søndag 7. april 2013

Jeg elsker nerdejenter


Du er en heldiggris. Det har aldri vært bedre å være singel og gutt.

Det er to grunner: Det har aldri i historien vært flere kule jenter å velge mellom, og det har aldri vært lettere å treffe dem. Jeg skal forklare hvorfor. For det første har du befolkningsveksten.

Etter svartedauden i Norge var vi nede i 200.000 innbyggere, nå er vi oppe i nesten 5 millioner. Det betyr at der tipptipptippoldefaren din var nødt til å slå seg ned med den ene jenta han hadde muligheten til å bli kjent med, så kan du møte MANGE jenter før du eventuelt velger en av de å slå deg ned med.

For det andre har vi globaliseringen. Internett, innvandring, utvandring, turisme og billige reisemuligheter gjør at du plutselig kan møte jenter fra hele verden. Ikke bare har du muligheten til å møte norske og europeiske jenter, du kan møte nord- og søramerikanske, afrikanske, asiatiske og australske jenter.

Og sist og ikke minst finnes det etter min ærlige mening flere KULE jenter nå enn før. Når tipptipptipptippoldefaren din dro på sjekkern (dengang kalt "festivitas", alternativt "dæns på lokalet" eller "bøgdfæst") på det lokale lokalet, var han nødt til å holde ut kjedelig prat med jenter som aldri hadde vært utenfor huset eller lest en bok. Og det var ikke jentenes skyld, det var jo bare gutta som fikk gå på skole. NÅ derimot finnes det så sykt mange flere kule og interessante jenter som har LEVD, og har EGNE MENINGER.

Og aller sist og ihvertfall ikke minst: INTERNETT. Internett har gjort en hel generasjon jenter til vaskeekte NERDER. Yes, du leste riktig. De finnes der ute. Og i HOPETALL. Skikkelig skikkelig heite jenter som OGSÅ er nerder. De er interessert i akkurat like sære ting som deg (html-programmering, japanske tegneserier, kultfilmer, you name it).

Og her snakker vi endring så og si over natta. Faren din, stakkars, måtte ta til takke med moren din han. Han var nødt til å late som han syntes strikkemønsteret som fulgte med i KK (Kvinner og Klær) var kjempefint. Han måtte late som han syntes traktekaffe og småkaker var det tøffeste man kunne servere når han hadde gamle kompiser på besøk. Og han måtte late som å få barn (dvs deg) var toppers i en alder av 25.

Nå derimot, finnes det så mange interessante, frigjorte, kinky, sprudlende, NERDETE jenter at man kan bli stressa av mindre.

Denne gangen er det kun skikkelig NERDETE JENTER og guttene som elsker dem som kan skrive i kommentarfeltet;)

-Andreas

9 kommentarer:

 1. Nerdejenter <3
  Si fra om du leser bloggen, og er IT nerdejente !! ;) ;)

  SvarSlett
 2. Kan ikke annet enn å si at jeg digger nerdejenter!

  SvarSlett
 3. jeg som trodde jeg var håpløs for å gå med star wars tshirt på byen... det finnes håp!

  SvarSlett
 4. Jeg elsker kaffe og småkaker! No joke!

  SvarSlett
 5. Ja til frigjorte jenter!

  Nei til sauer!

  SvarSlett
 6. Kaffe og småkaker kan være greit det óg, så lenge man kan PRATE om hvasomhelst mens man nyter kaffekosen.

  SvarSlett
 7. Den seksuelle frigjøringen har ført til at en liten gruppe menn – de som sorterer under kategorien «alfahanner» – ligger med mange jenter. De øvrige mennene har få eller ingen samleier på samvittigheten.

  SvarSlett
 8. Marvel, lotr og Dw❤️❤️❤️
  -jente

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...