fredag 10. januar 2014

Hvordan (ikke) få menn til å spandere drikke på byen

I dag fikk jeg en mail fra en journalist i et magasin rettet mot kvinner.

Hei, Andreas v. Gode Vibber.

Jeg skriver en artikkel [...] der jeg søker din hjelp. Tema er egentlig tips til hvordan man kan dra på byen uten å bruke så mye penger. Med dette kommer vi inn på dating/flørting og hvordan få noen til å spandere på deg.

Her er mine spørsmål:

1.       Som jente: hvordan bør hun gå frem for å få en drink spandert? Og hva skal hun gjøre om det lykkes, må hun spandere neste runde, eller skal hun tilby seg å betale i utgangspunktet?
2.       Er det noe jenter ikke bør gjøre for å få en drink spandert?

Ha en riktig god helg!

Her er mitt svar:

Hei!

1. Hvis jeg var jente og ikke hadde råd til å kjøpe drikke på byen ville jeg heller forsøkt å øke inntekten min enn å forsterke gamle og utdaterte kjønnsroller som både menn og kvinner taper på. Hvis målet derimot er å komme i kontakt med kjekke menn så er det en god idé å gi smil og blikk til den man liker, posisjonere seg på en måte som gjør det lett for han å ta kontakt og kanskje til og med si hei hvis han ikke tar hintet. Hvis han i mangel av god fantasi spør om å få spandere en drink kan jenta godt takke ja, men legge til at hun kan ta neste runde.  

2. Hun bør ihvertfall ikke spørre direkte om han kan spandere dersom hun faktisk liker fyren. Hos oppegående, selvsikre menn gir det et veldig dårlig førsteinntrykk om noe av det første hun gjør er å vise større interesse for lommeboka enn hodet hans.

Mvh Andreas, Gode Vibber 

4 kommentarer:

 1. Hahaha, fantastisk!

  SvarSlett
 2. Haha! Hallo, Hvis ei dame bevist går etter å bli spandert på, ute på byen. Da er hun på utkikk etter å ha det gøy den kvelden. Ikke finne drømmemannen!

  SvarSlett
 3. Haha, SÅ sant. Jeg har opptil flere ganger kommet i prat med søte jenter som plutselig slenger ut "kan du ikke kjøpe en drink til meg?"

  Jeg tror den setningen har samme effekt på oss menn som å si "Hun lillesøsteren din er ganske digg" til jenter.

  Mann 28

  SvarSlett
 4. Forbanna dameblader, skulle ønske vi hadde en dameversjon av Vi menn med midtsidehunk og spennede politiske artikler, historiemateriale og teite vitser. Bra du ga de svar på tiltale :) Dame 28

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...