tirsdag 15. november 2011

Podcast: Hva er sikre tegn på at jenter er interessert i deg?


Du snakker med en kjempesøt jente, du føler at samtalen går superbra og at dere har god kjemi. Men er hun interessert? Finnes det måter å vite det hundre prosent sikkert?

Ja, det gjør det. Sondre, Andreas og Andy har ofret hvilesøndagen sin for å gi deg svar. Du får også svar på flere av spørsmålene fra spørsmålsrunden, og Torben Craig har laget reklamespot for sitt nye produkt.


Velkommen til 0330 Sjekkeskolen:


Du kan høre på rett fra bloggen ved å trykke play på denne spilleren:
Hvis du har iPhone/iPod/iPad, eller iTunes installert på datamaskinen din kan du abonnere, og da blir nye episoder automatisk lastet ned. Det kan du gjøre ved å trykke på denne linken.

Hvis du har Android-telefon kan du høre på oss (eller laste ned programmet som mp3) herfra, eller du kan du benytte denne RSS-feeden.

-0330

PS: Rate oss gjerne på iTunes hvis du liker oss og kom gjerne med feedback, ros og smisk i kommentarfeltet! 

8 kommentarer:

 1. Hvis man sitter med beinet inntil en jente, skal man da gi uttrykk for at man er bevisst på kontakten, eller skal man snakke vanlig og late som ingenting?

  SvarSlett
 2. Dette er noe du gjør som en liten test; dersom hun ikke flytter benet med en gang, men aksepterer at bena deres ligger inntil hverandre litt, er sannsynligheten for at hun er hypp økt litt. Om hun flytter benet etter en stund trenger det ikke bety mangel på interesse, det kan bare være at hun ville forandre stilling litt... det er det at hun aksepterer at deler av kroppene deres er i kontakt over litt tid (type 5-10 sek eller mer) som er tegnet du ser etter.

  Som med all annen eskalering av fysisk kontakt bør man snakke og late som ingenting mens man gjør det... det gjelder også mens man f.eks. tar hånden hennes, det blir som regel mye smoothere sånn. Kanskje spesielt viktig her, siden dette er et tidlig trekk og du ikke vil avsløre åpenbar interesse ennå. Det skal være "tilfeldig", selv om det egentlig ikke er det;)

  Det er viktig å bygge opp den fysiske delen av flørtingen på en smooth og gradvis måte... både for å teste interesse og fordi man øker interessen ved å gjøre det. Disse tingene står det masse om i flørteboka som det er link til under "ressurser" på høyre side!

  SvarSlett
 3. compliance testing ja:P

  SvarSlett
 4. bra podcast :) Hadde vært morsomt om alle sammen hadde vært med en gang.

  SvarSlett
 5. Se for deg situasjonen, du sitter ved siden av ei jente, beveger hånden slik at den treffer hennes, SAMTIDIG som at du står og stirrer på den. Kleint? :P

  Det gjelder å se på kroppskontakten ubevisst ;)

  SvarSlett
 6. Hei, fast leser, jente 18 her. Enig i det dere sier i podcasten om at jenter ikke vil ta for mye kontakt med gutten for ikke å virke for keen/innpåsliten med en gang, for en klein situasjon.

  Spørsmål om å ta kontakt med gutten:
  Hvorfor tar flere gutter (som jeg har på fb) sjelden kontakt/førsteinitiativet til å chatte med meg, men har mye å si når jeg først har innledet til samtale?
  OG Hvordan kan man gjøre en samtale mer interessant + føre den fra vennskapelig til flørtete?
  (Ser fram til svar. kanskje i form av en artikkel?)

  SvarSlett
 7. Hei jente på 18! Seff umulig å vite sikkert... kanskje betyr det at de er hypp men ikke vil virke for interesserte, kanskje synes de bare det er gøy å chatte. Hvis du er hypp på noen av dem er neste skritt å prøve å ta interaksjonen videre... f.eks. ved å begynne å snakke om noe du skal og spørre om vedkommende er hypp på å joine. De temaene har vi skrevet mye om mange ganger, men kan godt lage en artikkel om det ja!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...