fredag 4. januar 2013

Podcast: Må du være morsom for at jenter skal like deg?
Hvor viktig er det at du klarer å være morsom når du sjekker? Svaret får du i den nye episoden av 0330 Sjekkeskolen.

Andy, Andreas og Sondre er på plass og svarer på spørsmål fra leserne våre:

Hvis du har iPhone/iPod/iPad, eller iTunes installert på datamaskinen din kan du abonnere, og da blir nye episoder automatisk lastet ned. Det kan du gjøre ved å trykke på denne linken.

Hvis du har Android-telefon kan du høre på oss (eller laste ned programmet som mp3) herfra, eller du kan benytte denne RSS-feeden.

-0330

11 kommentarer:

 1. Tusen takk for hjelpen gutta!

  Det var jeg som hadde sendt inn spørsmål nr 2, og jeg mente naturligvis at venninnene alltid er der slik at det vanskelig å komme til, slik at man ikke får flørtet så mye som man ønsker etc. Vi snakker en god del sammen (facebook + IRL), og det går mye i snapchat. Føler at jeg har en fair sjanse. Vi skal på en felles fest neste helg, har dere noen tips? Ellers tusen takk for hjelpen, dere gjør en kjempejobb.

  SvarSlett
 2. Lo da Andy avbrøt Sondre for å fortelle sin VPM-vits da Sondre prøvde å forklare om hvorfor man ikke skal fortelle krampeaktige vitser :D

  SvarSlett
 3. Digger podcastene deres boys!
  Det var da jeg som sendte inn spm nummer en

  Det som forundret meg litt var når dere sa at dere ikke hadde klart å være hobbypsykologer om dere hadde prøvd engang. Dere virker til å være så empatiske, inkluderende og lette å snakke med for de fleste
  Mulig jeg misforstår hva dere mener?
  Det går kanskje mer på at dere ikke har lyst?

  SvarSlett
 4. Første anonym: Skjønner! Da har du hatt såpass mye kontakt med henne alt at hun nok har bestemt seg for om hun er interessert eller ikke basert på den interaksjonen dere alt har hatt... oppgaven din nå er rett og slett å forsøke å ta initiativ i små steg og se om hun blir med. F.eks. ved å se om hun blir med ut og røyke/inn i et annet rom for å prate på en fest, eller f.eks. ved å snakke med henne på Face, nevne en film som ser bra ut og så si at du skal se den til uka og at hun kan joine hvis hun vil (søke etter "kinotrikset" på bloggen). Fortelle oss gjerne hva som skjer videre;)

  Robin: Hahaha, ja, det la jeg merke til også, tror rett og slett ikke vi skjønte hva han sa da vi hadde sendinga, men nå skjønte jeg at han forsøkte å lansere utrykket VPM (vitser per minutt:)

  Anonym: Det var nok også bare Andy som filosoferte seg bort; som Andreas sier så har han selv vært en sånn fyr som var hobbypsykolog for jenter da han var yngre. Men du har nok rett i at ingen av oss nok hadde hatt veldig lyst til det heller, som vi også sier så er det ikke noen veldig fruktbar vei å gå. Det som er positivt for din del er at evnene som skal til for å være hobbypsykolog er ganske enkle å kanalisere inn i det å bli bra til å sjekke!

  SvarSlett
 5. Sebastian/Første anonym06.01.2013, 13:36

  @Sondre, skal sørge for å fortelle hva som som skjer videre. Kan gi en oppdatering etter festen. Finnes det noen andre steder en i kommentarfeltet jeg kan sende det?

  SvarSlett
 6. Jeg vil si det er viktigere og være leken, enn og være morsom... blir fort at man gir inntrykk at man prøver for mye ved og være "morsom" hele tiden... men om man lærer seg og bli leken så kommer det mer naturlig..

  SvarSlett
 7. Ja det blir neste spørsmål. Må man være leken?

  SvarSlett
 8. Herlig gutter, nøyt den siste podcasten i taxien på vei hjem fra byen i Gangnam :D

  SvarSlett
 9. Sebastian: Ja, linken nederst i introduksjonsfeltet til bloggen, der det står spørsmål kan du sende her!:)

  SvarSlett
 10. Jeg savner AlphaTom jeg :)

  SvarSlett
 11. Hahaha, Gangnam faktisk, herlig!

  Alfa-Tom er jo som kjent død... eller er han virkelig det? Tiden vil vise;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...