mandag 27. mai 2013

Oppskrift på hvordan du lager den ultimate nettdating-profilenPrøvd nettdating? Opplevde du det samme som meg, nemlig at jentene stort sett ikke svarte på meldinger?

La meg fortelle om Sondre. Sondre er en sånn type som ikke klarer å gjøre ting halvveis. I hodet hans finnes det ingen gradvis volumbryter som går fra 0-100% som hos oss andre. Det finnes bare en knapp, turbo-knappen.

Når Sondre prøvde nettdating for første gang tror jeg noe må ha skjedd. Nøyaktig hva som skjedde vet jeg ikke, men noe alvorlig må ha utløst den vanvittige besettelsen Sondre fikk om å "knekke koden" til nettdating. Der normale mennesker hadde prøvd seg frem med litt forskjellige bilder, litt forskjellige profiltekster, litt forskjellige meldinger til jentene - der bestemte Sondre seg i stedet for å virkelig forske. Han opprettet haugevis av profiler, han tok tusenvis (ja, tusenvis) av bilder, han arrangerte intervjuer med jenter, han fikk jenter til å gå inn på profiler og beskrive i detalj hvordan de tenkte, og han samlet sammen profiltekster som jenter var enige om at var superbra for å finne likhetstrekk.

Resultatet var at Sondre bygget seg den mest effektive nettdatingprofilen verden har sett. Jeg husker fremdeles første gangen Sondre stolt viste frem Sukker-profilen sin. Det vil si; innboksen. Superhotte jenter sendte HAN første melding og spurte i FØRSTE melding om han ville møte de. Normalt ville jeg blitt skeptisk til om dette virkelig var ekte jenter, men innboksen hans var proppfull av dem.

"Se på denne!" sa han ivrig og klikket seg inn på en melding. Et platinablondt bombeskall spurte i første melding om han ville komme hjem til henne og se film. "Nuts!" utbrøt jeg.

Og vet du hva som er enda sjukere?

Vi har sluppet boka til Sondre: "Perfekt Profil - Oppskrift på hvordan du lager den ultimate nettdatingprofilen". Det betyr at du kan lære metoden til Sondre rett fra kilden. Du slipper å forske på egenhånd, du kan rett og slett få fasiten på hvordan du lager den ultimate nettdating-profilen.

Kjøp den her: www.perfektprofil.no

8 kommentarer:

 1. Konge at dere kommer med denne boka, men i hvor stor grad kan denne kompensere for Perfekt Profil "kurset"? Består innholdet bare av artiklene skrevet her på bloggen av Sondre eller får vi med eksempler på profiltekster, og hvordan ta perfekte bilder(med bildeeksempler)osv?
  Hva blir prisen?

  SvarSlett
  Svar
  1. Innholdet er 100% nytt og ting som ikke er publisert tidligere hverken på bloggen eller andre steder.

   Det er eksempler på profiltekster, og enkelte illustrasjonsbilder, samtidig som fokuset er på å lære deg prosessen for hvordan du lager den ultimate profilen for akkurat deg, og prinsippene for tiltrekning på nett. Nettprofiler er ikke en "one size fits all"-greie. Man må velge litt forskjellig strategi ut fra hvilket utgangspunkt man har.

   Slett
 2. Når kommer neste podcast?

  SvarSlett
 3. Sikker på at dere ikke smører litt tykt på da? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Å neida du. Sjekk reviewene på perfektprofil.no eller spør folk på forumet vårt: godevibber.no/forum som har fått hjelp av Sondre til å lage profil om hva slags resultater de får :)

   Det er ikke uvanlig at man blir nedrent av jenter som sender førstemelding og ønsker å møtes relativt kjapt.

   Slett
 4. Andreas, Andreas, du er meg en fin en:)

  Her er min egen og litt mer nøkterne beskrivelse: jeg har brukt et år på boka og den er 112 sider/20 kapitler lang. Den tar for seg kommunikasjon og dater i tillegg til det å lage profil. Det er mange figurer og illustrasjoner, samt eksempler på profiltekster og beskrivelse av hvordan man tar bilder. Jeg har forsøkt å få med den kunnskapen man trenger, samt fremstille den på en praktisk måte slik at man sitter igjen med en konkret strategi for hva man bør gjøre for å få bedre resultater. Jeg har også forsøkt å gi innblikk i årsakene til at jeg anbefaler de tingene jeg anbefaler på en ryddig måte, bla.a. ved å gjengi intervjuer jeg har gjort med jenter.

  Det pedagogiske har kanskje vært den største utfordringen. Mange vil nok jeg skal gi dem en kjapp og magisk løsning som funker for alle, type "fortell meg akkurat hvordan et bra bilde bør være!" (sånne mailer får jeg ihvertfall mange av) Det kommer man aldri til å kunne få; et "riktig" bilde av meg er ikke nødvendigvis et "riktig" bilde av deg, det finnes ikke noe fasitsvar som gjelder alle. Det finnes konkrete ting som går igjen for alle og det finnes faktorer som er forskjellige fra person til person. Når jeg tar bilder av folk bruker jeg mange sessions på det, og den første er hovedsaklig for å eksperimentere slik at jeg kan finne ut hvordan ansiktet og kroppen funker på kamera. Så, etter å ha prøvd meg frem og analysert, kan jeg svare på hvordan et optimalt bilde av denne personen burde være. Hadde jeg så f.eks. lagt ut dette bildet av denne personen på bloggen som et eksempel på et optimalt bilde hadde imidlertid resultatet blitt at leserne forsøkte å kopiere bildet for seg selv, hvilket ikke vil gi det samme resultatet ettersom deres ansikter, mimikk og kroppstype er annerledes. Den pedagogiske utfordringen har nok vært å rette fokus mot hvordan man skal analysere sitt eget ansikt og å få frem hvorfor dette er den riktige måten å gå frem på.

  Det skal bli mulig å laste ned de to første kapitlene gratis slik at man kan kikke i dem og sjekke hva man synes btw.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...