søndag 12. februar 2012

Pen er man født som - Kjekk er noe man blir.


For mange år siden møtte jeg ei jente som jeg falt hodestups for.
Vi hadde det superfint sammen, men en dag sa hun: "Jeg liker deg utrolig godt og synes vi har det kjempefint, men jeg er bare ikke ordentlig forelska".


Jeg var overbevist om at jeg måtte være stygg.

Jeg prøvde å overbevise henne om at hun måtte være forelska, siden vi hadde det gøy sammen og kunne snakke sammen om alt mulig. Og det funket på kort sikt... Hun gikk med på å "prøve å bli forelsket", men nøyaktig to uker senere dumpet hun meg igjen med samme begrunnelse: Hun var bare ikke fysisk tiltrukket.

Det jeg ikke visste, var at gutter og jenter tiltrekkes av litt forskjellige ting. Selv om jenter også tiltrekkes pene trekk hos gutter, så er det andre ting som er MYE MYE viktigere. En god venninne av meg sa det slik:

"Utseende har egentlig bare noe å si når jeg ser gutter på avstand. Etter at de har kommet bort og begynt å prate så betyr utseende omtrent null, og personlighet ALT".

Når jenter snakker om at de synes en gutt er KJEKK snakker de nemlig ikke bare om utseende. De snakker om hele pakka: Kroppsspråk, ansiktsmimikk, klesstil, humor, holdning og ikke minst personlighet.
Det finnes MASSE eksempler på gutter som virkelig ikke er det man kan kalle "klassisk pene" men som alikevel er sammen med kjempepene jenter.

-Andreas

10 kommentarer:

 1. Angående gutter som ikke er klassisk pene, og er sammen med kjempepene jenter så er et av de beste eksemplene (med untak av Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie) Adriana Lima og Marko Jaric. De to er gift, og har en datter sammen nå. De fleste vet hvem Lima er, mens Jaric er en semi suksessfull basketballspiller.

  Personlig vet jeg ikke hva som er greia med Jaric, men jeg misunner ham noe så utrolig og samtidig gir han håp til alle gutter der ute at verken penger eller utseende er sinnsykt viktig for å tiltrekke pene jenter.

  Bevis:
  http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2008/06/adriana-lima-engaged-marko-jaric.jpg

  SvarSlett
 2. Utseende eller ikke, her er det bare en ting som gjelder:
  http://www.youtube.com/watch?v=4N7h7AHUWUY
  The game!

  SvarSlett
 3. @Anonym, vil jo ikke akkurat si at Jaric er stygg.
  Han så litt spess ut tho.

  SvarSlett
  Svar
  1. Sa aldri at Jaric er stygg, men klassisk pen er han ikke ;) Jeg klarer ikke å sette ord på det, men det er noe med øynene hans...

   Slett
 4. Selvopplevd! Var sammen med ei dame i lengre tid,da hun plutselig ville ha pause. "Liker deg kjempegodt som venn o.s.v." Det skjedde selv om hun hele tiden fra starten av hadde gjentatt at jeg var en dritkjekk fyr med sjarmerende utstråling og at hun syntes jeg var utrolig tiltrekkende.

  Vi hadde heller ikke hatt noe særlig til krangler da vi var enige om det meste sånn sett.

  Så nå at hun er sammen med en fyr som er det motsatte av meg,dvs lav,blondt hår og høyt hårfeste. Ikke akkurat eyecandy med andre ord. Wtf?!

  Men nå skal tiden som singel utnyttes til det maksimale:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kan garantere at det hun sier bare er noe hun gjorde for å føle seg bedre selv. For å ikke få dårlig samvittighet for at hun avviste deg, hadde hun syns du var dritkjekk og utrolig tiltrekkende, hadde hun kun likt deg som venn da?

   Ikke meninga å være hard her, det betyr bare at du kan bli flinkere :).


   "Men nå skal tiden som singel utnyttes til det maksimale:)" -> Oh yeah! Strålende holdning! :)

   Slett
  2. Joda,men saken er mer komplisert enn det lille jeg skrev her. Det positive hun sa om meg sa hun helt fra starten da vi ble sammen,ikke noe som hun sa da det ble slutt.

   Slett
 5. Haha. Mysil Bergsprekken over han der Jaric.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...