lørdag 10. november 2012

Date eller ikke: et brev fra en jente

Etter et innlegg Andreas skrev, hvor han blant annet advarte mot å kalle en date for en "date", kom denne kommentaren fra en jente:

"Er litt uenig i dette egentlig. Kjæresten min er vel en ganske typisk kjekkas. Før jeg ble kjent med han visste jeg bare om hans "gjeng". En typisk ny jente hver helg gjeng som er veldig opptatt av sjekking og å playe jenter. Ikke det jeg finner mest sjarmerende, men da jeg så han på en felles fest vi var på første gangen var det likevel noe som fanget meg. Jeg kan innrømme å ha spionert litt på han store deler av kvelden før jeg møtte på han utenfor da jeg skulle ha litt luft og tok kontakt med han. Vi fant raskt tonen og ble sendt masse meldinger de kommende dagene, men jeg var hele tiden redd for at jeg bare var en av hans jenter. 

Han var på mange måter alt for perfekt, med det mener jeg at han alltid sa de riktige tingene og gjorde alt det rette (Han har lest mye om sjekking, jeg har lest alt på bloggen deres flere ganger og han hadde nok vært en stjerneelev hos dere, han hadde dog ikke hørt om bloggen deres før jeg introduserte han for den). Jeg følte at det bare var et spill og var veldig usikker på han, veldig på grunn av vennene hans som var det eneste jeg kjente til. Jeg lot tvilen komme han til gode og møtte han på byen (dagtid) en dag begge var der, var vel 5 dager etter festen. noen dager etter dette igjen var jeg hos han på vår første date. At han kalte det date var veldig positivt for meg siden jeg var såpass usikker på han, gjorde på en måte at jeg følte det var litt mer seriøst.

Han viste også veldig mye interesse veldig tidlig noe som også gjorde at jeg faktisk turte å bli. Han gjorde altså to store feil [i følge artikkelen til Andreas, red. anm], men om han ikke hadde gjort det hadde vi nok ikke vært sammen den dag i dag. Nå er det helt klart stor forskjell på det at jeg faktisk likte han fra før da. Om det hadde vært gutt jeg var litt, tja ok fyr- får se, holdning til, så hadde jeg nok blitt skremt av det han gjorde. Det jeg egentlig prøver å få frem er at det ikke alltid er helt svart og hvitt. 

(Om han hadde kalt det date fra eller til hadde så klart ikke endret noe, men for meg var det hvert fall positivt. At han viste interesse raskt og mye var også veldig positivt.)"***

Til deg som har skrevet inn: tusen takk for at du gjorde det, kommentaren din kommer til å bli lærerik for mange av leserne våre. Og ikke minst; lykke til med kjæresten din;)

Du kommer litt inn på det på slutten av kommentaren din, men jeg må bare påpeke det allikevel: det at du alt var tiltrukket av gutten er alfa og omega her. Vi skriver om akkurat dette fenomenet i denne artikkelen!

For å oppsummere det som står i den: dersom en jente alt er tiltrukket av en gutt (slik du var ift. gutten du beskriver) er det både viktig å nødvendig at han viser henne at han liker henne tilbake ved komplimenter, ivitasjon til date osv. Tiltrekningen er alt i boks, men det er ikke nok: jenta trenger at gutten viser at han liker henne tilbake og at hun kan stole på ham før hun vil la det bli noe mellom dem. For mange gutter er problemet imidlertid at de ikke gjør de riktige tingene for å bli oppfattet som tiltrekkende.

Disse guttene, som aldri har lært å skape tiltrekning og som ikke er flinke til å bli oppfattet som gutter med "høy verdi" tror allikeverl ofte at veien til en jentes hjerte går via blomsterbutikken og en dyr middagsdate. Mye av årsaken er at de har hørt råd fra jenter hvor jenta imidlertid har gitt rådet utifra en stilltiende forutsetning om at det dreier seg om en gutt hun alt er tiltrukket av. Det de isteden trenger å gjøre er å lære seg hva gutter som kjæresten din gjør; hvordan de fører seg, står og går, hvordan de er, hvordan de kler seg og hvordan de interagerer med jenter. Når man har DET i boks er det på tide å komme med romantikken... "han der som jeg trodde var skikkelig player og hadde masse jenter, han som alle sa jeg måtte passe meg for, men som viste seg å være en utrolig god og søt gutt innerst inne"... se, DA er vi inne på noe!


- Sondre (god og søt)

1 kommentar:

  1. Håper virkelig ikke dere tar for lett på rekruteringer.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...