mandag 19. mars 2012

Til helgen er det sjekkekurs for jenter!

Det vil si, det er ikke et rent "sjekkekurs", selv om vi riktignok lærer bort hvordan du som jente kan ta kontakt med menn på riktig måte. Kurset går mye dypere enn det.

Jeg er en av de som mener at menn og kvinner i utgangspunktet er veldig like. Vi sliter stort sett med de samme tingene, tenker stort sett de samme tankene, og begge kjønn tror at det motsatte kjønn er MYE mer selvsikre enn vårt eget (jepp, de fleste gutter tror faktisk at jenter stort sett er kjempeselvsikre). MEN på ett område er vi VELDIG forskjellige: Fordi kroppene våre er laget sånn at det er kvinner som blir gravide så har evolusjonen også gjort det sånn at vi har behov for HELT forskjellige ting i en partner.
Rent evolusjonært er det egentlig litt dårlig butikk for en mann å holde seg til bare en partner. Verdensrekortholderen i antall barn er 867 og ble satt av en marokkansk hersker ved navn Ismail Ibn Sharif. Den rekorden hadde han neppe satt dersom han hadde holdt seg til kun en partner. Betyr det at alle menn går rundt og har lyst på flere sexpartnere absolutt hele tiden? Uansett hvor lykkelig han er med EN jente? 

Vel.. Ja. Driften vil alltid være der. Men han vil samtidig ha muligheten til å VELGE om han vil handle på den driften eller ikke. Og heldigvis har menn også en sterk drift om å finne EN jente som er så bra at han kan lene seg tilbake og tenke at "Yes! Jeg klarte det. Jeg har klart å få en så bra jente i livet mitt. Nå trenger jeg ikke andre". Et nøkkelord her er at han faktisk føler at han måtte jobbe litt for å få henne. Vi menn verdsetter nemlig ting vi føler vi har jobbet for å få mye høyere enn ting vi har fått lett. Vi liker også å føle at det er VI som tar initiativet til noe mer. Å "pushe" en mann inn i et forhold er noe av det dummeste du kan gjøre, og er DØMT til å dytte han ENDA LENGER fra deg.

Hvis du er klar for å ta kontroll over ditt eget kjærlighetsliv og gi sjebnen et velplassert spark bak så sjekk ut www.fantastiskforhold.no og bli med på kurs til helgen!
-Andreas og Lars

7 kommentarer:

 1. Lykke til! <3

  SvarSlett
 2. Lykke til, og skaff gjerne noen bedre illustrasjonsbilder.

  Får, som jente, lite lyst til å lære sjekking av dere med en småkåt fjorten år gammel brunkremjente som biter seg i leppa og en gutt som evaluerer kun det nakne utseendet til en usikker jente ;) Det gir meg liten tiltro til at dere kan lære meg å bli en attraktiv kvinne som klarer å holde på en partner.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jenta som biter seg i leppa på bildet er 23 år gammel. Ser ikke helt hvorfor bildene provoserer deg?

   Det siste bildet var ment humoristisk. Ideen var å illustrere "en mann med drifter" på en ironisk måte. Tror du leser litt mye (negativ) mening inn i noe veldig uskyldig.

   Slett
 3. For dyrt akkurat nå :( bah

  SvarSlett
 4. Haha, synes Jente (23) tolker vel mye inn i bildene ja. Jeg tolket det bare som at jenter er like kåte som gutter og at mannen på bildet sitter og har valget om han skal handle eller ikke. Lykke til med kurs, jeg tror jeg er med til sommern :)

  SvarSlett
 5. Hvordan jente (23) kan kalle berta som biter seg i leppa for en brunkremfjortis er jo fascinerende, hun ser jo ut som hun har nydelig blek "ginger"-hud :)

  SvarSlett
 6. Ja rart at mange jenter i min alder,eller all alder for den saks skyld vil være begjært av en mann,rart at mange kler seg utfordrende for å vise kroppen sin for menn,rart at jenter i min alder er seksuelle....nei huff og huff.

  Hilsen KVINNE(24) ;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...