onsdag 8. februar 2012

Kan søthet konkurrere med kompetanse?


En kamerat gjorde meg obs på denne siden for en stund siden, og jeg syntes den illustrerer veldig fint hva som skjer når kvinner begir seg ut på det som tradisjonelt sett har vært noe menn gjør.
Jeg føler at dette vekker et veldig viktig samfunnsspørsmål; ER KVINNER DÅRLIGERE ENN MENN til å lage lydeffekter, og er det på sin plass at de gjør det? Vil grad av "søthet" likevel oppveie for mangel av kompetanse?

Her er min personlige favoritt og representant for kvinnenes forsvar i saken, hovedsakelig pga at hun blir så flau helt på slutten:
Om dere fortsatt sliter med å gjøre opp en endelig mening kan kanskje denne videoen avgjørende debatten, men jeg må innrømme at jeg fortsatt føler meg splittet i saken.

- Lars (liker litt useriøse innlegg med hint av politisk relevanse)

7 kommentarer:

 1. wtf? For et tema :) for å være grei så klasker jeg like gjerne fasiten i bordet med en gang. Menn er OVERLEGENT bedre på lydeffekter enn jenter. Ferdig snakka. Beklager.

  SvarSlett
 2. Det er helt klart at menn er bedre på det, det er bare å se på hvor mange kvinnelige komikere som har sketsjer med lydeffekter vs menn som har det.

  Pablo Fransisco er nok en av de beste,
  http://www.youtube.com/watch?v=vxcARnI_eK0

  Uansett, søthet veier helt klart opp for det :)

  SvarSlett
 3. Siste linken made my day! Hahaha

  Forøvrig enig med anonym 02:52. MEN, det finnes også gutter som er totalt rævva på å lage lydeffekter! (ikke meg selvfølgelig ;)

  SvarSlett
 4. Hvor blir det av podcasten ?

  SvarSlett
 5. Det ultimate innenfor menneskelige lydeffekter:

  http://www.youtube.com/watch?v=wELZvVwBlZU

  SvarSlett
 6. Der er jeg et unikt unntak! Jeg er rå på lyd-effekter og stemmer, fordi jeg vokste opp med to gale storebrødre. Får veldig mye moro ut av det og ikke minst morsomme reaksjoner ;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...