torsdag 19. juli 2012

Er du fortsatt redd for jentelus??

Det er ikke veldig farlig å snakke med jenter. Det er ikke noe galt med deg, men med måten du går frem på.
Får du kjipe reaksjoner fra jenter så er det noe du gjør feil i måten du tar kontakt. Gjør du det annerledes neste gang får du mest sannsynligvis et annet resultat.

Kan hun egentlig avvise deg?


Lukk øynene og se for deg en søt blondine alene i hjørnet av utestedet. I utgangspunktet er hun jo dødsfarlig, hun kan ødelegge både selvtilliten din og selvbildet ditt ved å avvise deg. For alle søte blondiner vet jo hva alle andre jenter også liker, og liker ikke denne ene jenta deg så er du jo dømt til å være singel i lang tid fremover. Eller? 

Kan hun virkelig avvise deg? Jeg vil si nei. Med mindre hun er synsk og kan se inn i en glasskule direkte inn i sjelen din og vite alt du har tenkt og alt du kommer til å oppnå. Alt hun kan vite noe om er hvordan du oppfører deg akkurat nå. De siste 5 minuttene. Er det egentlig nok informasjon for henne til å kunne avise deg som person? Virkelig?

Selvfølgelig ikke. Det eneste hun kan avvise er måten du gikk frem for å få kontakt på. Det lille hun har sett av adferden din representerer ikke hele deg.

Jenter har forskjellig smak og er i forskjellige livssituasjoner

 • Kanskje hun nettopp har fått kjæreste og synes det er dødskjipt at det nå kommer en kjekkas bort.
 • Kanskje hun ikke liker gutter i det hele tatt
 • Kanskje katten hennes døde tidligere på dagen.
 • Kanskje hun bare liker partysvensker, bolere eller gutter i dress. Noen få jenter har en utpreget smak, men de fleste har det ikke.
Men:
 • De aller aller fleste liker helt vanlig menn slik som deg og meg (Helt sant. Kors på halsen)
-Tom

5 kommentarer:

 1. Glad for at du skriver nye innlegg, Tom! :-)

  SvarSlett
 2. Fint innlegg:)

  SvarSlett
 3. bra innlegg!

  SvarSlett
 4. Vi trenger flere podcaster :) Dem er underholdene og morsomme å høre på!
  10 blogginnlegg er like mye verdt som 1 podcast. Kom igjen gutta, vi hjelper til med tema hvis det trengs. Vet at det er mange som er enige med meg :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...