tirsdag 11. oktober 2011

Podcast: Hvordan sjekke jenter på dagtid?Du står og venter på bussen, og oppdager at drømmejenta sitter ved siden av deg på holdeplassen. Hva gjør du?

Det får du svar på i vår splitter nye episode av 0330 Sjekkeskolen!

Anders er tilbake for å anmelde ett eller annet, og vi får vite hvordan det går med Superstud som er på 12-måneders-coaching hos den danske livsstilsguruen Torben Craig.


Du kan enten høre på rett fra bloggen ved å trykke play på denne spilleren:Eller, hvis du har iPhone/iPod/iPad, kan du åpne iTunes, søke på "sjekkeskolen" og laste ned derfra.

Hvis du har iTunes installert på datamaskinen din kan du abonnere, og da blir nye episoder automatisk lastet ned. Det kan du gjøre ved å trykke på denne linken.

Og hvis du ønsker å laste ned programmet som mp3, så kan du gjøre det herfra.

-0330

PS: Rate oss gjerne på iTunes hvis du liker oss og kom gjerne med feedback, ros og smisk i kommentarfeltet! 

17 kommentarer:

 1. Beste podcasten til nå. Stå på gents!

  SvarSlett
 2. mener å ha lest at Andy sa at "jeg spør jenter om noe jeg genuint lurer på. som når neste trikk går, hvor rådhuset er etc" og så utvikler samtalen seg.

  Syntes dette hørtes ut som bra tips, og prøvde det. Jeg ble helt sjokkert over hvor bra det funka, og dette er, helt ærlig det som ble sagt:

  Gutt: Hei, vet du hvor siste stopp for denne bussen er?
  Jente: Tror det er ved brannstasjonen
  Gutt: Ah, jeg er helt lost her, flytta nettopp
  Jente: åh, så kjekt, velkommen! Hvor kommer du fra?
  G: Ja, trivs godt, kommer fra xxx.. Hvor er det man går ut på en kveld som dette?

  Det endte med at jeg fikk nummeret hennes. OH HAPPY DAY!

  TAKK Andy, og takk 0330!

  SvarSlett
 3. God sending gutta :)
  Støtter sistnevntes åpner om å spørre om noe som en er genuint interessert i(siden en da vil ha en sterk "grunn" til å gjøre det), ellers så kan man bare spørre om noe for å ha en icebreaker, for så å legge mer i samtalen, men da må krever det jo at en må kunne klare å ta første steget :)

  SvarSlett
 4. Sweet, tusen takk for det:) Vi trenger flere reviews på iTunes, så hvis du liker podcasten blir vi kjempeglade hvis du skriver en linje om det der!

  SvarSlett
 5. Hva synes dere om mer direkte fremgangsmaater paa dagtid?

  Eksempel 1,

  * Stoppe henne paa gata og saa si *
  Gutt: Hei, dette hores kanskje litt merkelig ut.. *liten pause* men jeg synes du var sot og jeg ville gjerne snakke med deg.
  Jente: *fnis* takk (eller.no)
  Gutt: *folge opp med en antagelse om henne eller noe om situasjonen for aa dra igang praten*

  Eller eksempel 2,

  Gutt: "Unnskyld men vet du hvor X er?"
  Jente: "Ja det er ..."
  Gutt: "Vel, dette er litt flaut. *pause* men jeg visste det, jeg bare brukte det som en unnskyldning for aa prate med deg fordi jeg synes du var sot *Smile og strekk ut haanda*"


  Personlig har jeg hatt moderat suksess med det, synes egentlig eksempel 2 er bedre men jeg gjor ikke saa mye paa dagtid at jeg er sikker paa om det er bedre aa gaa mer indirekte slik dere foreslaar i podcasten? Hadde egentlig aldri saa god suksess med indirekte siden jeg slet ofte med aa dra samtalen videre.

  SvarSlett
 6. Haha :D
  Keep it coming!

