torsdag 10. november 2011

Duckface - Hot or not?
Er det noen som får det til, eller blir det bare helt, helt feil?

Vad tycks?

- Lars

12 kommentarer:

 1. Han siste nailer det. ~~s.e.x.y.b.i.t.c.h.~~

  SvarSlett
 2. Ville ikke sagt at hun blonde jenta med halo t-skjorte hadde veldig duckface. Ser mer ut som et smil.

  Resten ser helt jaevlige ut, er paa tide at jenter slutter med det. Det og alle de andre klisjeene man ser paa facebook og dating sider. Vinklet bilde i svart hvit fra et uklart web kamera er alltid en klassiker.

  Er like ille som alle gutta som poserer i bar overkropp og tar bilde i speilet. Ser like cheesy ut hver gang.

  SvarSlett
 3. Femininist (23)10.11.2011, 15:45

  Jeg blir redd når jeg ser duck face, synes det ser skumelt ut =(

  SvarSlett
 4. Jeg mener det blir veldig, veldig feil. Grunnen for at det på 1-2 av eksemplene deres ser ut som det funker, er fordi det i utgangspunktet er fine jenter som gjør det.

  SvarSlett
 5. Enig med anonym, trump hakke mye å gjøre på den politiske arenaen, men gud, for en sex appeal! <3

  SvarSlett
 6. 10 points til VB, dette ER jenters versjon av "bar overs foran speilet mens jeg stirrer på deg som om jeg har planer om å rane deg"-looken! Hadde vært moro å få vite mer om HVORFOR i alle dager jenter gjør dette... kan skjønne at noen få med tynne lepper kanskje ser bedre ut med trutmunn, men forklarer liksom ikke det hele.

  SvarSlett
 7. Nei til samtlige bilder fra meg.. ser ikke bra ut.

  SvarSlett
 8. ingen jenter lager duck face for å se sexy ut- ikke på ordentlig, i allefall. Jeg gjør det selv på bilder, men det er bare på tull. Det er bedre å se teit ut på bilder med vilje, enn å se dust ut uten at du har prøvd engang. Tror det er det som er psykologien bak. Men jeg ville aldri ha lagt ut slike bilder av meg selv på sukker, gud nei! På face finnes det jo en del, men det er altså bare tull, festbilder eller whatevs. Dessuten har ikke jeg bleket hår og oransje hud, så det blir liksom ikke så bimbo.

  *duckfacekyss*

  SvarSlett
 9. Det er vel ingen som ser direkte DIGGE ut på slike bilder, men jeg tror det hele handler om hvordan man ser ut i utgangspunktet og hvordan et slikt bilde blir brukt og tolket. En ting å ha det som tulle-profilbilde på Face hvor de som ser det kjenner deg, en annen ting å ha det som bilde på Sukker hvor poenget er å vise deg fra din beste side slik at folk skal bli interessert ..

  Jeg tror også noen jenter automatisk truter litt med munnen når de prøver å se sexy ut, uten at man tenker over hvor stygt det egentlig er. Selv ser jeg oftest slik ut på teite festbilder, fordi jeg heller liker å se åpenbart teit ut enn å se teit ut uten meninga (som LaLaLa påpeker).

  SvarSlett
 10. Et pluss med duckface er ihvertfall at for å gjøre det ordentlig må munnen være lukket.

  SvarSlett
 11. Håper noen ser dette :p

  http://i.imgur.com/OGYBK.jpg

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...