fredag 22. oktober 2010

Å få seg noe


Hun var en liten forsøkskanin for meg. Jeg hadde tydeligvis ingen anelse om hvor jeg hadde henne, og hun ingen om meg. Marianne, som hun het, var den første jenta jeg hadde sex med ofte. Uten noen som helst forpliktelser. Ren underholdning og nytelse.

Jeg så på meg selv som heldig. Det å finne ei jente som faktisk bare var ute etter det samme som meg, trodde jeg var en once-in-a-lifetime experience. Nå, i senere tid, viser det seg derimot at dette er helt feil. Og det at mange gutter fortsatt tror at forskjellene på kjønnene, og deres behov, er noe videre stor, er interessant, men trist.

På samme måte som gutter, har jenter et seksuelt behov. Hvor mye man "mater" behovet, er selvfølgelig variert, uavhengig av kjønn. Men det at behovet finnes, er ikke til å legge skjul på. Det var først da jeg innså, og erfarte dette, at synet mitt på sex gikk fra at gutten "fikk seg noe", til en positiv ting for begge parter.

- Andy

2 kommentarer:

  1. Men behovet må vel være sterkere hos gutter? Siden gutter bruker så mye mer energi på å få seg noe enn det jenter gjør?

    SvarSlett
  2. Etter mine erfaringer er "størrelsen" på behovet uavhengig av kjønn, og varierer fra person til person. Ta meg som et eksempel, er generelt veldig lite lysten på sex før jeg faktisk ligger der i senga med ei jente. Mens ei venninne av meg sa at dersom hun fikk velge hadde hun hatt sex flere ganger til dagen.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...