men fornavnet virker kristent/jødisk. Er du fra Egypt? Tror jeg har noe på Lørdag, men skal sjekke det. Men du kan vel Lørdag?".

Du fortsetter og forstetter... jeg digger energien din, men den burde ha blitt brukt på å treffe andre jenter. Denne jenta har sagt tydelig ifra at hun ikke er hypp for lenge siden... og hvis du har NOEN sjanse på henne nå så går den gjennom det å vise henne at det er andre som er interessert i deg.

Fikk ikke noe svar her!

Ventet litt, og så la jeg henne til på Face og skrev til henne "Frøkan er jo på Face!".

Er løpet kjørt, eller skal jeg forsette?

Ja, løpet er kjørt. Hun er ikke hypp. Du skulle ha glemt henne for lenge siden!

Hva har jeg gjort feil? Har mistet all selvtilliten min!"***

Hva har Kristian gjort feil? Vel... han har noen grunnleggende ting å lære om hvordan jenter oppfører seg når de er hypp og hvordan de oppfører seg når de ikke er hypp. Jenter kan si mye rart, men det endelige beviset på interesse er, i tekniske termer, villighet til å ta interaksjonen mellom dere til neste nivå. Altså villighet til å møtes, villighet til å la deg holde hånda hennes osv.

Generelt er regelen at dersom du foreslår noe og jenta ikke kan og heller ikke foreslår noe annet tidspunkt/en annen aktivitet, så er det er STERKT signal om at hun ikke er hypp. Vent en uke og prøv igjen... om det samme gjentar seg kan du GLEMME HENNE. UANSETT hva hun har sagt, UANSETT hvilke grunner du har til å tro at hun er hypp.

Dersom man ikke får med seg dette blir det lett til at man går og tenker "hm, hun sa jo det og det" og begrunner for seg selv hvorfor man skal fortsette å prøve. Mange, både gutter og jenter, sløser bort måneder og til og med år i håpløse avstandsforeskelser fordi de ikke har forstått dette.

Utover det virker det som om Kristian prøver altfor hardt... sjekkelinjene (type "du er sikkert smart siden du har mørkt hår", "du har spesielt etternavn, er du fra Israel?") gjør ikke en dritt for å skape tiltrekning, men kan nok heller få ham til å virke som en rar fyr. SLAPP AV, kons på å være en NORMAL, LAIDBACK FYR selv om du prater med fremmede jenter! Tiltrekningen din skal komme fra bra kroppsspråk, bra klesstil, kjemien mellom dere og en laidback, kul og normal utstråling... ikke fra sjekkelinjer!

Hvorfor denne jenta ikke var hypp er det vanskeligere å svare på... for å si noe sikrere om det hadde det vært nødvendig å se interaksjonen mellom de to. Det er ikke engang sikkert det at hun ikke er hypp har noe med Kristian å gjøre... kanskje er hun alt på dealern med en fyr eller forelska i en annen. Dette er ytre faktorer du ikke kan kontrollere. Og noen ganger er det faktisk tilfeldighetene som avgjør... For det ER faktisk ikke alle som liker alle, selv om du gjør alt optimalt sjekkemessig. Joda, prosenten går opp... men den blir aldri 100. Kjemi er en faktor... det beste du kan gjøre er å bli vant til å begynne prate med jenter du liker på en naturlig måte, og akseptere at det er en viss mengde tilfeldighet inne i bildet.

Se på det slik: du VET at du er en bra fyr og at denne jenta ville fått det dritbra med deg. Hvis hun ikke ser det er det hennes loss... du bare svinser videre til neste blomst, og neste gang treffer du en som er mer kompatibel. Skaff deg mer erfaring, så kommer du til å oppleve at det finnes pene jenter som synes du er helt deres type mens det finnes mye mindre pene jenter som ikke liker deg i det hele tatt... det er ganske tilfeldig, og det å anta at "siden hun ikke likte meg er det ingen som gjør det" blir rett og slett feil. At én jente ikke liker deg betyr ikke mer enn at akkurat dere to ikke var helt kompatible.

