torsdag 23. februar 2012

Hvorfor glemmer jenter igjen ting etter at de har overnattet??

Dette er noe jeg både har erfart og hørt flere gutter snakker om. At jenter ofte glemmer/legger igjen ting igjen etter at de har vært på besøk.Så høye på oss selv som vi gutter ofte er, tenker vi ofte at jentene gjør dette for å forsikre seg om at de hører fra oss igjen. Nærmest en unnskyldning for at vi skal ringe og foreslå å møtes igjen for å gi tilbake det de har glemt. Man kan jo tenke at dette er sleipt eller søtt, litt ettersom. En annen forklaring er at de ønsker å merke sitt territorium, og dermed sprer eiendeler sakte men sikkert rundt. Og før du vet ordet av det så har hun flyttet inn. Den siste forklaringen virker dog for meg noe mer suspekt. Men allikevel er det et fenomen som gutter lurer på. Eller er det kun tilfeldigheter som spiller inn og at vi kanskje bare er litt innbilske?

Uansett jeg kan forestille meg to senarioer:

Scenario 1: Tenk deg at du våkner frisk og utvilt. Du strekker deg og kjenner det myke og deilige sengetøyet, som lukter nyvasket og friskt. Du merker at du drakk litt kvelden før men ikke mye, du husker at det var en bra kveld. Du har ikke den fyllesyke smaken i munnen, "stemmer det, jeg pusset jo tennene", flaks at han hadde en ekstra tannbørste. Du snur deg, ved siden av deg ser du en kjekk mann som sover fredfylt. Du snur deg og strekker deg etter et glass vann som er satt klart til deg. Du tenker på hva jeg kan legge igjen, samtidig som det ikke koster meg en formue å miste, men som allikevel ser dyrt nok ut til at han ringer meg. Jaha, jeg legger igjen de billige "diamantøredobbene" fra H&M.


Scenario 2: Se for deg at du våkner og kjenner en dundrende hodepine, det er fyllesyken som river i kroppen. Du kjenner at du har skikkelig fylleånde og litt fylleangst. Å herregud jeg er tørst, skulle hatt et glass vann. Du puster rolig inn med nesa for å beholde roen, det er da du merker det. Dette sengetøyet lukter ikke nyvasket. Du ser det ligger en hårete fyr ved siden av deg, uuu. Angsten griper inn og du rasker sammen tingene dine og kommer deg ut i en kjempefart. Utenfor kommer du på det; ååå nei jeg glemte igjen "diamantøredobbene" fra H&M som jeg er så glad i. Samtidig som du håper han har vett til å skjønne at de ikke er ekte og lar være å ringe.


Er det sant at jenter faktisk glemmer igjen ting ofte?
Gjør de det for å treffe deg igjen eller fordi de har hastverk?
Glemmer gutter også igjen ting?
Er det bare tull at jenter glemmer igjen ting med vilje og at vi gutter er innbilske?
Er det å legge noe igjen en god strategi for å sørge for at han tar kontakt igjen?

- Tom (Ser ikke forskjell på dyre og billige øredobber. Og ringer alltid for å gi tilbake ting).

18 kommentarer:

 1. Har selv en tendens til å glemme igjen ting hos folk, og det er helt ærlig ikke noe jeg gjør med vilje. Hadde aldri hatt samvittighet til å glemme igjen noe med vilje. Men er jo digg å komme på at man har glemt noe hvis man liker gutten, siden det gir bedre grunn til å ta kontakt igjen ;)

  SvarSlett
 2. Hmm, jenta jeg holder på med har glemt mobil laderen sin her to ganger nå. Og det er den eneste hun har. HMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

  artig post!

  SvarSlett
 3. Hvem faen er Tom?

  SvarSlett
 4. Hvem faen er du? :-)

  Tom er vår nye bestevenn og kollega.

  SvarSlett
 5. jeg har glemt igjen ting,men aldri med vilje,har heldigvis bare vaert smaating som en(falsk)ring og en annen gang var det en maskara.sikkert noen jenter som legger igjen ting med vilje,men herregud jeg har lagt igjen 1000 ting hos forskjellige venniner,alt fra ladere til t skjorter...saa nei,dere er nok en smule innbilske,hehe.

