lørdag 16. juni 2012

Får du ikke nok 0330?Kunne du tenke deg å få automatisk oppdatering hver gang vi legger ut nye innlegg på bloggen vår? Isåfall anbefaler jeg deg å følge oss på Facebook. Da får du automatisk beskjed i feeden din om nye innlegg her på bloggen, og du får ukentlige mini-artikler, bilder, og spennende linker relatert til dating og sjekking. Du skal ikke se bort ifra at det kommer artikler eksklusivt for de som følger oss på Facebook også.

En annen smart måte å få med seg nye artikler er å legge oss til på Twitter (0330no). Da kan du i tillegg stille oss korte spørsmål direkte.

Får du ikke nok av oss her på bloggen, kan du høre gamle episoder av podcasten vår her.

I tillegg er det absolutt å anbefale at du abonnerer på nyhetsbrevet vårt, som kommer ca. en gang i måneden og som svarer på leserbrev og gir deg konkrete tips om sjekking:

-Andreas

PS: Hvordan pleier DU å få med deg nye innlegg på bloggen? Er du bare innom daglig eller bruker du noe fancy RSS-greier eller noe annet smart? Fortell i kommentarfeltet!

8 kommentarer:

 1. Jeg følger bloggen deres med Bloglovin' :)

  SvarSlett
 2. Bruker Bloglivin', funker fett :)

  SvarSlett
 3. http://www.badtaxidermy.com/wp-content/uploads/2011/08/Hey-Guys1.jpg

  Liker at vi ser dårlig taxidermi i 0330-bloggen! Foreslår å av og til slenge inn en liten luring mellom bildene av damer! :)

  SvarSlett
 4. Har begge bloggene deres som favoritt på hurtivalg siden min, så trykker meg innom et par ganger om dagen for å se om det har kommet noe nytt og som vane :)

  SvarSlett
 5. Bruker "fancy" RSS-greier via Google Reader. Anbefaler alle å ta det i bruk ;-)

  SvarSlett
 6. Facebooken som holder meg oppdatert :)

  SvarSlett
 7. hva er RSS, egentlig? jeg pleier bare å taste inn url-adressen og trykke enter. http://www.0330.no. Enkelt og greit :)

  SvarSlett
 8. Jeg følger bloggen på Twitter :) Ikke altid jeg får læst alle indlæg, når de bliver udgivet, men som regel i løbet af et par dage efter.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...