lørdag 14. juli 2012

Flytt hjemmefra!


Er du over 17 år finnes det etter min mening ingen god grunn til å bo hjemme. Billigere sier du? Slipper å lage maten selv? For noen dårlige unnskyldninger. Kom deg ut, flytt i kollektiv med noen kule folk, del på utgiftene, lag middag sammen, kick some butt!

Videre; bor du et sted med få jenter i forhold til gutter? Flytt til en by! Bor du i en kjip og traust by? Flytt til en kulere by. Barndomsvenner er vennene du MÅTTE velge, nå som du er voksen kan du møte så mange nye folk at du kan velge og vrake og få deg venner du faktisk har noe til felles med.

-Andreas (bor i Oslo og har valgt seg vennene selv)

20 kommentarer:

 1. Hvordan moter man nye guttevenner egentlig? Synes faktisk det er kleinere aa gaa bort til en ukjent gutt enn en ukjent jente paa byen (og ellers for den saks skyld). Hva sier man, hva skal man snakke om osv??

  SvarSlett
 2. Får jeg anbefale Berlin, Europas beste by! (etter min mening)

  @geir,

  "Halla, hva skjer a?"

  "Du ser ut som en kul kar, hva skjer?"

  "Pent skudd" *mens man ser på at noen spiller billjard* "Du er rimelig god, forresten jeg heter VB" *hilse*

  "Hey, jeg er ny i byen, er detta stedet noe fett eller?"

  Du kan storsett si hva du vil, har kun opplevd en gang at noen gutter sa til meg at de ikke ville prate (rettere sagt at de prøvde å ha en privat samtale). En gang...

  Hvis du ser et bord med gutter bare si at de ser kule ut og spør om det er ok at du joiner dem. Så bare gjør gutte ting, snakk om damene på bordet bortafor, skål med ølen, whatever. Vær en fet kar og så ta nummert dems eller la de ta nummeret ditt.

  Har faktisk hatt flere gutter som har kjøpt øl til meg enn damer som har kjøpt øl til meg :P

  SvarSlett
 3. "pent skudd" hørtes et øyeblikk veldig narkis ut. Tror det er enklere å få venner enn man tror, og at det aller viktigste er å prøve, og satse på nye kontakter heller enn nye venner. Da blir fallhøyden mindre og om dere trives sammen vil dere jo etterhvert bli venner.

  Det jeg skulle likt å høre mer om, er hvordan man går videre etter at man har møtt noen man liker godt og ser på som kjærestemateriale. Hvordan går veien da, og hvordan er ansvaret fordelt for å la det nå nye nivåer?

  SvarSlett
 4. Hadde vært awesome med en post om hva en burde gjøre når en skal etablere en ny sosial omgangskrets (og bli alphaen)

  SvarSlett
 5. Støtter siste kommentar om det med en post om hva en burde gjøre når en skal etablere en ny sosial omgangskrets (og bli alphaen).

  Er viktig alt det som handler om å fikse seg selv i form av å lære å flørte, skape spenning, kle seg bra osv - men tenker at det er like viktig å ha den rette sosiale omgangskretsen for å lykkes med jenter. Mistenker at mye av problemet for gutter som sliter med å få jenter ofte kan ligge i at de ikke omgir seg med de rette menneskene.

  SvarSlett
 6. Takk for tipsene VB. Er vel mest redselen for å bli mislikt eller sett på som en raring som hindrer meg i å bli kjent med nye gutter. Når det er sagt, så har jeg i utgangspunktet ikke problemer med å opprette kontakt, men det blir gjerne med det, mest fordi jeg synes det er uberkleint og spørre om nr til en gutt, og er redd han misoppfatter eller rett og slett skulle tro jeg er viggo venneløs :S

  Kunne gjerne tenkt meg en post om det å skifte omgangskrets selv

  SvarSlett
 7. Jeg har nettopp sagt opp store deler av vennegjengen min i Norge. De er feil personer på alle måter. Neste år skal jeg til utlandet. Hadde satt kjempepris på et innlegg om å danne en ny vennekrets.

  SvarSlett
 8. HVILKEN BOK?!

  SvarSlett
 9. @Supern.

  Driv med ting som interesserer deg, eller som du kunne tenkt aa prove ut. Herifra er veien kort til aa finne likesinnede.

