fredag 31. mai 2013

Podcast: Fungerer Peacocking?Hvordan begynne med sjekking igjen etter et brudd? Hvordan sjekke opp noen som har mistet følelsene hun hadde for deg? Hva er innergame? Fungerer Peacocking som sjekketriks? Hva er poenget med kromkaker?

Det er klart for sesongpremiére på Podcast-suksessen vår, 0330 Sjekkeskolen. Sondre, Alex og Egil har vært i studio for å gi dere svar på alt dere har lurt på.


Hvis du har iPhone/iPod/iPad, eller iTunes installert på datamaskinen din kan du abonnere, og da blir nye episoder automatisk lastet ned. Det kan du gjøre ved å trykke på denne linken.

Hvis du har Android-telefon kan du høre på oss (eller laste ned programmet som mp3) herfra, eller du kan du benytte denne RSS-feeden.

-0330

PS: Rate oss gjerne på iTunes hvis du liker oss og kom gjerne med feedback, ros og smisk i kommentarfeltet! 

9 kommentarer:

 1. Hvor blir det av favorittspalten min; "Anders anmelder"? Er dere helt ferdige med den? :(

  SvarSlett
 2. Vi lover å ta den med neste gang, da skal Anders forhåpentligvis joine:) Har noen andre nye spalter det blir premiere på etterhvert også.

  SvarSlett
 3. Heisann! Tusen takk for en fin blogg!

  Har et spørsmål jeg håper dere kan besvare, enten på neste podcast eller skriftlig :)

  Det jeg lurer på, er hvordan man kan gjenoppta kontakt med jenter. Nå tenker jeg ikke på tilfeldige jenter man har møtt på fest eller byen, men bekjentskaper fra f.eks jobb eller skole, men som man ikke har jevnlig kontakt med lenger.

  Virker unaturlig å ringe eller sende melding til en man ikke har møtt på lenge, og aldri stått veldig nær.

  Er Facebook et bedre alternativ? Finnes det en naturlig måte å gjenopprette kontakt, uten at det blir kleint eller rart? Skjønner at det vil variere litt utifra hvilken relasjon man har/hadde til personen, men tenker mer generelt. Har hendt at jeg i ettertid har tenkt at søren, hvorfor ble jeg aldri bedre kjent med henne?

  Har dere noen erfaringer, tips eller ideer? :)

  SvarSlett
 4. Dere hadde ikke med det kuleste i podcasten. Dere glemte de to kuleste karakterene, nemlig Alfa-Tom og Superstud xD

  ... dem er dypt savnet :(

  SvarSlett
  Svar
  1. De døde under debatten i siste episode av sesong en (s01e15). Men hvis det dukker opp facebookgrupper med underskriftskampanjer for å få de tilbake så kan vi jo se på saken...

   Slett
 5. hehe det skal vi nok få til :)

  SvarSlett
 6. ANDERS MÅ JO ANMELDE!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...