onsdag 19. desember 2012

Menn som ikke tar hintetPå det åpne forumet vårt var det en som nylig lenket til en tråd på Reddit hvor gutter legger ut om sine tapte muligheter etter tydelige hint fra jentene. Vi gutta kjenner oss igjen i noen av tendensene fra egne, tidligere erfaringer, og flere har sine særegne tilfeller som fortjener sin plass blant alle de andre.

Kjenner du deg igjen i noen av tilfellene eller reaksjonene guttene gir til jentenes tydelige interesse?

Det tragiske med tråden er en del menns store problemer med å ta et hint eller syv. Det fine med tråden er at mange tilfeller og følelser av avvisning ikke er faktiske avvisninger, men til tider ignorante eller bare usikre menn som ikke forventer interesse, og da ikke klarer å se den når den kler seg naken i sengene deres.

Har du noen egne, lignende erfaringer hvor gutta ikke tar det tydelige hintet? Del i kommentarfeltet!


 - Lars (Ser muligheter over alt)

3 kommentarer:

 1. Hei! Ønsker dere skal skrive om hvordan kvinner kan maksimere sitt utseende (tilsvarende det dere har skrevet på 0330.no), og et ærlig innlegg om hvordan man vekker interessen til en kjekk mann. Forresten har jeg et problem med at jeg har høy utdanning, solid lønn i et mannsdominert statusyrke. Merker mange menn blir litt forbauset og nølende når jeg røper yrket mitt. Tidligere kjærester med mindre utdanning har også en stygg tendens til å bli svært sjalu på mine mannlige arbeidskolleger. Hvorfor hender dette? Er det egentlig et problem at kvinnen tjener betydelig bedre enn mannen?

  SvarSlett
 2. Oh hell yeah !
  Jeg syns at gutter er så vekslende mellom det å vise at han har interesse for ei jente, for så å plutselig ignorere henne. En gutt i klassen for eksempel begynte først med flørting, så fortalte han at han har kjæreste (men nekter å røpe navnet hennes), for så å flørte med meg igjen ..
  what the fuck?

  SvarSlett
 3. Er en litt sjenert fyr jeg prøver å hinte til nå, men syns det er veldig vanskelig å få det skikkelig til! Ønsker at han skal vite at jeg er interessert uten å utlevere meg fullstendig. Prøver å smile litt ekstra til han, men sjenert som jeg er syns jeg det er vanskelig å starte en samtale eller noe. Har gått på samme studie i ca 3 år, men kjenner han ikke så veldig godt, og det er først nå jeg merker at jeg er interessert. Noen tips til smarte hint man kan bruke? Og hvordan jeg eventuelt kan gjøre han interessert, om interessen ikke skulle være der fra før?

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...