mandag 7. juli 2014

Verdens enkleste måte å få med jenta hjem


Når man etterhvert har blitt flink til å møte jenter, er det sjeldent man drar ut uten å møte minst én jente man er keen på som er keen tilbake. Hun kan være kjempetiltrukket til deg og ha kjempelyst til å bli med deg hjem, men veldig ofte skjer det ikke, i alle fall ikke den kvelden. Hvorfor ikke?
Svaret er som regel logistikk. Ofte skal venninna sove over hos henne, hun skal opp tidlig dagen etter, du bor hos pappa og kan ikke ta med jenter hjem, venninna hennes er dødrukken og trenger hjelp osv. Det PASSER rett og slett ikke. 

Ofte er ikke jenter villige til å ta med gutter hjem, men de er villige til å bli med gutten hjem. Da gjelder det å ha et sted å ta henne med til. Det bør helst ligge i gangavstand fra der du møter jenta, slik at dere slipper å ta taxi eller buss. Jo mindre energi og tankekraft hun må legge i å bli med deg, jo bedre. Det skal litt mindre til for henne å si ja til å bli med rundt hjørnet for et glass vin enn til å bli med 30 min i taxi på "nach".

Er for tiden i USA, og hver kveld de siste fire dagene har jeg møtt jenter som er kjempekeen på å bli med meg, men jeg har ikke noe sted å ta dem med fordi jeg bor på gulvet hos en kompis, eller de har en gjeng venninner de skal kjøre hjem.
Har du logistikken i orden er det så utrolig mye mindre som skal til for at en jente som er interessert i deg skal kunne handle på den interessen.

Så for guds skyld folkens, flytt til et sted som har en populær klubb eller bar i gangavstand om du har lyst til å kunne møte mange jenter. Hele prosessen blir så utrolig mye enklere, og jenter du tidligere ville mistet pga dårlig logistikk blir plutselig til kjærester eller søndagskjærester.

-Alex

7 kommentarer:

 1. Det kunne vært interessant å regne på hva det ville koste å leie et hotellrom i sentrum en gang i blant, kontra kostnaden ved å flytte permanent til sentrum (med de leieprisene vi har idag). De aller fleste har ikke råd til noen av delene, så dette rådet er ganske meningsløst med mindre man tilhører en priviligert økonomisk gruppe fra før.

  SvarSlett
 2. Er så utrolig sant, når jeg er hjemme i ferien og skal ut for å sjekke er det veldig vanskelig å få til nach, bor ca 40 min utenfor byen med nattbuss og det skaper problemer. Blir ofte sånn:
  "Skal ikke dra på nach da?"
  "hvor bor du?"
  "lite stykke utenfor byen, men går relativt raskt"
  "Passer litt dårlig idag, Men vi kan jo treffes senere i uka"
  "Ser den, vi snakkes senere :)"

  Tørr nesten påstå at logistikk er den viktigste faktoren for å få til one night stands.. Er veldig vanskelig for jenta å påstå "at det bare skjedde" når hun har blitt med på en 45 min lang busstur for å bli med nach...

  SvarSlett
 3. One night stands er for tapere som er ute av stand til å skape mening i sitt eget liv...

  SvarSlett
 4. Så basically, bli eindomsmegler / advokat eller annen jobb der du tjener mye (eller bare vær rik), få råd til å kjøpe leilighet i sentrum og ta jentene.

  Teorien om at man må ha bra jobb / være rik for å få damer er med andre ord ikke helt feil.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg betaler 3500 for å bo i kollektiv med to jenter midt i Oslo sentrum. Trenger ikke være dyrt å bo sentralt.

   Slett
  2. Betaler også under 4000 kroner for å bo midt i sentrum der jeg studerer.. Er man villig til å se etter gode løsninger så finner man dem til slutt. Det er forsåvidt også en innstilling som er verdt å anvende i andre settinger også :)

   Slett
 5. Dette ER lett å fikse. Ikke skyld på situasjonen. Unnskyldninger unnskyldninger unnskyldninger. Ta hun med på badet eller følg henne hjem (og kun det) og når du er utenfor så spør om å låne doen hennes. Når hun sier ja så tar du det defra. Funker for meg

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...