  SvarSlett
 6. Alfa-Tom!! Du lever! Jeg er lettet på vegne av alle kvinner i universet.

  SvarSlett
 7. Du glemmer ikke å ta på deg typ: truser, strømpebukse, extensions, hårbøyler, blazer(!) og sko.

  Øredobber er nesten en ærlig sak. Har vært borti jenter som har forsynt seg, og tatt med gensere de ikke eide.

  Dette er ikke random.

  No way.

  SvarSlett
 8. btw Tom.

  Ha sømmeligheten til å signere med alpha-Tom og ikke bare Tom.

  Give me a break! :-D

  SvarSlett
 9. Jeg er litt glemsom av meg. Eneste gangen jeg har lat igjen noe med vilje, er personer jeg har datet seriøst. Men da har han å lagkt igjen ting hos meg, som en t-shorte. glemmer stadig ting hos venner, pleier ikke gjøre det med vilje.

  SvarSlett
 10. Glemmer ofte igjen ting som øredobber og spenner f eks.. Og det kommer jeg gjerne på når jeg er vel hjemme eller på vei hjem og det er uaktuelt og snu! Så lite utspekulert fra min side, selvom det spesielt ved en anledning har leda til opptil flere besøk hvor jeg skulle "hente øredobbene" og glemte de hver gang grunnet annet fokus ;)

  SvarSlett
 11. Hei Tom :)

  En gang så glemte jeg:
  - en genser
  - et par øredobber
  -2 stk ringer
  -2 stk armbånd
  -et halskjede
  hos samme fyr på samme kveld! Så noen ganger er det faktisk fordi man har glemt seg, og ikke nødvendigvis kun fordi man vil møte ham igjen.

  Hva er greia med at gutter låner vekk t-skjorta si? Er DET også bare fordi de vil treffe deg igjen? ;)

  Does it ever work?

  SvarSlett
 12. Har aldri hørt om noen jenter som glemmer igjen ting med vilje. Tror nok det heller er det faktum at jenter har mye ting (øredobber, spenner, sminke osv) med seg ut på byen som lett kan glemmes igjen etter en het natt med en random fyr. Selv glemmer jeg nesten alltid noe, eller så hender det at jeg faktisk ikke finner feks trusa eller et annet klesplagg og derfor tenker "Jaja, litt svinn får man regne med". Men mulig det er underbevisstheten som får oss til å glemme igjen? Hmmm...

  SvarSlett
 13. Er 22 år gammel mann, har aldri hatt kjæreste/kysset en jente før :( Ser ganske bra ut og trener mye, så jentene kommer av og til løpende etter meg, men ila 3 minutter med prating har både jeg og jenta begynt å gjespe av kjedsomhet eller så har jeg på en eller annen syk måte subkommunisert at jeg er en underdanig taper med lav "selvtillit" eller liknende...
  Burde jeg drepe meg selv?

  Hilsen ekstremt frustrert mann

  SvarSlett
 14. Hva har dere best erfaringer med å gjøre når dere drar dama med dere hjem? Går dere rett på, eller snakker dere / tuller / fjaser / viser henne rundt i leiligheten en stund før dere hopper rett på høydepunktet? Har mistet et par damer ved sistnevnte metode, men så vet jeg ikke om det er fordi jeg brukte den (langsomme) metoden eller om det var noe annet som lå bak. På forhånd takk for svar :-)

  SvarSlett
 15. Egoet mitt takler ikke å være en hårete ekkel gris, så de glemmer ting med vilje siden jeg er så kjekk.

  SvarSlett
 16. Alpha-Tom: Du lurer ingen;)

  SvarSlett
 17. @Ananas

  Det er fordi jenter er så pene når de har på seg t-skjortene våre :)

  SvarSlett
 18. Hehe, jeg glemmer ting hele tiden, overalt. Når jeg glemmer hos gutter, blir jeg kjempeflau, for det ante meg at dere tenker det dere tydeligvis tenker;)
  Men jeg vil jo ikke ha mer kontakt pga praktiske årsaker. Skal han ringe, så må det være fordi han har dødslyst til å treffe meg igjen.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...