lørdag 25. mai 2013

Skal du ut i dag?


Hei.

I dag har jeg tenkt til å skrive et inlegg direkte til deg.Du som egentlig har lyst til å bli superflink med jenter, men som tviler litt på om du kan klare det.Til deg som gav opp halveisTil deg som har kjempelyst til å ha verdens beste kjæreste, men som tenker "er det egentlig så viktig det her med sjekking?" med en gang du må gjøre noe skummelt.Du som sitter inne på fredagskvelden fordi ingen blir med deg ut.Du som drikker deg full før du tør å snakke med jenter, når du EGENTLIG vet at du burde være edru.Denne er til deg som har vært på bootcamp, men som ikke har "hatt tid til å dra ut så mye." Til deg som lovet deg selv at du skulle bli flink med jenter, men bare drar ut et par ganger i måneden. Tro meg, hvis jeg klarte det, hvis resten av gutta her klarte det, så klarer DU det også.

Hvem skal ut i dag?

-  Alex

4 kommentarer:

 1. kun ett ord; takk!!

  SvarSlett
 2. Et spørsmål til GV:

  Man ser jo jenter som eksponerer seg selv gjennom Facebook, Instagram, blogger (ulrikkelund f.eks) med mange bilder (oftest bare gode vinkler) - hva er psykologien bak dette?

  Førsteinntrykket mitt er at de vil ha oppmerksomhet, og ja, jeg blir litt misunnelig på at de får oppmerksomhet på den måten, men samtidig vil jeg veldig gjerne vite åssen jeg, som gutt, kan få den oppmerksomheten uten at det blir åpenlyst.

  For jenter har jeg inntrykk av at bare med et enkelt bilde der de smiler får de mange "likes", mens for gutter er dette litt mere sammensatt.

  Er dette jenter som tester andre venninner for å se om de følger med på en? At de holder hverandre på tå hev ved å kle seg i nye outfits, fortelle om reiser osv?
  Jeg er litt forviten om psykologien bak dette, så jeg håper noen kan hjelpe meg med dette..

  Jeg er sjenert i skrivende stund, selv om jeg var mere utadvendt før jeg var 14 år. Derfor har jeg ikke så mange bilder av meg selv på FB, og jeg liker ikke når andre merker meg med bilder de har tatt av meg, for de blir som regel...eh..ikke kledelig siden jeg har runde kinn pga. overvekt og sånt..

  Jeg vil gjerne kunne lære å ta egne bilder som viser meg i en mer kledelig vinkel, så
  er det noen steder/blogger der jeg kan se på inspirerende bilder/lese veiledning hvor jeg muligens kan få hjelp?

  SvarSlett
 3. Hiver meg på siste kommentaren her, hadde vært interessant å vite litt rundt psykologien til jenters trang til å få oppmerksomhet, noe som har blitt spesielt synlig på facebook. Har venninner som bytter profilbilde daglig for å mette egoet sitt

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...