tirsdag 28. februar 2012

Gode Vibber lanserer Coaching!"Å være dømt til å misslykkes" er et begrep som mange bruker. Enten om seg selv eller om et prosjekt. Som regel brukes det for å beskrive at omgivelsene er satt opp mot en, at uansett hvor mye man forsøker så er nederlaget allerede bestemt på forhånd, utenfor egen kontroll.

Men vent nå litt. Hvorfor bruker man ikke uttrykket andre veien? Hvorfor snakker man ikke om "å være dømt til å lykkes"? Hva om omgivelsene dine var satt opp sånn at du ikke KUNNE feile? Det er jeg nemlig litt tilhenger av. Tidligere på bloggen har jeg skrevet om hvorfor jeg synes viljestyrke er litt overvurdert, og hvor viktig det er å sette opp rutiner og vaner som garanterer deg at du faktisk gjennomfører det du har tenkt til og ønsker å gjøre.

Hva om du og jeg tok en kaffe sammen, satte oss ned en gang for alle og så på livet ditt med lupe og argusøyne... Tenk om vi kartla de svakhetene som var lettest og raskest å fikse på, og tenk om vi fant ut hva du allerede er god på og bør spille på. Tenk om vi kom frem til helt drøye og hårete målsettinger som motiverte deg så kraftig at du hver kveld når du legger deg ikke klarer å vente med å stå opp dagen etter fordi hver dag utgjør enda et skritt i retningen mot målet. Og tenk om du aldri trengte å føle at du var alene om å gå veien mot målet, fordi du hadde en coach som fulgte deg opp ukentlig, enten ansikt til ansikt eller over telefon. Tenk om coachen din allerede hadde gått den samme løypa før deg og kunne advare deg mot blindveier, tipse om snarveier og gi deg pep-talk og en dytt i riktig retning de gangene du har mest lyst til å gi opp. Ville ikke det være å være dømt til å lykkes?


Alle vi gutta på bloggen har årelang erfaring med sjekking, dating og selvutvikling, samtidig som vi også har erfaring innen felter som kognitiv adferdsterapi og NLP. Sammen har vi utdannelse i alt fra pedagogikk, psykologi, rådgivning, mekling, konflikthåndtering, organisasjonspsykologi, kognitiv adferdsterapi, salg og ledelse. Gjennom vår side www.sjekkeskolen.no tilbyr vi deg å skreddersy et opplegg over enten 3, 5, 7 eller 12 måneder, hvor DU og dine behov er 100% vårt fokus. Vi er aldri fornøyd med gjennomsnittlighet, vårt mål er at du skal være like fornøyd som de som har skrevet om oss her.

Hvis du føler deg overklar for å snu rundt på livet ditt, så sjekk ut den splitter nye siden vår: www.sjekkeskolen.no. Første time koster 125,- og er helt uforpliktende. Spørsmål kan stilles til post@godevibber.no

-Andreas

14 kommentarer:

 1. Høres jo ut som et kjempebra tiltak!Velger man selv hvem man får som coach?

  SvarSlett
 2. Høres jo ut som et kjempebra tiltak!Velger man selv hvem man får som coach?

  SvarSlett
 3. Hva koster det videre, etter første samtale?

  SvarSlett
 4. Er det sjekking, eller et hvilket som helst mål?

  SvarSlett
 5. @Anonym 12:38: Ja, man velger selv. Man kan også bytte på hvem man blir coachet av underveis etter hvilke behov man har.

  SvarSlett
 6. @Anonym 04:24: Det kommer litt an på hvilken løsning man kommer frem til. I utgangspunktet trenger det ikke å bli så dyrt ettersom man gjør mesteparten av jobben selv på egenhånd. Man betaler bare for tiden man bruker sammen med coachen. Vi jobber med å lage ferdige løsninger man kan velge. Prisene på disse vil bli lagt ut på siden.

  SvarSlett
 7. @Anonym 04:57: I utgangspunktet kan man bruke en coach til hva som helst. Vi har kompetanse på veldig mye forskjellig, slik at vi kan jobbe med måloppnåelse innen det meste. Samtidig er det sjekking og dating vi er virkelig gode til å lære bort, så det blir nok fort et stort fokus ja :)

  SvarSlett
 8. Dette er noe jeg vurderer sterk å melde meg på etterhvert! Foregår første møte i "lukket" lokale (altså ikke cafe eller noe sånt)? For en med litt sosial angst er det litt ukomfortabelt å snakke ut om alle sine problemer i folksomme områder...

  SvarSlett
 9. @Anonym 11:03: Det bestemmer du selv. Som regel møtes vi på en cafe med få folk og langt mellom bordene slik at det ikke er noe problem. Men hvis du ønsker å ta det et sted uten noen andre rundt så går det helt fint.

  SvarSlett
 10. Betalte gjennom Pay-Pal for veiledende coaching-time tidligere i dag, så jeg regner med at jeg hører fra dere snart? :)

  Emil

  SvarSlett
 11. @Emil: Jepp. Vi ses :)

  SvarSlett
 12. Du skriver veldig veldig bra! Keep it up!:-)

  SvarSlett
 13. Dere hevder å ha "årelang erfaring" innen kognitiv atferdsterapi. Høres veldig ut som bullshit, men jeg biter på. Hvordan brukes denne kunnskapen? Retningen dreier seg jo hovedsakelig om lidelser.

  Psykologstudent

  SvarSlett
  Svar
  1. To av oss gutta på bloggen har utdanning innen psykologi og relevant arbeidserfaring. Kognitiv adferdsterapi bruker vi først og fremst i forbindelse med gutter som synes det er skummelt å være sosial, og som sliter med å tørre å gå bort til jenter på byen.

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...