mandag 9. juli 2012

Hvorfor DU bør melde deg på Sjekkeskolen


For noen uker siden spurte jeg på forumet vårt om noen av de tidligere deltagerne fra Sjekkeskolen kunne tenke seg å skrive litt her på bloggen om hvordan de opplevde å være med på bootcamp.

Her er ett av svarene jeg fikk:

Helt tilfeldig en dag i august satt jeg å så litt på diverse sjekke- og livsstilsider. Jeg var innom flere, men det var noe spesielt med Gode Vibber sin. Den virket litt mer seriøs, men forsatt litt mer anonym. Jeg leste litt på artikler som var lagt inn på nettsiden deres, jeg la merke til enkelte ting i artiklene, de var anonyme. Alle sammen, det likte jeg.

Jeg hadde tidligere vært på bootcamp [hos noen andre enn Gode Vibber], der instruktørene ikke var anonyme. Det var tungt å gå på byen og bli gjenkjent som en som var på kurs med en instruktør kjent fra TV.
Det å ha muligheten til å gå ut på byen med en instruktør som ikke ble gjenkjent fristet enormt.

Jeg meldte meg på der og da. Men hvorfor? Jeg hadde jo allerede hatt en bootcamp, trengte jeg virkelig en til?
Svaret er at jeg ville bli enda bedre, få enda mer motivasjon, kunnskap og lære enda mer av noen som virkelig kan det.
Jeg sa det aldri, men jeg ville bli en av de beste, samtidig som tanken på en kjæreste pirret bak i hodet.

Før min første bootcamp hadde jeg gått på byen nesten hver helg i tre, fire eller fem måneder. Jeg hadde ikke en gang fått et kyss, ikke et nummer og i hvert fall ikke en one night stand.
Jeg hadde aldri hatt en kjæreste, og i et håpløst forsøk noen år tidligere gav jeg bort ei rose til ei venninne jeg hadde vært hemmelig forelsket i, i tre år.
Som dere sikkert skjønner gikk heller ikke det forsøket min vei. Jeg var trist lenge, før jeg endelig fant ut at det var noe jeg faktisk kunne øve meg på. Jeg fant ut om sjekking.
Sjekking var ikke lenger kleine linjer du sier til jenter, sjekking var et eget fagfelt.

Endelig var dagen kommet, det var september, strålende vær og jeg gikk ned Karl Johan smilende, mens jeg så på alle de nye menneskene.
En times flytur, ei pils med en kamerat, og en hotellinnsjekking senere banket jeg forsiktig på døra der det hang et A4-ark med en stor Gode Vibber tekst.
Jeg var et kvarter fortidlig, men inne på rommet var det allerede fire personer. Med første øyekast kunne jeg ikke se hvem som var instruktører. Alle var jo helt normale, ingen skilte seg noe særlig ut.
Men det var to stk som reiste seg og tok meg i mot med åpne armer. De var smilende, hyggelige og sikkert ganske spente de også. Jeg håndhilste først på Lars, like etter hilste jeg på Andy og de to andre deltagerene som var i rommet.

Etter noen timer teori og en god pause skulle vi endelig ut på byen. Selvsagt helt edru.
Til å starte med var det utrolig vanskelig å stå på åpen gate og leke, og spør om veien som oppvarming.
For å si det slik: Etter oppvarming var jeg ganske ”pumped up” og klar for å gå ut!

På byen på fredag gikk det så som så, men det var utrolig gøy. Det var nesten slik at jeg skulle ønske jeg hadde råd til bootcamp hver eneste helg. Denne kvelden fikk jeg kinnet vendt mot meg da jeg gikk for kysset, traff kjempemange spennende jenter og klarte å få to nummer. Det var muligens et kyss involvert, men det klarer jeg ikke huske den dag i dag.

På lørdagen kom jeg inn enda mer motivert, glad og klar for nye utfordringer. Det var så utrolig gøy og spennende, og jeg kunne kjenne likhetstegn til en forelskelse. Det var så gøy!
Bootcampen i seg selv var så innholdsrik. Latter, seriøsitet, vitser, og ikke minst gode vibber.
På byen denne kvelden gikk det mye bedre.
Jeg fant tonen med flere jenter, men det var spesielt ei som var veldig interessant. Hun var fra Arendal, og var her kun på helgetur. Jeg snakket, flørtet og lekte med henne lenge, men jeg hadde aldri mot eller en god nok mulighet til å eskalere følte jeg.
Andy sa til meg [hva jeg skulle si]. Akkurat når jeg hadde mannet meg nok opp til å si det, satt hun i telefonen. Jeg ventet utenfor i over ti minutter før jeg fikk øyenkontakt med ei annen jente.
Jeg holdt blikket lenge, hun avbrøt og jeg avbrøt noen millisekunder senere. Jeg ventet litt før jeg snudde meg igjen, da hadde hun allerede startet å se på meg. Hun avbrøt, mens jeg holdt blikket litt lenger, hun så tilbake og vinket meg bort.
Vi kan ikke ha vekslet mer enn to eller tre setninger og noen kyss hver før vi gikk mot hotellrommet mitt hånd i hånd.

Da jeg tok forvell med Lars, andy, Andreas og Sondre dagen etter gikk jeg mot Oslo S med større selvtillit en noen sinne.