Et annet grunnproblem her er som nevnt at Kristian åpenbart ikke treffer interessante jenter så ofte. Det er en av hovedgrunnene til at det er så vanskelig for ham å gi slipp på henne... og en hovedgrunn til at han prøver altfor hardt å tiltrekke henne. "ENDELIG en bra jente jeg føler jeg har sjans på!!!" Problemet er at det å føle akkurat dette er en OPPSKRIFT på disaster. Hemmeligheten bak sjekking er å treffe bra jenter OFTE, slik at man ikke blir for opphengt og begynner å ødelegge for seg selv... så det er veien å gå for Kristian. Han klarer åpenbart å begynne å prate med fremmede jenter, så han bør bygg videre på det... både på kveldstid og dagtid, mens han øver på å være litt mer laidback, litt mer naturlig og litt mindre sjekkete.

- Sondre (besserwisser)

17 kommentarer:

 1. Glimrende innlegg!

  Jeg var redd dere gikk tom for gode ting å skrive om, men der tok jeg jammen feil!

  Morsomt!

  SvarSlett
 2. Veldig bra innlegg! Kjenner meg igjen (fra da jeg startet med pickup). Vil si at løsningen er "flere fisk i havet" mentalitet. Ha flere prosjekter gående.

  -Complex

  SvarSlett
 3. Ack... det var klein lesing, ble bare vaerre og vaerre. Men det kjipeste av alt er vel egentlig at jeg kunne like enkelt ha gjort det samme naar jeg var yngre. Naar jeg tenker meg om har jeg vel faktisk gjort en del slike dumme ting :/

  Haaper det gaar bedre for Kristian neste gang :)

  SvarSlett
 4. Hva tenker dere om en jente man har har truffet kort på byen, type 5 minutter prat og flørt og tatt nr til fordi hun skulle et annet sted med venninna. Deretter svarer hun alltid på meldinger med lange sms med mye info og alltid oppfølgingspørsmål samtidig som hun unngår litt å ta stilling til invitasjon om å treffes.

  Ut i fra denne artikkelen og det andre dere har skrevet antar jeg da at hun ikke er så veldig hypp, men hva er da motivasjonen for å typisk sende en lang beretning om hva de har gjort den dagen og hvor digg det er å komme hjem fra jobb o.s.v, på en melding som går: "hei, hyggelig å treffe deg i går, hvordan er formen?"

  Hadde jeg selv skulle svart på en slik melding fra en jente jeg ikke var noe særlig hypp på, hadde jeg vel svart, "joda, fin den :)" eventuelt tatt med et "hva med din?" om jeg var i det høflige hjørnet. Så spørsmålet mitt er hva som eventuelt motiverer en jente til sånne lange "holde samtalen i gang" - meldinger og om dette da betyr noe spesifikt?

  SvarSlett
 5. Knallbra artikkel. Kristian har virkelig god ståpåvilje må jeg si. Jeg hadde gitt opp lenge før. hvis, som du nevner i artikkelen, Kristian får brukt denne ståpåviljen fornuftig og ikke på en creepy stalker-ish måte, så kommer han til å ha stormsuksess med damer!

  SvarSlett
 6. Bra post, og jeg liker at det er et eksempel fra virkeligheten. Viktig å se hvordan teorien fungerer i praksis...

  Forresten liker jeg måten dere gjør ting bedre og bedre, spesielt mtp. at dere vil at folk skal være normale. Jeg har lest en del PUA bøker, og de fleste såklarte guruene har sviktet meg når jeg har sett dem i virkeligheten. Et par lider av narsissistiske personlighetsforstyrelser, en havnet i fengsel etter å ha skutt en jente i ansiktet og de fleste gjør ting som ligger så langt utenfor min virkelighet at jeg mister litt av troen på menneskeheten.

