tirsdag 26. oktober 2010

Finn stillingen som passer for deg!

Sex føles ikke bare godt og kan være en flott opplevelse å dele med en annen person(personlig elsker jeg følelsen av en jentes hud og ivrige hender, tunge pust i øret og harde kyss), men det kan være både akrobatisk og en kunstform(kamasutra anyone?).

Uansett hvilke favoritter en måtte ha eller om man er lei av de gode gamle, jeg vil hvertfall dele denne kreative linken med de av dere der ute som setter pris på litt inspirasjon og krydder til sexlivet, som tross alt er en viktig del av både singellivet og parforholdet.- Lars

4 kommentarer:

  1. Det er et par stillinger her jeg hadde likt å prøvd ut! Faen. Nå kom jeg på et spørsmål til Spørsmålrunde II. Hvordan pent spørre en gutt om han er villig til å prøve ut nye stillinger. Kniiiis

    SvarSlett
  2. Siden det er deg: Jeg tipper gutten blir dødsglad om du spør han. Om du vil avvæpne en klein situasjon kan du jo feks foreslå noe altfor sykt og morsomt, og deretter si noe ala: "Hehe neida.. Men nå fikk jeg sykt lyst å prøve en stilling jeg leste om på nettet her om dagen... blabla".

    Det gjelder å sette rammen om at man har det morsomt og man prater om sexen med en gang med en ny sexpartner. Å plutselig gå fra stille-Ananas til NÅ-SKAL-VI-PRATE-OM-SEX-Ananas kan bli litt rart..

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...