Den dag i dag, har jeg funnet meg ei fantastisk jente som jeg deler de fleste dagene mine med.
Og det er takket være alt dette jeg klarte det.
Jeg fikk selvtillit, flere venner, en overflod av jenter hver eneste uke. Og da jeg først traff denne jenta, visste jeg hva jeg skulle gjøre. Var det noe mer jeg lurte på, fikk jeg utrolig mye hjelp på forumet og det gjør jeg enda.
Dette har vært en fantastisk opplevelse, mildt sagt.

Hilsen Ø.


Du kan lese flere historier her.


9 kommentarer:

 1. Det må merkes at veldig få av bootcampdeltakerne har så stor suksess som han fyren her. På BC(bootcamp) blir man pushet mye utenfor komfortsonen sin og da får man jo selvsagt "resultater"(som varer den kvelden) og kan skrive sånne reviews, men da er man ofte i en bootcamp-rus som varer noen få uker i etterkant. Post noen tilbakemeldinger som ikke er helt selektive(mao. mer objektive) fra deltakere noen måneder etter BC og folk kommer til å ta dette disse reviewsene mer seriøst. MERK: Dette gjelder forøvrig alle bootcampaktører.

  - Anonym <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Dette er skrevet 10 måneder etter bootcamp og jeg har hatt god tid til å revurdere ting opptil flere ganger.

   Slett
  2. Du kan lese flere reviews på hjemmesiden vår. Som du ser skiller ikke denne seg så mye ut ifra de andre. Bootcamp-rus eller ikke, vi følger opp deltagerne på forumet vårt og gjennom coaching i etterkant.

   Slett
  3. Coaching til full pris, redusert eller gratis? Jeg har lenge sittet på gjerdet når det gjelder bootcamp. Har full tro på at jeg får resultater under bootcampen, men er bekymret for hvordan det blir i ettertid.

   Mitt nåværende bosted tilater meg ikke å gå ut mer enn 2 ganger i uka uten å ta dyr taxi hjem, er det tilstrekkelig nok for å oprettholde kunnskapene? Hvordan er aktiviteten på det lukkende forumet, er det lett å finne noen å dra ut med hver helg i Oslo? Jeg ser ihvertfall at det ikke er tilfelle på det åpne forumet, og ingen av vennene mine er interesert i å dra på byen.

   Jeg vet også at om jeg ikke hadde blitt fornøyd med bootcampen så hadde jeg ikke hatt samvittighet til å skrive en dårlig review uansett.

   Slett
  4. Coaching er vanlig pris, men vi gir halv pris på Bootcamp til tidligere deltagere slik at man kan repetere teorien og få hjelp fra instruktørene i "felt".

   Det er et kjempegodt miljø av tidligere deltagere på det lukkede forumet som mer enn gjerne er med deg ut i etterkant av Bootcamp. De har gjevnlige møter hvor alle tidligere deltagere kan bli med, og vi i Gode Vibber arrangerer i tillegg en årlig fest hvor man kan bli kjent med andre deltagere fra hele landet.

   På den lukkede delen av forumet har vi et eget underforum for spørsmål til instruktørene slik at du kan stille spørsmål og få hjelp til utviklingen din i alle ledd. Det er en kjemperessurs.

   Slett
 2. Og forresten, du anonym nr 1: Snakker du av egen erfaring? Hørt fra andre? Blandet både angående Gode Vibber og andre aktører?

  SvarSlett
 3. @Ø: Joda, du fikk nok en del ut av bootcampen din. Dessverre får ikke alle like mye suksess som deg like fort.

  @Andreas: Alle reviewsene var like ja.Virker veldig unyansert spør du meg

  @Anonym 23:15: Ja, delvis av min og andre profilerte sjekkeres erfaring. Det er vel strengt talt ingen forskjell mellom de som tar bootcamp og ikke tar det, sett fra et nivåmessig perspektiv(ikke hva man kan av teori, men hva man får til i praksis). BC er dog supert for de som er normale og litt til, dog sjeldent nyttig for folk med større problemer(disse er det mange av i miljøet)

  - Anonym <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er faktisk en påfallende forskjell på de som kommer på Bootcamp og de som er en del av "sjekkemiljøet". Jeg har selv vært en del av det siden 2001 og har alltid synes at det er veldig mange "talkers" og veldig få "doers". Veldig mange liker å gi inntrykk av at de er flinke, men når du møter de er de så sosialt rare at man blir skremt. De gutta som kommer på bootcamp hos oss er derimot påfallende normale og kule gutter. Mange sliter med at de er sjenerte, men mange er også over gjennomsnittlig utadvente.

   At du klarer å vri det at vi bare får positive reviews til noe negativt (at det er unyansert) er jo nesten godt gjort. Vil du at vi skal forsøke å gjøre en dårligere jobb med bootcampene slik at vi også får noen negative reviews å vise frem?

   At det ikke er forskjell på de som tar bootcamp og "de andre i miljøet" er faktisk feil. Det er STOR forskjell. For det første drar våre gutter faktisk ut på byen istedet for å bare henge på sjekkeforum, for det andre er de sosialt normale og baserer ikke sjekking på innøvde rutiner, tryllekort eller å være mest mulig drøy. Og sist men ikke minst får våre gutter resultater. Det lukkede forumet for tidligere deltagere har flere LRs fra 2012 enn de tre største sjekkeforumene i Norge til sammen.

   Believe the hype :)

   Slett
 4. Når kommer boka egentlig?? :-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...