onsdag 14. mars 2012

Sjokoladepizza, pingviner og en uanstendig overraskelse

 
Melbourne, Australia: Jeg hadde avtalt date med ei vietnamesisk jente. Hun var ganske ung, og hadde et veldig uskyldig utseende, og med verdens søteste smil. På tekstmeldingene var det helt tydelig at hun gledet seg veldig til å møtes.


Vi begynte med en sjokoladepizza. Dette var en ganske hipp kafé midt i sentrum hvor alt de servert var av sjokolade. Helt fantastisk. De hadde mange herlige sjokoladeretter, både i flytende form og i fast form. Og min favoritt var helt klart sjokoladepizza med marshmallows og banan. 


Hun var såpass stille at jeg først begynte å lure på om det kanskje ikke gikk så bra, men hun smilte søtt og fulgte godt med på alt jeg sa. Hun var litt unnskyldende for at hun var så ung og ikke hadde opplevd mye enda og synes nok at noen av spørsmålene mine var litt vanskelige.

Etterhvert dro vi videre til en bakgatepub. Melbourne har et yrende men bortgjemt uteliv og de beste pubene ligger ofte skjult i bakgater. Men jeg visste om et sted som var passe elegant, med utsikt utover hovedgata. Det var kult å sitte litt bortgjemt på en veranda som vendte rett ut mot hovedgaten og kikke på folk som gikk forbi. Vi satt og pekte og lo og var generelt litt teite.
Samtalen kom etterhvert innpå at en av favoritt-tingene mine å gjøre i Melbourne var å dra på pingvinsafari. Jeg visste om en plass der pingvinene kom opp fra vannet på natten for å hvile seg (http://stkildapenguins.com.au/). Vi hoppet på første trikk i retning pingvinstranda. Der nede gikk det som det ofte gjør når man ser søte ting hoppe rundt: Det ble god stemning. Vi satte oss ned langt ute på utstikkeren ved bryggene og så utover byen som hadde tusenvis av lys i mørket.


Det var akkurat så kaldt at det var naturlig å holde rundt hverandre. Vi kysset hverandre for første gang med mange små pingviner hoppende rundt oss.

Senere på kvelden dro vi på et stort utested med tre etasjer, alle med forskjellig tema. Vi endte opp i en knøttliten bås med skyvedører. Inne i båsen var det en buet sofa og et lite bord i midten. Det var kun små luftehull i dørene og veggene, ellers satt man ganske i fred. På veggene var det bokhyller fulle av kjærlighetsromaner som sto til pynt. Jeg tok en ut og foreslo lekent at jeg skulle lese høyt for henne. Fant en side med ekstra romantisk innhold og leste sakte med mørk lesestemme. Jeg holdt øyenkontakt med henne og merket at spenningen steg i takt med lesingen. Etterhvert forsvant boken og høytlesningen gled over i kyssing og etterhvert ganske het tafsing. På utsiden av skyvedørene kunne vi se glimt av andre gjester gå forbi. Det var helt klart ekstra spennende at folk nesten/kanskje kunne se oss.

Jeg bodde langt unna sentrum og hun bodde sammen med en annen gutt som ofte hadde besøk av kjæresten sin. Hun turte absolutt ikke å ta meg med hjem til henne, selv om jeg fikk inntrykk av at hun hadde lyst. Så jeg tilbydde henne å følge henne hjem, og det var greit. 

På veien gikk vi gjennom en mindre trafikkert gate. Plutselig stoppet hun opp og pekte inn i en mørk bakgate. 
 
"Bor du der"? spurte jeg forvirret
 
Hun ristet forsiktig på hodet og så opp på meg med et ikke lenger så uskyldig smil. 

-Tom

15 kommentarer:

 1. Godt at også unge jenter kan miste uskylden av og til :)

  SvarSlett
 2. Åja, ananas på pizza er ekkelt, men SJOKOLADE på pizza er liksom helt greit!

  SvarSlett
 3. Må bare gå i det dere selvsagt vil kategorisere som "den typiske sjalu jentefella"..hvor man liksom hater alt man ikke er selv. Men helt seriøst: Hva var det du prøvde å formidle med dette blogginnlegget? Ingen sjekketeknikk, hvordan man blr oppføre seg eller noe om hva du gjorde for å close dette ble nevnt. Det man kunne lære, utover en kul sjekkeplass i Melbourne, var altså null. Bare en skrytehistorie som skal være inspirerende for andre gutter? For kombinert med setninger som "ei lita jente" og "hun synes nok noen av spørsmålene mine var litt vanskelige" så får hele innlegget en ganske vond bismak for meg...sitter igjen med inntrykk av at du utnyttet ei 14 år gammel jente eller noe i den dur. Ikke helt Gode Vibber stil :/

  SvarSlett
 4. Den pizzaen på bildet så helt syyykt digg ut! Men kanskje den hadde vært bedre toppet med litt ananas? :)

  Liker forøvrig at dere skriver denne typen innlegg også, litt spennende historier mellom all teorien. Jeg liker deg, Tom!

  SvarSlett
 5. @ Annonym 10:11


  Trist å høre at innlegget ga en vond bismak.

  - Hun var godt over 14 år, vi var på bar flere ganger.

  - Med "ei lita jente" så mente jeg hovedsakelig liten av vekst. Det kom kanskje ikke helt tydlig frem i teksten.

  Skjekkemessig tenker jeg at jeg gjorde et par rigktige grep.

  - Jeg tok tydlig ledelse til å finne på spontane og morsome ting.

  - Jeg utfordret henne litt med "vanskelige" spørsmål. For å finne ut om hun var min type jente.

  - kjærlighetsromaner har et innhold som gjør noe med jenter. Så det å lese høyt fra en en slik en kan virke som krydder i en skjekke situasjon. I dette tifellet virket det bra.

  -Jenter tar ofte intitativ til sex uten at gutter forstår det. Da de gir mer subtile/mindre tydlige tegn.

  Meningen med teksten var at det skulle være en liten søt hisorie.

  Håper det ga deg litt mer.

  Tom

  SvarSlett
 6. Enig med Piken at det kan være gøy med litt historier innimellom all teorien. Likte historien din Tom, keep em coming:)

  SvarSlett
 7. Men hva skjedde videre? Hadde dere sex i smuget, dro hver deres vei etterpå og så hverandre aldri igjen?

  SvarSlett
 8. @ Anonym 10:11

  Hvis du har lest bloggen kan du trekke visse sluttninger til hvorfor denne daten ble så vellykket. Kanskje du vil dra nytte av å tenke på at jenter liker sex like mye som gutter; og at istedenfor å gråte seg i søvn samme natt var jenta sannsynligvis veldig fornøyd med dette eventyret hun hadde med en kjekk, ung mann.

  SvarSlett
 9. Er verdt å merke seg at når selv jenter er positive til slike inlegg, så utstråler de guttene (?) som er negative enda tydligere sjalusi og mangel på selvsikkerhet.

  SvarSlett
 10. Flott innlegg! Praktiske historier kombinert med teori, er gull:)

  @anonym 03:34
  Er jo bedre om han trekker en åpen slutning, slik at det blir opp til oss lesere å se for oss hva som skjedde.
  Dette er jo tross alt ikke en smussblogg? :P

  Btw Tom, et annet begrep for jenter som er små i størrelsen "Petit" ;) Så slipper folk å assosiere deg med små jenter ;)

  Jeg har også bodd i Australia forresten, fantastisk land <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Et annet alternativ er jo å skrive kortvokst, eventuelt dverg :)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...