  SvarSlett
 7. Det funker bra å spør om hvor noe er, hva er det å finne på i denne byen, etc hvis du har en annen dialekt? Dette funker for eksempel ikke Bergen sentrum og du snakker kav-bergensk. Så noen tips for å åpne jenter i din egen by og være høres genuin ut?

  SvarSlett
 8. Man MÅ gjøre det indirekte og ''ikke-avsørende'', ikke si til jenten at man er ærlig og si at man visste svaret, men synes hennes ytre var pent og brukte det som unnskyldning.

  SvarSlett
 9. Det med å avsløre at man visste svaret, men bare brukte det som unnskyldning er dumt!

  SvarSlett
 10. VB:
  Jeg lærte direkteåpnere bort før, men har gått bort fra det.
  Det er en måte å åpne på som krever at ganske mye er på plass, så den passer ikke de fleste.

  Her er en stor feil mange gjør med direkteåpnere, de lager en lang åpningsreplikk/rutine av det.
  Når jenta hører åpneren skal hun føle at det er noe du kommer på i farta, ikke tenke «dette har han øvd på hjemme».


  Anonym 12:12
  Har du prøvd?

  SvarSlett
 11. Jeg har et par spørsmål:

  Lars: Mener du ikke at terskelen går OPPover? (for hva du tåler)

  Anders: Hvordan viser du at du er "nervøs" (for ikke å fremstå som 'han rare på bussen') hvis du er vant med å sjekke på dagtid?

  Sondre: Hvis jenter i Norge ikke er vant til å bli sjekket opp på dagtid, er ikke en mer vanlig reaksjon når man først blir det å da bli litt satt ut, enn å stille spørsmål tilbake? Nå stiller jeg dette spørsmålet ut i fra hvordan jeg selv reagerer:P

  Savner forresten da Sondre sa "Glad i dere" ved slutten av hver podcast. Det var hjerterørende :')

  SvarSlett
 12. Vi ønsker oss flere slike poster/podcaster hvor dere tester øl, vin, sprit etc: http://www.0330.no/2011/06/anders-tester-tequiliafylla.html ;)

  SvarSlett
 13. Kommer dere til å fortsette med forelesningsrekken i "Sjekkeuniversitetet"? Jeg liker alt dere legger ut, men hadde gledet meg til enkelte av temaene der. Takk for en gøyal podcast!

  SvarSlett
 14. Direkte åpneren er gull, selv om jeg tror også at mye burde være på plass først.
  Men det som er så kult, hvert fall i Norge er at alle jeg har gått bort til å sagt noe som "Hei, jeg bare syntes du så så søt ut, jeg må hilse på deg :)"
  Alle blir bare så sjarmert av det, det er gøy å gjøre bare pga den effekten :)
  Min erfaring med å spørre om noe for så å hilse, er at det funker det også men man mister litt av den sjarmen man får når man skipper å spørre om noe.
  Det som også er kult er at jenter som kanskje ville vært veldig kald og avvisende når man er ute på natt'en blir helt med i samtalen med engang når det er på dagen :)

  SvarSlett
 15. Kjempekul podcast som ga insprirasjon!

  SvarSlett
 16. Som jente og lei av snøvlesjekking på nattestid: MER dagsjekking, gutter! Det er utrolig sjarmerende samtidig som det viser et genuint og ærlig forsøk på gjensidig interesse. En modig og oppriktig tilnærming er mye mer attraktivt enn en sleskete pick-up line fra en speidende gutt ved baren som mest sannsynlig har tatt en øl for mye. Personlig er jeg i alle fall mye mer mottakelig og åpen for dagsjekking enn nattsjekking. Bring the goods out in the sunshine, boys. Jeg digger det.

  SvarSlett
 17. Hva om jeg går inn i en klesbutikk og sjekker ut noen kule t-shirts. En pen jente kommer og er på utkikk etter noe av det samme. Er det greit å spørre henne høflig om hvilke plagg hun syns ville passet til meg?
  Det kunne blitt en seanse som varte i flere minutter hvis hun var interessert i meg. Og det hadde vært mulig å ta en kaffepause med henne etterpå...?

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...