tirsdag 21. mai 2013

Hvorfor har jeg så store problemer med å utvikle følelser for jenter?


Lars og jeg har akkurat gjort verden litt lettere å forholde seg til for jenter. Som kommentarfeltene på jentebloggen vår og innboksene på mailene våre viser så er gutteproblematikk faktisk en stor del av jenters hverdag.

Hvorfor svarer han ikke? Hva betyr det når han sier han føler seg fanget? Er det i det hele tatt håp når han sier han ønsker å ta ting sakte? Hvor sakte er for sakte? Er vi sammen når vi møtes ofte og han kysser meg foran kompisene sine? Hva er det egentlig gutter liker? Hvordan sjekker man opp en gutt? Hvorfor har han så store problemer med å ta det neste steget? Føler han at jeg maser hvis jeg tar initiativ til å møtes?

...And the list goes on...

MEN! Lars og jeg har altså over 22 mp3er gitt jentene svar på det de har grublet på siden tidenes morgen: Hva er det som gjør at gutter utvikler følelser for jenter? For det er åpenbart at det ikke bare handler om det rent fysiske.

At du synes hun er fysisk tiltrekkende er en forutsetning for at du skal ha lyst på henne i det hele tatt, men for at du skal ønske å SATSE på henne er hun nødt til å trigge noen litt kompliserte følelser i mellomgulvet ditt. Altså et godt stykke OVER beltestedet. Du må rett og slett få det vi kaller EMOSJONELL tiltrekning.

Vi har coachet menn i å møte kvinner siden 2006, og vi begynte etterhvert å se noen klare mønstre i hvordan menn utviklet følelser for kvinner. Vi gjorde derfor et tonn av research i både faglitteratur, selvhjelpslitteratur, vår egen og andres erfaring og holdt en haug med intervjuer. Resultatet av den researchen resulterte i et eget kurs, og erfaringen vi har hatt med å holde kurset har igjen resultert i at vi nå har komprimert ned det aller viktigste til litt over en time med hardpakket informasjon om hva som foregår på innsiden av hodet til oss menn når vi møter noen vi liker.

Det er ikke sikkert jentene vil like alt de lærer, vi holder nemlig ingenting igjen. Men for å være helt ærlig tror jeg mye vil være veldig oppklarende og på mange måter en lettelse å vite, fordi det er ting det går an å forholde seg til, i motsetning til abstrakte ting som "Jeg trenger å finne ut hva jeg vil", "Jeg trives ikke i forhold", "Kan vi ikke bare fortsette sånn vi har det?", eller i verste fall at man lukker seg helt og nekter å prate om det.

Jeg vet du har en venninne som trenger å lære disse tingene. Du kan jo eventuelt være kompis og sende henne et anonymt tips?

Eller kanskje du rett og slett er litt over gjennomsnittlig interessert i hva som foregår på innsiden av ditt eget hode og har lyst til å sjekke det ut for din egen del? Uansett finner du Fra Flørt Til Fantastisk Forhold klart til nedlasting her.

En smakebit finner du her.

-Andreas (komplisert)

1 kommentar:

  1. Kult! Tipper det er ganske mange fler enn vi tror som trenger dette. Gleder meg til å høre gjennom hele :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...