  Ex. Salsa, klatring, basejumping, dykking, sjakk, treningstudio.

  skal reise hjem til norge paa onsdag etter et FANTASTISK aar i australia, anbefales. :)

  Og btw, hva skjer med praten om aa vaere alphaen? For mye jobb og stress for min del..hvofor heller ikke omgi seg med venner gir av seg selv, inviterer deg med paa ting, og som du til gjengeld gjQr ting sammen med?

  SvarSlett
 10. Jeg kan skrive en artikkel om å bygge omgangskrets etterhvert:)

  SvarSlett
 11. Huff da, enda en bekreftelse på at en av bekymringene mine ikke bare er en rasjonalisering?

  Jeg har jævla lyst til å flytte ut, men har for øyeblikket rett å slett ikke råd. Det har jeg temmelig gode grunner til, jeg har ikke akkurat sløst bort penga på tull (litt noia for å bli igjenkjent, så går ikke inn i flere detaljer der).

  Men mener du da at jeg skal vente til jeg har flytta ut før jeg tar tak og starter på selvutviklingen min? Tviler på at jeg får råd til å flytte før til neste år engang... Er i starten av 20 åra om det har noe å si.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, du trenger absolutt ikke vente med å starte med selvutviklingen din. Å flytte hjemmefra var bare en sterk formaning :)

   Slett
  2. Hvor lett er det å få bli med jenta hjem i forhold til å få jenta hjem til seg?

   Ser selvfølgelig absolutt fordelen med å flytte ut for seg selv nærmere byen, og er redd jeg kommer til å irritere meg grønn av tapte muligheter om jeg begynner nå...

   Slett
  3. Det er nesten hipp som happ. Men selvfølgelig bedre å ha en egen leilighet, tilfelle hun bor i kollektiv med noen som ikke liker at hun har besøk f.eks.

   Det er jo ingen tapte muligheter hvis du går for telefonnummere og dater jentene en stund. Og er det virkelig helt krise å ta med jentene hjem der du bor nå?

   Slett
  4. Nei egentlig ikke, ihvertfall ikke i lengden. Greia er bare at selvtilliten min må bygge seg litt opp en stund før jeg føler meg konfortabel med å plutselig drasse meg meg nye ukjente jenter hjem for natta - noe jeg aldri har gjort før.

   Men kanskje den bygger seg opp like fort som jente-skillsa? Vi ses sikkert en gang på BC til høsten ;)

   Slett
 12. Enig i at det hadde vært kult å få noen nye synspunkt på hvordan man kan danne en omgangskrets (med andre ord: få seg (nye) venner), men det bør ikke fokuseres på å være "alfa". Det handler i bunn og grunn om å være en kul fyr og gjøre det man selv vil gjøre. Akkurat det samme kan sies om selvtillit. Vær kul mot andre og deg selv og gjør det du vil gjøre og drit i om du er den som bestemmer, inviterer og organiserer i gruppene du er sammen med (for, det er det inntrykket jeg har av alle gutter jeg har møtt som synes det er viktig å være "alfa", og ingen av dem er noe kule å være sammen med).

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt enig. Har skrevet om det å være "alfa" før. Vårt syn på det er at det er viktigere å være jovial og selvsikker enn å på død å liv være den som "bestemmer" hele tiden. Å tørre å ta ledelsen er ikke det samme som å hele tiden ta ledelsen.

   Slett
 13. Syns det var et ok poeng i artikkelen, men hvorfor ikke vente med å flytte til man er ferdig med VGS (18/19år)? Om man flytter må man bruke fokus på så mange andre ting og det kan gå utover karakterene.... og det har veldig mye å si for mulighetene dine i fremtiden, det samme har karakterene du får på universitetet også selvfølgelig, men VGS definerer utgangspunktet ditt.

  SvarSlett
 14. Bor selv på vest siden av berlin nå (tenk frogner), utrolig få kule barer der. 30 min med taxi eller 45 min med tog til barene jeg liker. Men nå har jeg funnet meg leilighet og om ca en mnd flytter jeg til øst berlin, 30 sekunder til byens største bar gate og 45 sekunder til favoritt baren min! woo!

  Ikke noe mer sitte hjemme fordi det tar så jævlig lang tid å komme seg til og fra barene :)

  SvarSlett
 15. Men... hvis man skal være rebell/badboy idag, når "alle" skal drive med selvutvikling så er jo noe av det mest opprørske man kan gjøre å bli boende hjemme... og jenter liker gutter med egne meninger, ikke sant? ;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...