tirsdag 2. januar 2018

2 måter du lett kan få det kjipere på


Her er to måter du enkelt kan gjøre livet surere for deg selv (hvis det er din greie):1. Fokuser på alle som har det bedre enn deg.

Du kan se på andre for å lære av hva de gjør. Men vær forsiktig med å sammenligne deg med andre på en måte som gjør at du føler deg dårligere som person enn de.

For eksempel: Du er uerfaren med jenter og fokuserer på andre som får bedre resultater enn deg.

2. Fokuser på hvor dårlig ting er nå.

For eksempel: Hvis du er uerfaren med jenter og fokuserer på hvor lite resultater du har, hvor lenge siden det er du har hatt en date og så videre, er du garantert å føle deg dårlig.

Er du enig med meg i at det er en dårlig ide å fokusere på disse to tingene?  Isåfall har jeg to alternative tenkemåter jeg har funnet ut at er mye mer nyttige:

1. Fokuser på hvor du har det bra. Gjerne hvor du har det bedre enn andre.

Det er garantert mange områder hvor du gjør det bra. Områder hvor du faktisk er bedre enn gjennomsnittet. Er du smartere enn gjennomsnittet? Bedre trent enn gjennomsnittet? Morsommere enn gjennomsnittet? Fokuser på dette istedenfor på alle områdene hvor ting kunne vært bedre og hvor du gjør det dårligere enn andre.

2. Fokuser på hvor langt du har kommet heller enn hvor langt du har igjen.

Okay, kanskje dater du ingen jenter. Istedenfor å fokusere på det kan du fokusere på hva du faktisk har fått til. Hvilke områder har du utviklet deg på? Drar du nå ut på byen og snakker med jenter, noe du ikke klarte tidligere? Supert! Selv om du kanskje ikke får møtt noen igjen på date enda. Å bli flink på et område er ikke gjort over natta. Og det kan fort bli vanskelig å holde motivasjonen oppe hvis man ikke klarer å glede seg over framgangen man faktisk har.

- Jonas

P.S: Jeg er tilgjengelig for coaching ute på byen. Send meg en mail på jonascoaching@outlook.com eller sjekk ut www.sjekkeskolen.no/coaching.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...