fredag 6. juli 2012

Hvordan overleve som singel jente i VoldaMenn søkes!

Vi ble spurt om vi ville skrive noen ord fra Voldasyndromet, noe vi selvfølgelig takket ja til og setter veldig stor pris på. Som single jenter i en bortgjemt bygd der gutter og jenter er fordelt 30/70, er det godt å bruse litt på fjærene foran noen som faktisk har bedt om det. I Volda må man faktisk konkurrere med 15 andre jenter for at en gutt i det hele tatt skal ta en kikk på fjærene dine. DE BADER SØREN MEG I FJÆR. Med en så ujevn fordeling blir jentene på grensen til desperate og gutten vi ser på som kjip og kjedelig på byen hjemme, blir rene Johnny Depp i Volda. Du trodde kanskje du var singel i Oslo? Vel, i Volda er vi singel EXTREME. Her må vi kjempe en intens kamp hver dag. En kamp vi i Voldasyndromet er på vei til å gi opp. Det er sjelden vi går ut og tenker at det blir het flørting på dansegulvet. Vi vet som oftest at kveldens høydepunkt blir den gratispølsen vi får på det lokale bedehuset også går vi hjem og legger oss. Alene. Det går ikke mer. Etter 2 år der vi har kjempet med nebb og klør, dratt hverandre i håret og deretter dyttet hverandre opp etter veggen for å vinne nattens konge har vi heller funnet andre måter å takle det tørre og kjedelige singellivet på. Vi har blitt eksperter, og kan redde hver eneste en single jente som snart går på veggen i jakten på en mann. Overlevelsesinstinktet har kicket inn ,og så lenge vi har håpet om at det finnes en mann for oss der ute, som bare sitter å venter på oss, ja, så skal vi klare å overleve den siste tiden i Volda. Metodene er mange, men vi vil veldig gjerne dele noen med dere:

1. Ja, det er kjedelig å sove alene. Vel, macen og PCen din er til for å brukes i slike situasjoner. Sovner man i skje med den kan man sove i skje med hvilken som helst mann man bare vil. Sett på ynglingsfilmen din med Brad Pitt eller la Ushers deilige stemme synge deg i søvn. Her er mulighetene mange!

2. Søndager er laget for kjærester og desidert den kjipeste dagen å være singel på. KJØR PÅ med taco og smågodt. Taco er det beste i verden og du tenker ikke på en mann når du dytter i deg et deilig tacoskjell. Om vi noen gang blir stillt ovenfor et valg om menn eller taco så er det søren meg ikke lett altså! (PS! Drikk pepsi max ved siden av, det er null kalorier og veier opp for all sjokoladen så du blir ikke tjukk).

3. Se på Unge Mødre. Både den danske og den norske versjonen. Du vil føle deg som et nytt og bedre menneske. Knocked up og 16 år, andre har det verre enn deg.

4. Syng karaoke på YouTube. Får ut mye følelser som du gjerne ikke tenker du sitter inne med. FÅ DET UT. Gjør det helst alene og ikke snakk om det på skolen eller jobben dagen etterpå. Mange vil gjerne ikke forstå det.

5. Ikke vær med kjærestepar. De er bare kvalme og minner deg om alt som er feil i verden. Spesielt når de omtaler alt de gjør som ”vi skal” eller ”vi vil”. OMG. Og når de begynner å snakke om ”det skjer når du minst venter det”, så bare spy på de eller noe. Funker hver gang.

6. Få deg en hobby. Vi for eksempel er skikkelig god på å stalke. Prøv deg frem på tidligere kjærester, flørter eller nåværende avstandsforelskelser, STALK I VEI. Finn ut ynglingsfargen, morens navn, favorittmusikken, hva han spiste til middag i går osv. Det er nesten som dere er kjærester når du til slutt sitter med så mye informasjon på han (han vet gjerne ingenting om deg, men altså, det kan du bare innebille deg at han gjør). Vi kan gi dere noen gode tips når det gjelder stalking på Facebook og Instagram. Twitter til en viss grad også, bare å sende en mail.

PS: Noen vil kanskje anbefale en annen hobby der du finner deg selv ved å male eller lignende, men seriøst, det blir nesten som å stalke deg selv. Det er skikkelig uinteressant.
7. Det er lov å hate alt og alle i perioder. Start gjerne din egen hatgruppe på facebook eller sms. De dagene man har mensen er det lov å hate ekstra mye. Vi hater f.eks folk som hashtagger for mye på instagram. #instagood og #instasunn er faktisk ikke ord!

Vil si disse tipsene hjelper til en viss grad, og vi har heldigvis enda klart å holde oss unna kattedamealternativet der vi må dele seng med 13 katter istedenfor en mann, så om du er singel, go for it! For vår egen del regner vi nå med at vi blir kjendisbloggere etter drahjelp fra gutta bak Usminket, så da blir det vel kjæreste på oss anyday now nå når alle vet hvem vi er. Dere vet hvor dere finner oss. Snakkes.

XOXO- Magda og Kjerringa i Volda.

3 kommentarer:

  1. Dette digget jeg. Håper dere blir kjendiser, og det fort!

    SvarSlett
  2. Dere er jo kjendiser allerede. Næravisa skriver faen meg om dere og syndromet deres annahver uke.

    SvarSlett
  3. Hehe, "gratispølse". Hehe.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...