onsdag 2. desember 2015

Annette - Ærlighet på første date


Superdigg, superkul, supersøt. Guttejente, alternativ, kunstinteressert. Jeg likte henne godt allerede, en halvtime ut i Tinder-daten vår. Hun var avmålt og snakket i korte setninger, men jeg merket i blikket hennes at tiltrekningen antageligvis var gjensidig.

- Avansere til å ta en pils et annet sted når du er ferdig med kaffen din? Hun rettet på lua og smilte.

På Hells Kitchen var det nesten ingen andre på en tirsdagskveld. Hun satte seg på andre siden av bordet, la hendene på bordflaten og knyttet munnen som for å kvinne seg opp til å spørre om noe hun lurte på.

- Når var du sist i forhold?

- Tre år siden.

- Oi, det var lenge. Hvorfor er du singel?

- Jeg trives godt som singel, så det skal en del til før jeg går inn i forhold.

Hun så ettertenksom ut. Hun løftet ølglasset og holdt det foran munnen.

- Hva er det som skremmer deg med forhold?

- Jeg kan trives i forhold, men da må det være med noen jeg virkelig liker og som lar meg ha frihet til å gjøre mine egne ting.

- Jeg er veldig kjærestejente. Jeg trives mye bedre i forhold enn som singel. Jeg forstår ikke helt folk som absolutt ikke klarer å holde seg til en. Sånn som åpne forhold og sånt, det har jeg aldri skjønt.

- Jeg har faktisk vært i et åpent forhold før.

- Har du? Hvordan gadd jenta det?

- Det var faktisk hun som foreslo det. Og det var ikke derfor det ble slutt mellom oss.

- Shit. Det kunne jeg aldri gått med på.

- Nei, jeg skjønner det. Folk er forskjellige.

Vi skiftet tema. Musikkinteressen vår var mer sammenfallende. Noe i meg fortalte meg imidlertid at hun ikke helt hadde sluppet taket i det jeg hadde sagt. Jeg følte meg litt teit og ubrukelig. Det var jo hun som var normal, jeg som var komplisert. Hun var åpenbart på leting etter noe mer seriøst enn det jeg var, og ved å flørte med henne ga jeg henne bare falske forhåpninger. Idiot.

På den andre siden er hun jo et voksent menneske som bestemmer over seg selv.  Jeg bestemte meg for å være ærlig med henne og i forkant.

- Ehm, du. Jeg må bare si fra om en ting, så du ikke får feil inntrykk. Jeg liker deg supergodt så langt og digger å henge med deg, jeg vil bare si ifra om at jeg holder på med to andre jenter om dagen.

- To andre jenter? Kødder du?

- Nei, jeg liker begge to. Og de vet om hverandre. Og begge har lov til å holde på med andre de og hvis de vil.

- Shit ass, det kunne jeg aldri klart. Å dele en fyr med en annen jente.

- Nei, jeg skjønner det. Og jeg skjønner hvis du da ikke har lyst til å henge med meg, men jeg synes ihvertfall at du er kul og har lyst til å møte deg igjen og henge som venner uansett.

Skuldrene hennes sank sammen. Jeg hadde ikke lagt merke til det før nå, men hun hadde vært anspent gjennom hele daten. Det var akkurat som om fasaden hennes slapp taket og jeg nå snakket med den hun egentlig var. Hun så bort. Deretter ned på ølglasset. Deretter opp på meg. Hun smilte flaut og rynket på nesa.

- Arghhh. Jeg holder jo på med og har sex med tre gutter samtidig selv.

Hun krysset armene og skjulte ansiktet bak ølglasset.

-Andreas

5 kommentarer:

 1. Haha, fett :)

  SvarSlett
 2. Haha.Skulle ønske at damer var mer direkte og tørre å si hva de mener uten å bry seg om samfunnet, venner/venninner og andre dømmer dem som lette på tråden.

  SvarSlett
 3. The act of innocence;) Hva skjedde så? :)

  SvarSlett
 4. Som jente er det ikke akkurat vanskelig å skaffe interesserte gutter. Og med Tinder og den sjekke kulturen som det bringer med seg, pluss at jentene tar etter gutta, så er det vel mer vanlig?

  SvarSlett
 5. Wæææææh. Jeg dater en fyr nå som sa noe lignende om at etter å ha vært i et forhold han egentlig i 5 år, hvor han egentlig ikke var så forelsket i jenta som han skulle vært, så er han "redd" for å gå inn i et nytt forhold. Det her sa han såklart først etter at vi hadde hatt sex, og vi har datet i 3 uker og snakket daglig på Tinder i 3 uker før det...

  Det jeg lurer på er hvordan jeg bør gå frem da?
  1) Han angret for det han hadde sagt, og tilførte at han virkelig liker meg, og måtte være sosialt tilbakestående som fortalte "jeg har egentlig vanskelig med å gå inn i forhold".
  2) Han gir mye av seg selv når vi møtes, i tekstmeldinger i hverdagen,
  3) Han sier han syns det er hyggelig å være sammen med meg, og gir mye kompliment.
  4) Jeg føler meg lurt, og ble faktisk veldig lei meg når han fortalte det han gjorde. Særlig rett etter sex!!!
  5) Jeg er sååååå gira på denne fyren, og lurer på hvordan jeg bør gå frem nå? Vise mye/lite interesse?? Bør jeg vente med å svare på meldinger etter så og så lang tid? Fuck! Jeg liker han skikkelig godt, og såklart skulle han ha commitment-issues.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...