  Derfor er det godt å vite at de finnes normale folk, hvor jeg kan ta en bootcamp uten å ende opp som Tiger Woods eller Charlie Sheen. Det virker som om dere faktisk "walk the talk", og det skal dere ha kudos for.

  SvarSlett
 7. Dette er vel egentlig ganske irrelevant til innlegget, men jeg bare kom til å tenke. Fordi når en gutt på dagtid etc. sjekker meg opp, samme hvor kjekk og sjarmerende han er, så "misliker" jeg han likevel fordi jeg føler at de da gjør dette med mange mange jenter, noe som de i grunn også oftest gjør! Og at det egentlig bare er en tilfeldighet at de kom bort til meg ol. Er sikkert flere jenter der ute som tenker slik,, selv om det er veldig tåpelig egentlig.

  SvarSlett
 8. Veldig bra og ikke minsr lærerik post!

  Lykke til neste gang "Kristian"! :)

  SvarSlett
 9. GOD I love this site. Dette var en bra analyse!! :D

  SvarSlett
 10. Lolita; Dette er en vanlig "ønskedrøm" hos jenter, de ønsker en superkjekk gutt som ikke har erfaring med andre jenter, men disse to tingene går sjelden hånd i hånd. Du kan ikke få i både pose og sekk ;)

  SvarSlett
 11. Takk for det, og atkk til Kristian for å dele historien... som dere påpeker er ikke dette noe spesielt, det er veldig mange, både gutter og jenter, som har opplevd noe alá dette. Det har først og fremst med erfaring å gjøre, dernest med livet man lever... et liv hvor det å treffe interessante jenter sjelden disponerer i høyeste grad for slike forløp.

  Første anonym: det er ikke alltid svart/hvitt. I ditt tilfelle kan det hende jenta er på vippen... at hun har en annen fyr som følelsene skifter litt for sånn fra dag til dag... eller at hun bare liker å ha deg litt på gress for bekreftelsens skyld. Beste løsning er som alltid å ha flere hester å satse på!

  Lolita: du skal helst ikke føle at fyren "sjekker deg opp" i det hele tatt på dagtid... ideelt skal det være som om dere tilfeldig kom i prat og fikk øynene opp for hverandre:) Og forøvrig er det såpass skummelt å gå bort til en fremmed jente på dagtid at dersom en gutt gjør det med deg kan du nok være sikker på at han så noe ganske så spesielt i deg.

  SvarSlett
 12. Anonym 14:54
  Tja, det får så være, men jeg sier ikke at jeg ikke vil ha en fyr med erfaring, helst skal han det. får bruke broren min som eksempel da; han snakker (merk: "dater" dem, har sex med dem et par ganger, så går lei dem) med nye jenter hele tiden, som han møter over alt, uten at han ser noe videre spesielt i dem, Sondre (: så jeg dømmer vel egentlig gutter automatisk etter hva jeg har "lært" av broren min...

  vet jeg kommer ut litt feil her, er ikke slik at jeg aldri møter noen og stiller meg negativ til alle gutter jeg snakker med, men får bare dårlig følelse av de guttene som er alt for flinke til å snakke med en når de kommer bort til deg. uff dette var vanskelig å forklare, og ble veldig langt nå(: beklager det!

  SvarSlett
 13. Får du en god følelse hvis gutten er litt akward og ikke så flink til å snakke med deg? :)

  SvarSlett
 14. Cred til alle gutter som tørr å ta initiativet på dagtid :)

  Jeg ser på det litt som å hoppe fallskjerm, man får minst like stor redsel før hoppet, men under selve hoppet er det fantastisk :)

  SvarSlett
 15. Ser den, Romeo :-)

  Jeg skjønner at det ikke er turn-on hvis det virker som om gutten har som vane å gjøre dette mange ganger om dagen, Lolita.

  Blir du sjekka opp av en som gjør dette sjelden bør du jo ta det som et stort kompliment.

  Bjørn

  SvarSlett
 16. Har dere en mail man kan sende inn spørsmål som dette? Interessert i å høre deres synspunkt på noe!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...