søndag 25. mars 2012

IngridEksepsjonelt sexy. Jeg har ikke noe valg. Selv om hun går nedover gata med en annen gutt.

Denne gangen var klokka faktisk 03:30, og jeg var egentlig på vei hjem. Alene.

Men noen meter ved siden av meg går ei jente på rundt 20 år sammen med en blond bolegutt. I utgangspunktet ikke et godt utgangspunkt. Men jeg hadde som sagt ikke noe valg. Hun var HEIT.

My spidersense is tingling: De er ikke sammen. Jeg kunne merke at hun ikke kjente gutten fra før, at han forsøkte å sjekke henne opp, og at han var sekunder fra å feile. Et lite sideblikk bekreftet at hun ikke var imponert. Den lille åpningen jeg trengte. Øynene våre møttes og hun sendte meg et telepatisk "Redd meg".

"Hey, hun er kjæresten MIN" sa jeg og tok tak rundt henne. Hun lo. Gutten lo ikke.

"Hvorfor svarer du ikke når jeg ringer? Jeg blir jo urolig!" fortsatte jeg. Hun lo fremdeles.

"Jeg har glemt nummeret ditt" tullet hun tilbake. "Og jeg har glemt hva du heter" parerte jeg. "Ingrid" smilte hun.

"Vi ser hverandre alt for sjeldent. Jeg er faktisk ikke sikker på om dette kan funke lenger. Jeg trenger nærhet", sa jeg oppriktig bekymret. Hun tok tak rundt meg. "Vi kan forsøke å jobbe med det?"

-Andreas

22 kommentarer:

 1. Fantastisk, EPIC!
  Jeg finner ikke ord....

  SvarSlett
 2. Haha! Denne var knallbra!! :)

  SvarSlett
 3. Hvordan ser man om jenter trenger å reddes? Er det noe spesielt man kan se etter som fks at de er mer opptatt av mobilen enn gutten (dårlig eksempel)?

  Bra innlegg btw!

  SvarSlett
 4. Vakkert!

  Big risks, Big rewards!

  SvarSlett
 5. Jeg skogglo. ^^

  Beste historia og starte dagen med.

  SvarSlett
 6. En ting er sikkert...det kreves god observasjon :)

  SvarSlett
 7. Herlig historie! Nesten så det frister å finne en blond bolegutt å gå ved siden av, bare for å kunne bli redda!

  SvarSlett
 8. @Taz: Telepati. Det står jo i artikkelen;)

  Jeg er litt forsiktig med å ramse opp "tegn" på at hun ikke er interessert i gutten hun står med (ut over det helt åpenbare, som at hun ser skeptisk ut eller står og ser rundt seg etter noen andre hun kan få blikkkontakt med). Det er noe du egentlig får en feeling for etterhvert. Du kan aldri stole HELT på "interessesignaler" jenter sender ut. Det hender at de viser mer eller mindre interesse enn de egentlig har, i et forsøk på å oppnå ett eller annet. For eksempel kan ei jente late som hun er kjempeinteressert i en gutt dersom hun tror han kommer til å kjøpe en drink, eller for å oppmuntre han til å si eller gjøre enda mere teite ting hun kan le av sammen med venninnene sine i etterkant;) Og på den andre siden pleier mange jenter å late som de er mindre interessert enn de egentlig er, enten i et forsøk på å være "hard to get" eller for å teste om gutten er usikker (gir opp lett).

  SvarSlett
 9. Bare jeg som reagerer på at Andreas som 29åring peiler seg inn på 20åringer? Ikke det at jeg synes det er veldig moralsk feil, jeg bare...trodde litt mer om dere gutta i Gode Vibber? :/

  SvarSlett
 10. @Anonym: Episoden skjedde når jeg var 25. Jenta ble for en stund kjæresten min på ordentlig, derfor synes jeg den er verdt å dele.

  Om jeg nå i en alder av 29 skulle falt for en jente på 20 ville jeg egentlig ikke tatt det så tungt heller. Vi ville jo for eksempel vært på omtrent det samme stedet med tanke på tidsperspektiv på barn osv. På noen områder har jeg altså mer til felles med yngre jenter enn jenter på min egen alder, som ofte er veldig klare for å slå seg ned for godt.

  SvarSlett
 11. Mente ikke at det nødvendigvis er galt å gå ned i alder, syns bare 9 år var litt heftig siden man normalt har en rimelig gigantisk utvikling fra man er 20 til man er 30.

  Har hele tiden følt at dere har en mye mer ålreit og likendes tilnærming til sjekke-gamet enn en del andre i det, derfor jeg reagerte hvis dere som drevne 30åringer driver å sikter dere inn på relativt mye mindre erfarne 20åringer.

  Ikke det at en 20åring nødvendigvis blir utnyttet eller lurt, hun kan for guds skyld få minst like mye utav det selv (spesielt når han er mer erfaren).

  Hmmm...kanskje det jeg egentlig reagerer på her er at bildet jeg hadde i hodet av dere var "oppegående og reflekterte", derfor antok jeg av en snodig grunn at dere kanskje heller gikk for jenter som var litt mer på deres nivå. Sikkert 25åringen i meg som ble litt snurt også. Haha, off.Jeg tar selvkritikk på denne! :)

  Syns forresten episoden definitivt var verdt å skrive :)

  SvarSlett
 12. Fin selvinnsikt på slutten der, anonym... plusspoeng, sånt er det ikke mange som er tøffe nok til å innrømme ovenfor seg selv.

  Når man reagerer på sånne ting bør man gå i seg selv og være helt ærlig på hvorfor... ofte vil man finne at årsaken er undebevisste tanker som "å, han ville nok syntes at jeg er for gammel, det sårer meg, derfor blir jeg negativ til det". Gutter gjør sånt hele tiden... mange gutter blir f.eks. til rasistiske rasshøl hvis de ser norske jenter som er sammen med utlendinger, mange østkantgutter hater vestkantgutter og omvendt fordi de en gang har hørt en jente som sa hun likte den andre kategorien.

  Er det EN erfaring jeg har, så er det at de aller fleste har mer enn én type. En som faller for en 20-åring nå kan lett falle for en 30-åring neste gang, og selv om den forrige jenta man datet var asiatisk betyr ikke det at man ikke liker blondiner. Tiltrekkende er tiltrekkende, alder, "type" og hudfarge er mindre relevant.

  SvarSlett
 13. Besteforeldrene mine hadde 19 år mellom dem.
  Alder har ingenting å si, så lenge man "connecter" vil jeg tro :)
  Klart, er den ene under 16 år, er det vel kanskje best å vente *kremt* en del år til før man prøver seg.
  Er godt vi har forskjellig smak og er så ulike som vi er.
  Se for dere en verden der alle var like og måtte finne en som var like gammel, like høy, veide like mye, hadde like mye hår, likte akkurat de samme tingene osv.
  Gud så kjedelig! :o

  SvarSlett
 14. Denne har du skrevet her før, men allikevel fett ;)

  SvarSlett
 15. Husker å lest denne før ja, men men morsom historie :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...