lørdag 23. oktober 2010

Å være flink i senga er undervurdert


Det gikk lang tid før jeg ble flink i senga. Jeg husker spesielt en gang, da meg og Merethe bestemte oss for å ha sex på en lekeplass. Midt på natta, med buksa halvveis over rumpa, lå jeg altså der, jukkende.
Det var ikke før jeg faktisk hadde kommet jeg forstod at jeg så vidt hadde vært inni jenta. Jeg ble så flau at jeg ikke torde ta kontakt igjen senere. Det er helt klart en av de episodene som gjør at det kribler mest i magen når jeg tenker tilbake på det. Og nei, det er ingen god kribling skal jeg si deg.
Tingen er at jeg etter hvert ble mer og mer komfortabel når jeg hadde sex. Jeg satte meg en regel om at jeg alltid, dersom jenta ville, skulle jeg gjøre mitt ytterste for å få henne til å komme, og jeg lærte meg selvfølgelig noen triks for hvordan det gikk best til, ved å bruke masse tid på artikler og bøker om emnet.
Jeg kan ikke si at jeg er super-flink enda. Men dersom jeg ikke hadde vært godt over gjennomsnittet hadde det nesten vært noe rart, med tanke på all erfaringen. Og her kommer hovedpoenget med hele innlegget; Er man bare litt flinkere enn de fleste andre i senga, vil det føles som du er en gud for jenta.
Det er så sykt mange gutter (for ikke å nevne jenter) som er totalt håpløse i senga. Så sett deg inn i det, les noen artikler eller bøker, og bli det lille bedre enn de andre. Jenter vil merke det, og forhåpentligvis være mer keen på å treffe deg igjen.

- Andy

5 kommentarer:

 1. Men det er vel ikke alle jenter som kan få orgasme i det hele tatt?

  SvarSlett
 2. Det vet man jo ikke, men det man vet er at det er noen jenter som det er veldig veldig vanskelig for :).

  Det morsomme er at når du etterhvert blir flinkere, vil du møte på mindre og mindre av disse jentene som "ikke kan få orgasme".

  SvarSlett
 3. Har du noe lesestoff å anbefale til å begynne med? Er temmelig nybegynner, så trenger nok noe basic stoff. Tips?

  SvarSlett
 4. Sex God Method av David Shade, og White Tiger Tantra av Steve P.

  SvarSlett
 5. Er bare 12år men jeg blir jævlig kåt av å tenke på det.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...