lørdag 10. desember 2016

Avsløring: Kvinner putter menn i 1 av 4 båser. Hvilken er du?


Dagens artikkel er ikke noe mindre enn et eksklusivt innblikk i de aller hemmeligste delene av kvinners mystiske psyke. En anonym avhopper fra kvinnesiden i kjønnskampen har i avhør innrømmet at kvinner, nesten umiddelbart etter at de har stiftet bekjentskap med en mann, putter han i bås. Nærmere sagt; i en av 4 forskjellige båser:

1. Kjekkas

Dette er menn som er så kjekke (kjekk er forresten ikke det samme som pen) at kvinner ønsker å ha sex med de fortest mulig. Jenter vil dog ofte ønske at kjekkasen slår seg til ro og går over i neste kategori, som er:

2. Kjærestemateriale

Dette er menn som er kjekke nok til at jenta vil ha sex med de, samtidig som det først og fremst er tryggheten ved å ha noen man VET at er glad i deg som gjør at jenter foretrekker disse for langvarig forhold. Jenter vil dog ofte underbevisst prøve å dytte kjæresten sin over i den enda tryggere, men mye mindre attraktive båsen:

3. Tøffel

Dette er menn som føler at de ikke fortjener dama og er livredde for å miste henne. De finner seg i helt urimelig oppførsel, sier det de tror jenta vil høre for å unngå konflikt og bruker alt for mye tid, penger og energi på jenta uten å få noe som helst tilbake. Jenter kan til og med inngå forhold med disse gutta, men de har nesten aldri sex fordi jenta ikke egentlig tenner på de, men liker bekreftelsen av at noen er så desperat. Jenter vil dog underbevisst prøve å dytte tøffelgutta ned i neste kategori, ofte fordi det da er mye lettere å klare å slå opp:

4. Creep

Dette er menn som ikke bare er usexy, men som er så usexy at kvinner føler direkte aversjon. Han er ikke bare usikker, han er direkte needy og klengete. Problemet er ikke bare at kvinner ikke tenner på denne kategorien, de er rett og slett redde for hva de kan finne på.

Disse fire kategoriene gjelder ikke bare menn som kvinner møter på byen, de gjelder også guttekompiser. Jenter har som regel kompiser i alle de tre øverste kategoriene, og så fort en av tøffel-kompisene utbasunerer sin udødelige kjærlighet ut av ingenting settes han automatisk i kategori 4.

Er du i kategori 3 eller 4: Ikke fortvil. Problemet ditt er egentlig bare todelt og enkelt å fikse på. Du må 1) slutte å putte jenter på en pidestal og begynne å behandle de nesten sånn du ville behandlet en annen gutt, og 2) slutte å eskalere så brått og plutselig. Selv om du synes det er åpenbart at du har vært keen på jenta fra start og at det isåfall ville vært dårlig gjort av jenta å gi deg falske forhåpninger ved å ta imot drinker og gråteskuldre, så er jenter så vant med tøffel-kompiser at de overhodet ikke legger like mye i det, og blir kjempeoverrasket hvis du plutselig en dag forsøker å kysse de i fylla, ber de ut på "date" eller forteller de ut av ingenting at du er forelska. Les deg opp (start med forumet vårt eller boka jeg har skrevet) på hva som gjør menn kjekke slik at du havner i kategori 1 eller 2, og vis deretter gradvis interesse i jenta du liker.

Hvis du er i kategori 2 og lurer på hvorfor jenter underbevisst prøver å dytte deg ned til tøffel-kategorien så er svaret på det: De ønsker ikke å gjøre det. De prøver, fordi det er så sykt attraktivt at du ikke lar deg dyttes ned. Men det er et tema for en annen artikkel.

-Andreas

PS: Gutter: Hvilken kategori er du i? Jenter: Hvilken kategori er kjæresten din/den du liker i? Svar i kommentarfeltet. Og del gjerne artikkelen!

4 kommentarer:

 1. Hahahaha ler så jeg griner her.
  Er det rart menn behandler kvinner dårlig, hvis dette stemmer at de PRØVER å ødelegge en mann syns jeg synd i menn med lav selvtillit osv. Tenk så mange menn de har ødelagt. Ikke rart voldtekten har økt. (Hehe neida) :)

  SvarSlett
 2. Veldig bra og oppklarende artikkel. Wow så mange artikler på kort tid. Skikkelig ketsjupflaske. Er den forresten inspirert litt av Mode One?

  SvarSlett
 3. Knallbra blogg :)! Han jeg har datet i 4 måneder er i bås 1,5, altså på vei over i bås 2. Et lite spørsmål på siden av temaet. Jeg blir så usikker på hva han vil og ikke vil jeg stille direkte spørsmål til han heller. Så jeg prøver å legge merke til hva han gjør for meg og tiden han investerer i meg. På den ene siden er alt bra: Han har kjøpt egen tannbørste til meg, vil at jeg overnatter mest mulig (også uten sex), har introdusert meg for venner ved to anledninger de siste to ukene, har spurt om vi skal slette Tinder (er gjort :)) og er ofte veldig kosete og fremstår forelsket. Men på den andre siden: Plutselig er det et par dager uten kontakt, hvor han ikke svarer på meldinger. Oftest er det travelt på jobb, men ved et par anledninger har han vært på byen med kompiser. Her en dag virket han veldig tankefull og noe avvisende, men begrunnet det med at han var sliten. Sist vi var fulle sammen spurte han om hvem jeg er om noen år. Om jeg kommer til å forandre meg. Egentlig virker det som om han tester meg ut ifht hvordan jeg kommer til å reagere på ulike settinger for så å se om jeg reagerer feil/rett. Vel, jeg liker han veldig godt og vil veldig gjerne bli kjærester på sikt, men blir litt satt ut av de blanda signalene. Har du noen tips & råd å komme med :) J32

  SvarSlett
 4. Som jente vil jeg si at jeg ikke prøver å lage tøfler. Men kanskje gutter kan ha lett for å bli ivrige når jenta er klar og vil ha han, og hun da kan trekke seg unna?
  Uansett er det vel lurt av begge parter å ha egne interesser og venner, og beholde sine egne meninger. Å tilpasse alt etter en annen er ikke så attraktivt hos jenter heller.... Blir veldig slitsomt å være "alt" for noen i lengden.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...