tirsdag 6. september 2011

Bad boys..- Andy

7 kommentarer:

 1. Sylskarp observasjonshumor som setter fingeren på spikeren!

  SvarSlett
 2. umulig å lese de nederste rutene,haha!

  SvarSlett
 3. Ah..elsker at man blir blindet av sine egne frustrasjoner, og man må rasjonalisere ved å ta i bruk forsvarsmekanismer, fordi, det er jo i BUNN og GRUNN ikke DEG det er noe galt med, men ALLE ANDRE, og vi kan jo selvfølgelig ikke unnlate verden, den er jo super duper fucked!

  Digger stripa :)

  SvarSlett
 4. Trykk på bilde så blir det større vet du (:

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Hehe, enig at dette forløpet, eller ihvertfall opplevelsen av at det er slik, er noe som går igjen... men tenk over det, hvis man mener dette er virkeligheten, så tar man utgangspunkt i:

  o at en gutt som opplever at jenta han er forelska i er hypp på en annen fyr er istand til å objektivt vurdere om vedkommende fyr er drittsekk eller ikke

  o at en jente som har blitt dumpa er objektiv nok til å vurdere karen som dumpa henne

  Poenget mitt er at begge disse to har rimelig sterke personlige motivasjoner som tenderer til å farge synte på denne karen i retning drittsekk.

  Det er et interessant tema å diskutere, spesielt for de som har vært på begge sider... tidligere vært han med t-skjorta, men så blitt han med solbrillene. Og plutselig opplever man at jenta man holder på med har kompiser som egentlig er forelska i henne og som gjør sitt beste for å badmouthe en... hvis man så kommer frem til at dette forholdet ikke funker, så blir man lett man drittsekk i jentas øyne (skal vanskelig gjøre å IKKE bli dritsekk i øynene til en jente man har slått opp med, right?) og kompisen får bekreftet alt han gikk rundt og sa.

  Er alltid flere sider av en sak, det er det som er så gøy med mennesker!:)

  SvarSlett
 7. Men du er veldig flink til å tegne, Andy!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...