mandag 2. mars 2015

Enda flere reviews fra Sjekkeskolen

O.F. sier:


Glad jeg tok kurset. Lærte masse om meg selv og damer. Her kan du få masse erfaring på kort tid for å si det mildt. Anbefaler at du leser boken "Sjekkeskolen" først, sånn at du er forberedt.

J.S. sier:


Min opplevelse av kurset var veldig bra. Hadde lest boka før, men nå følte jeg at jeg skjønte mye mer og ser bedre sammenhengen mellom ting. Gull verdt å få god tilbakemelding på hva man må jobbe med, fra noen som virkelig forstår seg på jenter! Jeg vet at jeg fortsatt har mye å lære. Man har blir ikke supergod etter en helg, men jeg føler jeg har tatt mange skritt fremover og det gir lyst til å fortsette. Alt i alt en super helg, dette var langt over min forventing. Takk skal dere ha!

T.V. sier:


Hei Lars. Takk for en fin helg. Dette har virkelig vært en opplevelse. For meg har nok det viktigste vært Godevibber-måten å forstå samspillet mellom kvinner og menn på. Som på en måte forener det å være en kjernekar som har sunne holdninger og positivt kvinnesyn med det å kunne ha sex med mange partnere. Dere er noen kjernekarer!


www.sjekkeskolen.no/bootcamp.html

2 kommentarer:

  1. Er det slik at man må adoptere et bestemt verdisyn for å kunne dra nytte av Sjekkeskolen? Hva med oss som setter en verdibestemt grense for hva vi er villig til å forandre på eller akseptere? (Jeg reagerer f.eks. på at jenter som er i forhold prøver å sjekke meg opp, og er mer og mer skeptisk til bl.a. student- og utelivskulturen.) Det handler ikke så mye om hva den enkelte gjør, men hvilke konsekvenser ens handlinger får for andre og hvilke holdninger man legitimerer ved å delta i den illusjonen mange forveksler med virkeligheten. Vi er både rollemodeller for hverandre og brikker i hverandres spill, men sistnevnte bør være frivillig.

    SvarSlett
    Svar
    1. Nei, prinsippene i boka fungerer uavhengig av verdisyn. Når det er sagt fronter vi et positivt kvinne- og menneskesyn i Gode Vibber. Kvalitet fremfor kvantitet i både interaksjoner og relasjoner og at man alltid handler innenfor den andres grenser og intensjoner. Som jeg skriver i boka på side 3: "Vær grei med jentene du møter, og ha respekt for det ansvaret det følger med å ha en superkraft."

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...