tirsdag 20. september 2011

Det finnes mange jenter som sjeldent drar på byen.

-    Hva er klokka?

Jeg ser hun blir stressa. Sjekker feil arm, men finner til slutt klokka der den alltid er, på venstrearmen.

-    Halv ni.
-    Ah okey, vet du om trikken fortsatt går når vi er framme?
-    Jeg aner ikke, men jeg tror det.
-    Hehe, jeg kan jo høre på dialekten din at du ikke er herifra. Hvor kommer du fra egentlig?

Jeg hater å dra ut for aktivt å sjekke på dagtid. Der er bare noe med det som er skikkelig feil. Å være sosial med de jeg tilfeldig kommer i kontakt med derimot, er noe helt annet.


Det starter som regel med at jeg spør en tilfeldig person rundt meg om et spørsmål jeg lurer på. Om det er en mann eller dame er helt tilfeldig. Dersom det er noe ved personen som på en eller annen møte gjør meg interessert, kan jeg gjerne finne på å spørre om dette, så lenge jeg har tid da.

Det er min måte å møte nye personer på dagtid. Andre har andre framgangsmåter, og det er helt greit.

Hvordan møter du folk på dagtid?

- Andy

2 kommentarer:

 1. Slik som deg, så liker jeg i å komme i kontakt med folk "naturlig"/"tilfeldig".
  Og hvis det er noe med dem som virker interessant/interesserer meg så prøver jeg å fortsette samtalen.
  Men om samtalen dabber ut, og jeg står for 90% av pratinga, så dropper jeg det.

  Om jeg er i butikker o.l f.eks Kiwi og ser ei søt jente så liker jeg å ta det litt situasjonelt:
  "Har du smakt denne før?" (Om sjokolade/godterier etc).

  SvarSlett
 2. Ville bare takke deg, ikke bare fordi det fine innlegget, men ganske mye mer fordi min bestefar er nesten utvinne fra kirurgi, og han har nesten ingenting å gjøre, men bor på sengen hele dagen, har hans beste kilde til underholdning vært denne bloggen, og jeg føler dette er noe bra for ham og hans utvinning.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...